Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vállasküsz

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A Szegedi Törvényszék szerdán elsőfokú ítéletében terrorizmus vádjában Ahmed H.-t 10 év fegyház büntetésre, és Magyarországról örökös kitiltásra ítélte. A vádak szerint a 40 éves férfi megafonba beszélt, rázta a kordont és megdobálta a rendőrsorfalat kövekkel. A bíróság azt nem állapította meg,…..
Legutóbbi bejegyzésemben azt állítottam, hogy nekünk, kivénhedt európaiaknak szükségünk van a bevándorlók munkájára, illetve nyugdíj- és egészségügyi járulékukra. Nos, azóta beszélgettem a témáról pár okos emberrel, meg magam is morfondíroztam felette kicsinyt, s így…..
Petrás Mária népi énekestől visszavonták a Zsidó Nyári Fesztivál szervezői a felkérést, amely alapján fellépett volna a rendezvényen, mert P.M. nép énekest valaki összefüggésbe hozta radikáljobbos rendezvényekkel, talán éppen a Magyar Szigettel is. (Valami ilyesmi.) Petrás…..
vállasküsz 2015.08.27 23:41:56
Nehezen tudom eldönteni, hogy posztíró csak tetteti vagy tényleg ilyen észkombájn. Ugyan miért kellene toleránsnak lenni (akár egy liberálisnak is) nácikkal szemben? Komolyan nem érti a posztíró, hogy a tolerancia nem egy ideológia, hanem egy egyszerű viselkedési kód? RÖviden: ha te megtűrsz-elfogadsz bizonyos dolgokat én is elfogadok benned bizonyos dolgokat. Nem feltétlenül szeretem, talán belül útálom is vagy viszolygok tőle és vitatom is, de a létjogosultságát nem firtatom és megtanulok együtt élni vele. Csakhogy ez a tolerancia mindenkor a viszonosságon alapszik. Mármost ez nincs meg a szélsőjobbon. Ők ugyanis csöppet sem akarnak elfogadni, ellenkezőleg, megsemmisíteni, eltörölni, és nem normatív hanem faji alapon. Ők azok, akik mindent elutasítanak saját magukon kívül,még valószínűleg Béndek Pétert is szőröstül bőröstül. Ha jól értem Béndek úr érvelése szerint egy richtig libsinek a Magyar Szigetet (ami egyébként a térség legnagyobb neonáci találkozóhelye) el kellene fogadnia. Nemkülönben a Mazsihisznek meg benyelnie, hogy a színpadukon és a pénzükön egy olyasvalaki énekeljen, aki tegnap még skinheadoknak húzta a Magyar Szigeten meg a nyilas Hegedűs lelkész kihízott ingnyaka mögött.Vicces, bár van benne logika. Igaz, az egész akkor lenne hiteles, ha a posztíró megengedi, hogy tökön rúgjam párszor, majd fennhangon megvádoljam minden létező ökörséggel, esetleg kicsit célozgassak a kipusztítására, utána pedig mindezek ellenére leülne velem, hogy egy jót beszélgessünk. Merthogy így nézne ki az ő olvasatában a tolerancia. Hát, most jobban átgondolva talán mégsem kéne. Petrás Mária felőlem maradhat szépen otthon, kímélje a hangszálait,és töprengjen el azon, hogy jót tesz e a csángó népzenének, ha a Magozott Cseresznyével meg a Kárpátiával együtt mutatják be.
PuPu blogjában olvastam egy mondatot: „Az újságírói függetlenségnek ma az egyetlen útja, hogy nem vagy újságíró.” Oké, bár zavaró, hogy nem tudom, ki mondja. Csak annyi tudható…..
Újabb fordulat a Normafa felé fogaskerekűzés közben durvuló downhilles és a biciklis körökben alacsony népszerűségnek örvendő sértett történetében: kiderült, hogyan született az önfeljelentő levél. Az előző részek tartalmából: G. Éva több budai internetes újságot…..
Nehéz mit mondani egy olyan poszt előtt, aminek szinte minden szavával egyetért az ember, így nem is nagyon tehetek mást, mint hogy őszinte szívvel ajánlom mindenkinek: olvassa végig és (bár nem vagyok naiv, de nem adom fel) próbáljunk meg értelmes beszélgetést folytatni Z.…..
Ne arra figyeljenek, amit mondok, hanem arra, amit teszek! – így szól Miniszterelnök Úr elhíresült felszólítása. Kicsit messziről indítunk, de ki gondolná ugye, hogy milyen sok köze van ennek ahhoz az üdvözléscunamihoz, amelyet Magyarország legnagyobb közjogi méltóságai…..
vállasküsz 2014.02.13 10:18:50
@Mária: jesszusom komolyan gondoltad ezt a kérdést? Hát pár tippem lenne. Somogyban/Szabolcsban az átlag csórónak nem veri le a veséjét a vallási rendőrség egy ízes magyar "basszamegazúristen" nyomán, jártában-keltében nem kell nyilvános akasztásban gyönyörködnie, ha balszerencséjére nőnek születik abba pedig jobb bele se gondolni.
vállasküsz 2014.02.13 11:19:38
@Mária:
"Hívő ember keresztény kultúrában nem basszamegazúristenezik, a többieknek meg tilos."

Igen? Tilos? Na, ne mond :) Házhoz jön Semjén Zsolt egy bikacsökkel? Vagy kapsz tíz évet egy olyan kommentért mint ez:
HOGYAZISTENFASZÁBAÁLLJONBELEAFÁJÁS
Nem,nem Marika drága, ez még egy szekuláris európai ország. Itt kúrhatsz apácával, plébánossal (vagy a kettővel együtt) ha pedig kedved tartja a szentcsalád képét kiakaszthatod a budiba. Hála a jó istennek - tegyük hozzá.

"jártában-keltében nem kell nyilvános akasztásban gyönyörködnie - Pedig igény, az bőven lenne rá.

Igen, de attól még itt ilyen NINCS. Iránban meg VAN. Apró kis eltérés.

*

"Bezzeg nálunk ha egy nő magára marad, egzisztencia nélkül, bármikor beállhat kurvának. És azzal sincs semmi baj, ha tizenéves kislányok úgy kelletik magukat nyílt színen, mint a prostituáltak."

Mária kedves, kurva bárhol lehet az emberből itt is, USA-ban is, Iránban is. A különbség, hogy itt pénzt kapsz érte, USA-ban több pénzt, ráadásul még később akár vissza is illeszkedhetsz a társadalomba (a dekadens nyugaton sokkal megbocsátóbbak ezek a rohadtlelkű libsik) Iránban viszont a szentéletű férfiak derékig beásnak a földbe és megköveznek.

Jajj és a kislányok miket mutogatnak...szörnyű!! Csadort rájuk Mária! Mit csadort..nikábot! Ahogy Petőfi mondta: "Száz csadort, ezeret!"
vállasküsz 2014.02.13 11:39:01
@Mária: Mária itt egy konzi családban legfeljebb csak beszólnak, ha a kislány szopóállarcot visel a tizenötödik szülinapján, vagy szendvicsben csapatja, mint Orbánrasi az esküvője előtt. Viszont nem ölik meg azért a gyereküket. Iránban viszont gyakran igen. Amúgy nemcsak a magukat "konzervatívnak" láttató családok viselkednek/ öltözködnek decensen, hanem liberálisok is, akiknek mellesleg sokkal több köze van a polgársághoz, mint a "nemzeti-keresztyén kurzusnak" valaha is lesz. A decens öltözködés nem világnézeti kérdés, ahogy a konzervatív és a polgári is két különböző dolog, csak itt kavarja össze ezt a kettőt a Fityisz.
Néhány héttel ezelőtt a Mazsihisz azzal a követeléssel állt elő, hogy a kormány ne állítsa fel a a Szabadság térre tervezett német megszállási emlékművet, Szakály Sándort váltsa le a Veritas Történetkutató Intézet éléről, és garantálja, hogy a Sorsok Háza úgy mutatja…..
vállasküsz 2014.02.11 10:48:17
@_most_: @Lovag Mihály:

"érdekes módon ha a mancs írja, h idegenrendészeti eljárás akkor az nem gond."

Mekkora egy csúsztatós suttyó vagy, na pont ezt útálom a jobberekben. Világosan le van írva: "Hivatkozással" azaz: a magyar hatóságok arra "HIVATKOZTAK".
A baj az volt, hogy Szakály ezt már tényként interpretálta, azaz, hogy "idegenrendészeti eljárás volt". A különbség az, hogy kapsz egy tockost a sarki krimóban, mondjuk mert fenn van a sapkád éppen (vagy lent). Mire ezt valaki úgy adja elő, "divat és viseleti kérdésekből" kialakult vita volt. Persze ezt te is tudod, csak trollkodsz.
vállasküsz 2014.02.11 10:48:56
@♔bаtyu♔: troll
vállasküsz 2014.02.11 10:30:45
@♔bаtyu♔: Nofene, ki a társadalom? Hol találkoztál vele? Engem nem kérdeztél meg az biztos. Mielőtt még tippelgetsz, jelzem, hogy református vagyok, a családom tudtommal fasztudja hány generációs alföldi kisbirtokos volt.
Viszont nekem speciel a mindig többes szám első személyben fogalmazó, pöffeszkedő, díszmagyarkodó agresszív faszkalapokból van már torkig elegem, akik bárgyú hazugságaikkal próbálják saját szellemi nyomorukhoz silányítani a magyar kultúrát és történelmet. A "mohó zsidó pénzemberek" egy primitív, buta mítosz, terelés a valódi bajokról. Nyilván akad a zsidók között is mohó meg pénzember, ahogy egyébként (zsidóknál nagyságrendekkel több)"mohó orosz" meg "mohó kínai" "mohó német" és "mohó amcsi" pénzember is van Magyarországon. (Az izraeli tőke részaránya speciel 1 százalék alatti van) Az igazi bajt Magyarországon a magát nemzetnek hazudozó úri korrupció jelenti. Meg az olyan sötét gyökerek, mint te, akik örömmel bedőlnek a hazudozásnak.