Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szarszemetszaralak

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A magyarországi szocializmus – túl azon, hogy puszta léte egy idegen hatalom politikai érdekeit szolgálta –, öt fontos ponton vívta ki a lakosság érthető ellenszenvét. A szocializmusnak nevezett állam-monopolkapitalizmust azért éreztük élhetetlen rendszernek, mert…..
szarszemetszaralak 2009.02.06 13:21:42
@Csavarhúzós: Antall fő hibája gyávasága volt. Elszalasztott egy olyan történelmi pillanatot, amikor ki lehetett volna söpörni a mostani vezetést. Ehelyett "kerekasztal"-tárgyalások zajlottak. Há' ba' meg, egy 56-ot következetesen ellenforradalminak nevező csőcselékbandával mit kell egyezkedni. Antall gyáva volt, szerencsére már el is ment. Követhetné Boross is. Akkor Dávid I. alól nagyon kicsúszna a talaj.
szarszemetszaralak 2009.02.06 16:14:01
@mefisto: Gorbacsov mindenkinek tudomására hozta, hogy nem kíván beavatkozni - az NDK-s Honecker is próbálta kihúzni a rendszert, mégis belebukott. Érdekes módon a lengyeleknél volt szolidaritás, a csehszlovákoknál, románoknál nem látsz villongani sehol volt KISZ-es emberkét. Ellenben nálunk...
szarszemetszaralak 2009.02.06 16:22:21
@Fogadott Prókátor: Pedig te is felteszed ezt a kérdést, ezt akartuk-e. Nem, nem ezt akartuk. Csak éppenséggel egy olyan párt jutott hatalomba, akik típikusan gyávabirka módon megijedtek a rendszerváltás reggelén (MDF).

Tudott történelmi dolog, hogy e napokban Antall elé böktek egy hosszú-hosszú listát az akkori III/III ügyosztályét, amire azt mondta, nem hozza nyilvánosságra, mert kiderülne, hogy ő sem makulátlan ember. És? Legalább 40 év után lett volna valaki becsülettel kiáll és azt mondja, hogy én sem vagyok hibátlan, de legalább elismerem és igyekszem a legjobbat nyújtani. Ehhez képest sutba dobta, majd az ezt szóvátevő elemeket kirakták a pártból, így lett az MIÉP és társai.
Ennek örömére választotta vissza 1994-ben az MSZP-t abszolút többséggel. Mert azt látták, hogy rossz a szocializmus, rossz a demokrácia, de az előbbiben legalább lehetett boldogulni, míg utóbbiban az ügyeskedések és a töketlenkedés volt a meghatározó tényező.
Valóban misztikus E. története: állapolgári és fogyasztói jogával élve egy másik pénzintézet kártyájával akart felvenni pénzt egy csurgói OTP-automatából, de a gép elnyelte a kártyát. Ez eddig nem misztikus, viszont az következett, hogy a tanárnőnek a bankban nem adták…..
Az internet lassan hemzseg a jobbnál jobb, profibbnál profibb SEO szakemberektől és SEO cégektől. Nem is olyan rég felkért egy cég hogy dolgozzak nekik, első körben optimalizáljak egy oldalt "cégjegyzék" szóra. Forráskód módosításra nincs lehetőség, analytics nincs. A…..