Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ceeee

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A grillkolbász nélkül nehéz elképzelni egy kiadós kerti sütögetést. Elképesztő mennyiségben fogy a nyáron a legkedveltebb íz, a sajtos! Éppen ezért itt volt már az ideje, hogy végigkóstoljuk a 14 országosan kapható sajtos grillkolbászt. Melyik a legfinomabb?..
De most tényleg, lehet Peter Dempsey győzelmét mással kommentálni, mint egy elnyújtott óvazzeeeeeg-gel? És nem, az IndyCar semmilyen formája nem unalmas, sőt, mindenkinek ajánlom, a mai Forma-1 mellett igazi felüdülés olykor-olykor. Ez itt Dempsey, aki 26 tízezredmásodperccel írta…..
Dubajról legtöbbünknek minden bizonnyal a jólét, a gazdagság és a fényűzés jut eszébe. Hatalmas felhőkarcolók, mesterségesen épített sziget, minden utcasarkon luxusautók, százmilliós járművekből álló rendőrségi flották. Az igazság azonban az, hogy 2009-ben az Egyesült…..
Jelentem, elkészült. Három és fél év után roncsaiból újjáépült Botond barátom (a Totalcar-közösség Bopatja) DeLorean DMC-12-es kupéja. Három és fél év – ez tényleg időutazás volt, Marty McFly a Dokival a mozifilmben letudta volna fél perc alatt, de a valódi világban…..
12 milliárdért traffipaxot venni? Nem hinném, hogy a gyorshajtás az egyetlen probléma az utakon. Pláne nem ennyiért. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
ceeee 2013.01.30 12:27:50
@antimason: Na ez lényeg. Valamiért elakadtak a srácok, a "gyorshajtóknál". Pécs mellett élek egy kis faluban. Naponta munkám végett sokszor megyek Pécsre. Ha üzleti alapra helyeznék a rend éber őrei a közlekedési rend betartását, pályáznék az általam rendszeres használt út rend fenntartására. Biztos vagyok benne, hogy többszörösen túl tudnám teljesíteni a kvótát a trafival szemben. Körforgalom, írányjelzés, ködzárófény, ködlámpa, fényszóró, előzés, követési távolság, párhuzamos közlekedésre alkalmas úttest jobbra tartás.

Rendszeresen látok rendőrőket is közlekedni eze az úton. Ők sem tudják, hogy kell vezetni.

Egyébként meg a 12 milliárd forintot ha már el kell költeni, akkor adnák azoknak akik éhen megfagynak az otthonaikban.
ceeee 2013.01.30 12:32:13
@ceeee: Ja és a felsorolásból kimaradt a megmagyarázhatatlan lassú haladás, vagy nem látja a feloldó táblát, vagy nem tudja, hogy a másik tábla feloldja, vagy fingja nincs hol van, vagy az autó nem tud gyorsabban menni.
Mindenkinek van tuti receptje a válságautóra, de valójában kevés jó megoldás létezik, a Lodgy az. És már nem is büdös. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Annyi idióta és haszontalan installációt láttam már autókban, hogy szinte sokkolt a képen látható kényelmi felszerelés praktikuma és puritánsága. Nincs mit hozzátenni, ez a kompozíció így tökéletes, ezen csak rontani lehet. Katt a képre!Azt már meg sem merem említeni,…..