Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hümüzhümümüz

0 bejegyzést írt és 724 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Futo001 Asus netbookjában valaki gonoszul kicserélte az eredeti merevlemezt, amit ezután a szervizben nem akartak garanciálisan pótolni. A gond csak az, hogy ezt vagy a boltban ahol vette, vagy a korábban más néven futó szervizben tehették:Van egy garanciális Asus 1201N notebookom, amivel…..
F4f egy viszonylag egyszerű problémával kereste fel az Edigitalt, miután elromlott a náluk vásárolt pendrive-ja. Ahelyett, hogy adtak volna egy másikat, elküldték szervizbe - bár a nem javítható kategória -, és több mint egy hónapja szórakoznak vele.Vettem egy pendrive-ot.…..
Megszoktuk már, hogy a kereskedelmi tévékben előbb vannak a leszúrta, feldarabolta, halálra gázolta és felgyújtotta szavakkal kezdődő bulvárhírek, minthogy mi fontos történt aznap a nagyvilágban, de arra azért nem sokan fogadtak volna, hogy a hétfői nap legfontosabb híre, a 35…..
hogyvolt VV4 - 4X37 2011.01.21 11:15:00
Miután összeugatok a férjemmel, duzzogva bevackolom magam a nyugiszobába és őszintén remélem, hogy egy lerakott ikrának érzi magát. Pár perc múlva már bánom, mert nem vagyok én arra ráállva, hogy kibelezett mackót, nyálas csócsacsontot meg vak koalamacit körém rakjanak, mikor…..
Sajtóinformációk szerint a Jobbikból decemberben kizárt Pősze Lajos országgyűlési képviselő új radikális mozgalmat indít a hétvégén, melyhez reményei szerint az "anarchikus rendszerű" Jobbikból is csatlakoznak majd tagok és képviselők. Mindez csak tetézi a…..
...tuningolni.Hogy őszinte legyek, rosszabb is lehetne...
Hümüzhümümüz 2011.01.18 20:34:43
Jajj,de csúnya! Olasz bünti 2011.01.18 08:10:00
Jó reggelt mindenkinek! ..
Mostantól, ha bármelyik kanadai rádió játszani akarja a Dire Straits Money For Nothing című slágerét, csak bizonyos feltételek mellett teheti. Egész pontosan a faggot szót kell eltüntetni a 26 éves szerzeményből, amit a homoszexuális emberekre szoktak használni az angol nyelvben.…..
Gyerekszoba Mire jó a kóla? 2011.01.14 08:13:00
A kóla a modern kor egyik mumusa, igaz, nem minden ok nélkül. Rontja a fogakat, tele van adalékkal, foszforsavval, ami csontritkulást okozhat, és egy urban legend szerint még a vízkövet is tisztíccsa. Ugyanakkor nekem pl. remekül bevált egy bizonyos fajta fejfájásra. De nemcsak az én…..
Ismét Velo által küldött képek közül válogattam egy finom kis kora reggeli BMW büntihez nektek, hogy jobban essen a reggeli.. ;D És jöjjön a két meglepi, amik bár nem BMW-k, de ütősek: Bizony, a kedvencünk, a Calibra. :)))))..
Főleg sorozatokra épül a januárban induló Story5 csatorna műsorstruktúrája. Az új csatornát a Story4 indítja és először közel 700 ezer háztartásban lesz elérhető. A Story4 január 4-én új, nőknek szóló, romantikus csatornát indít Story5 néven. Az elsősorban sorozatokból…..
Az iwiw-et az internettel foglalkozó környezetem temeti. Az iwiw mára nem hype-os, halott cucc, felejtős, ennyi volt, kapu becsuk, ágyő, viszlát, és kösz a halakat. Az iwiw helyett itt a Facebook, az a király, az a cool, az a jó, az kell nekünk, az a divat.Amúgy az iwiw köszöni…..
Január elsején indul a Pro4, ami magát általános szórakoztató csatornának mondja, de nyugodtan ki lehet róla mondani, hogy a a TV2 férfi csatornája lesz. A sat-tv-radio.hu infói szerint a Pro4 Patrick Swayze legutolsó munkájával, a Fenevad (The Beast) című sorozatával, a Walker, a…..
Tegnap a Gusto Burger & Cafe megnyitóján vettem részt, ahol a sajtó képviselőit és néhány hírességet láttak vendégül, hogy mondják meg a véleményüket a nyitás előtti napon. Összefoglalom azoknak, akik nem szeretnek sokat olvasni: a magyar gyorsétteremlánc első tagja a…..
hogyvolt VV4 - 4X02 2010.12.16 10:00:00
Újabb vévénap virradt ránk, mit nap, villatörténelem, tegnap este volt az első kiszavazás! Sebestyén Balázst xs-es méretű dzsekibe préselve próbálják félrocker-féldepesmódos szomszéd srácnak eladni, ő is hadar, nevetgélve a Villa pletykás vénasszonyának nevezi Olivért,…..
Subba Szexi csevej a Villában 2010.12.08 02:17:00
Nem tudom, hogy máskor is ilyen erős tartalommal bír az egyelőre csak éjjel működő online adás a Való Villából, mindenesetre ha ezt mindig így tolják, rendszeres néző leszek! Alig tizenöt perc alatt megtudtam, hogy Béci szeret véres puncit nyalni, és dugott már seggbe úgy nőt,…..
Attila megkapta ez ebay-ről rendelt alaplapot. Vagyis persze nem ÚGY kapta meg, hiszen a csomag a Magyar Posta keze közé került. Nem kell megijedni, Attilával nem történt semmi különös: miután látta, hogy a csomagja a vámon várakozik, felhívta a Posta ügyfélszolgálatát, hogy mi a…..
A Tv2 Mokka című műsora rengeteg mókás pillanatot tartogat a reggeli tévénézőnek, csak aztán félre ne nyelje az ember a pirítóst a röhögéstől. A tegnap reggeli adásban például Kárász Róbert műsorvezetői kvalitásait tesztelte sikerrel a szerkesztőgárda. Egy láthatóan…..
Játszani jó, pénzt nyerni pláne, ha a kettőt vegyíti az ember, megkapja a televíziózás egyik legrégebben létező és egyben legegyszerűbb műfaját, a tévévetélkedőt. A Tv2 40 milliós játszma című műsorának kitalálói ráadásul az eddig sem túl bonyolult műfaj drasztikus…..
Már nem csak az Ezek megőrültek veri el nagyon a Való világot, de vasárnap még a Napló is nagyot rúgott bele, pedig a Tv2 riportműsorát nemrégiben még egy Cobra 11-gyel is képes volt legyőzni az RTL Klub.A valóságshow ráadásul jócskán az RTL csatornaátlaga alatt teljesített,…..
A sorozatjunkie-n tette ki human insect kolléga ezt a képet, amin a network tévében (és részben a fizetős kábelcsatornákon) nem használható szavak listáját tartalmazza. Ha ezeket akarod kimondani, sípolnak izomból. ..