Regisztráció Blogot indítok
Adatok
magyarhoki.hu

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedden a Fehérvár–Brassó Mol Liga-mérkőzésen Adorján József, a vendégek hátvédje szabálytalanul állította meg Hajós Rolandot, a Fehérvár EBEL-ben is bemutatkozó csatárát. A fiatal támadó keze eltört, agyrázkódása miatt két napig kórházban ápolták. Tovább után…..
Csökkent a különbség a Mol Liga három élcsapata között, miután a dunaújvárosiak hazai jégen másodjára is legyőzték a HSC Csíkszeredát, a Miskolc meg simán nyert Újpesten. A Dab.Doclerben kiválóan védett az újonc Timo Lindström, akit nem tehetett próbára a vendégek…..
Hiába vezetett hamar 2-0-ra a kazah bajnok a csíkszeredaiak ellen, Nagy és Novak góljával egy perc alatt kiegyenlítette a hátrányt Charles Franzen csapata a Kontinentális Kupa második napján. Mi több az első harmad vége előtt nem sokkal a magyar válogatott Sikorcin kettős előnyből…..
magyarhoki.hu 2010.10.23 18:24:20
magyarhoki.hu 2010.10.24 12:42:01
@sportclub: IGEN,SŐT MA IS 15.30-TOL A DABBAL!
Újra megmérkőzik az első két helyén álló csapat, a HSC Csíkszereda és a Dab.Docler, de biztosak lehetünk benne, a másik három összecsapás is izgalmas lesz a Mol Liga pénteki fordulójában. Az utóbbi időben sok a sérült a csapatoknál, ezért egy gyors körképet adunk, hol ki…..
magyarhoki.hu 2010.10.08 20:34:39
@bandog: STELINÉL IS HOSSZABBÍTÁS!
magyarhoki.hu 2010.10.08 20:36:50
magyarhoki.hu 2010.10.08 20:43:33
A mai Mol Liga-forduló rangadóin a két listavezető egyike nyert – ráadásban, azért két pont jár –, a másik kikapott, helyet cseréltek. A Vasas és a HSC Csíkszereda a rendes játékidőben nem bírta döntésre vinni a dolgot, a székelyek vezetését kiegyenlítették a…..
Három magyarországi mérkőzéssel folytatódik a Mol Liga pénteken, ebből kettő nagyon komoly rangadó lesz. A listavezető HSC Csíkszereda a második Dab.Doclerhez látogat, a Ferencváros Miskolcra utazik. Az UTE–Vasason az lesz a kérdés, hogy a fiatal hazaiak első győzelmük…..
Négy nagyon érdekes mérkőzést játszanak a Mol Ligában kedden. A tabella első felében szereplők egymással küzdenek, de a még egyáltalán le nem szakadt második traktus is fontos párharcokba bonyolódik. Romániai túrája után ezúttal a Miskolc pihen. A Mol Liga két utolsója…..
Óriási küzdelmet hozott a viharos Miskolc–HSC mérkőzés csíkszeredai visszavágója. A székelyek Flinta révén szereztek vezetést a Mol Liga-rangadón, a második menet elején a bíró kiosztott egy-egy véglegest – Kósa Endre a térdét használta, emiatt Waddell-lel…..
Csak hosszabbításban bírta legyőzni a Dab.Docler a Steauát Brassóban, kezdetben az újvárosiak vezettek, utána a bukarestiek szereztek előnyt, majd megint a vendégek lódultak meg. Egy másodperccel a vége előtt büntetőhöz jutott a Steaua, egyenlített, a ráadásban MacSweyn…..
Két óriási különbségű győzelem és egy meglepetés született a Mol Liga második fordulójában, amely sajnos hiányosra sikerült. Az elmaradt Steaua-Ferencváros mérkőzésnek biztosan hosszú lesz még az utóélete, és az előzmények ismeretében bízvást állíthatjuk, hogy megint…..
A Ferencváros egy góllal alulmaradt a gyetvai tornán, a Brassó viszont kiütötte a Steauát a Brassó Kupán. A HC Topolcany háromszor vezetett, az FTC csak kétszer tudott egyenlíteni szezonbeli bemutatkozásán, így 3-2-re a szlovák másodosztályú csapat nyert. A zöld-fehérek góljait…..
magyarhoki.hu 2010.08.20 23:00:33
A Steaua Rangerst Bukarestben múlta felül 4-2-re a Mol Liga negyedik helyezettje. Niinikoski és Hruby góljával az ötödik percben már 2-0-ra vezetett az erdélyi csapat, és ezt az előnyt nem tudták behozni a hazaiak. A szépítés után ismét Hruby volt eredményes, de az egykori NHL-es,…..
Biztosan Csíkszeredába kerülnek az aranyérmek az első Mol Liga-szezon végén. Ez a második elődöntőn derült ki, amelyen a HC Csíkszereda fölényes győzelmet aratott az NZ-Stars felett. A hírek szerint az első harmadban a Stars egyenrangú ellenfél volt, de gólt csak a HC ütött,…..
A hazai jégen küzdő SC csíkszereda csak egyszer vezetett az Újpesti TE ellen a második Mol Liga-elődöntőben, de saját szemszögéből nézvést a legjobbkor. A lila-fehérek először Rafaj Attila, másodszor Németh Péter, harmadszor Nyerges Lajos révén szereztek vezetést, de a…..
magyarhoki.hu 2009.01.25 08:01:13
@beth01: Eggyetértek veled !szégyelje magát az összes sport tv vezetösége !még aszt sem tortották be amit leírtak hogy felvételröl leadják a MOL liga elödöntöt, a tv-programjukba olvastam a tegnap!kiváncsi vagyok ma mit tesznek be 23.00 orátol?
Levette műsoráról a Mol Liga csíkszeredai elődöntőinek közvetítését a Sportklub Tv. Tíznapos tárgyalássorozat végén csütörtökön döntött így az alapszakasz romániai mérkőzései közül több mint félszázat sugárzó adó. Az okok tovább után következnek.Hesz Máté, a…..