Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ejoy

0 bejegyzést írt és 723 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azonnali hatállyal távoznia kell Vujity Tvrtkónak a TV2-től, írta a Blikk, majd az információt később a műsörvezető nekünk is megerősítette, időközben pedig a Facebook-oldalán is posztolt róla. "Baltazár inkább meghal, de nem alkuszik!" (részlet a Linda c. filmből)KÖSZÖNÖK MINDEN SZÉPET ÉS…..
Szalai Vivien kinevezése elég gyors lefolyású volt, egyik nap még a Story Gála celeblistáját rendezgette, másnap már a TV2-s irodájához nézegette a kárpitot és a szőnyeget. Mivel előző munkahelyén nem szólt arról, hogy a Róna utcában milyen magas polcra akarják helyezni, az borítékolható volt, hogy…..
Az RTL egyik jó húzása volt a Master Chef hazai átdolgozásának is tekinthető A konyhafőnök című műsor, ami hamarosan a negyedik évadát kezdi majd meg a csatornán (A konyhafőnök junior is folytatódik majd), de immáron új zsűrivel. A Bors szagolta ki, hogy Fördős Zé mellé új zsűritagokat keres a…..
Szóval amikor Gesztei Károly a ma reggeli Mokkában azt kezdi el taglalni, hogy nagyon jót dugott tegnap éjjel, és mint kiderült, ő maga kérte a riporter Vujity Tvrtkót ma hajnal 3:24-kor, hogy majd akikor bent lesz a műsorban, akkor ugyan kérdezze már meg tőle, hogy milyen volt az…..
Pénz, csajok, drog és ingyenpezsgő - ez az, ami nem jár a hogyvoltírással, cserébe viszont nagyon sokan fogak nagyon jókat röhögni azon, amiket az ember ideír, szóval csak van valami jó is abban a két-három óra melóban, ami egy-egy hogyvolt megíráshoz kell. És mint minden…..
Ha azt hittük, hogy a hotelbe egyértelműen a konfliktusgenerálás és a pornó miatt bezavart egykori Aranypart-szereplő Mandula Ádám és a csaja, Csiszér Melanie (megérdemlik, hogy teljes névvel szerepeljenek) üzekedésénél lejjebb már nem lehet menni a valóságshow-ban, a harmadik…..
Hendézéssel, kirendelt iskolásozással, timizéssel, tónizással, ráhelezéssel és velünk is. Vicces kontent of da day. ..
Ejoy 2015.03.18 12:10:04
A Nemzeti Hírtévé elindulásának egyik sarokköve az időjárás-jelentés, amiről olyan büszkén számoltak be az első másfél órában vagy hatszor, mintha az lenne a világ egyik legnagyobb truvája. Pedig nem az, úgy, ahogy a köztévé csinálja, meg pláne nem az, hiszen a…..
  Aszongya a pink inges Gólem, aki egyébként egy jelenség ebben a cuccban, komolyan, hogy ma oszt a Pandora odabasz majd, meglátjuk. Egy óra van most csak rajta, úgy látszik vannak olyan napok, amikor kurvára kel tudni, mennyi az idő Kiskunmajsán, és olyanok, amikor nem. Egy jótanács…..
Ejoy 2015.03.12 22:12:07
Az utolsó adás egy nagy szeressük egymást gyerekek volt, mindenki mosolygott és sírt, főleg örömkönnyeket persze, és ha jobban megnézzük, csak Fanni volt gyökér, de hát tőle nem vártunk mást, ugye. Robin nyert, mert a Dennist utálók tábora inkább rá adta le a voksát. Hogy…..
Van isten, itt a harmadik kiadás abból a realityműsorból, ami a legjobban ötvözi magában az összes beköltözős valóságshow elengedhetetlen kellékeit, a szép környezetet, hogy egy kicsit irigyeljük a lakosokat, a lóvét, hogy legyen tétje, és a párkapcsolati kibaszósdit, hogy…..
Az újabb tematikus hetet lezáró szavazás vészjósló eredményt hozott, a többség szerint ugyanis Fanni a legesélyesebb arra, hogy médiaszemélyiséggé váljon. De legalább ennek bekövetkezte előtt még vár ránk néhány biztonságos hét, ameddig csak egy BeleValó-ban…..
Volt nekem egy osztálytársam, becézzük most Töknek, aki az érettségin eléggé kínlódott történelemből, valahogy bármit kérdeztek tőle, soha nem sikerült eltalálni azt a nagyon vékony vonalat, ami mentén a tudása felépült kb. hat tényre és két évszámra. A…..
Kezdem egy önvallomással: reality-rajongóként én komolyan azt hittem, hogy engem már nem lehet meglepni a szereplőválogatás terén, én már mindent láttam, hallottam, olyan agyatlan egysejtűekkel pedig úgysem lehet a hazai műsorokban találkozni, amilyeneket a Jersey Shore és…..
Lilu fekete miniben, Bencus a szokásos farmeringben kezdi a műsort, és ironizálnak menten, eddig minden párbaj rémesen szoros volt, mondják, de majd most. Az állás, mint kiderül, 52-48, már ha kerekítünk egy kicsit, ami nem áll túl messze az én általam jósolt 55-45-től. Ugyan nem…..
  A párbaj előtti utolsó összefoglaló, illetve utolsó előtti, technikailag, de a holnap esti műsor első fele amúgy is csak egyfajta felszopás lesz, semmi extrát nem lehet tőle várni, meg hát amúgy sem, hiszen a lakók élete kezd beállni egy olyan ritmusra, amiből őket…..
Ejoy 2015.01.18 22:08:42
Bencus beharangozza, hogy ebben a részben megint azt hallgathatjuk majd végig, hogy Ádiná hogyan retteg attól, hogy elveszíti Lacit. Alig várom. Reggel van, Fanni és a malac mint anya és gyerek létezik a villában, készíti neki a reggelit és azon vihorászik, hogy sertésmájkrémet ad…..
Kedves naplóm! NEEEEEEEEEEEE! MACIIIIIIIIII! XOXOXOXO Hát de mér????? Vigasztalhatatlan vagyok, ez a geci Denisz meg a nagypinájú Fanny, nem is, fanny, kisbetűvel, ╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ mert EGY ROHATTKURVA, bezzeg tovább maradhat!!!! A villában!!! És Maci meg nem!!!!! A…..
Az autó, amiről szó van, 1999-ben született. Akkor talán a legfrissebb Windows már lejátszotta a relatíve fiatal MP3-as formátumot, a profi digitális fényképezők pedig a 2 megapixelt karcolták, bár ilyet még Magyarországon élő ember nemigen látott. Én akkoriban még filmes…..
Mit mondjak, nem ez volt az az adás, amivel meg lehetne győzni a savanyúképű fanyalgó kollégát meg szomszédot, hogy a Valóvilág igenis egy szórakoztató és fordulatos műsor, amit nem csak a random csöcsvillantásra váró agyhalottak képesek élvezni. Lássuk, miből élünk, tegnapi…..
Azzal kezdünk, hogy a zöld, és izé, mindenütt meglehetősen feszülős zöld gatyába bújtatott Lilu megmutatja, kit rühell a VV7 nézőközönsége, azaz a műsort a tévében és a neten követő, adásonként átlagot számolva 160 000 ember, akiknek a java része, és most tessen…..
Hát nem ez lesz minden idők hogyvoltja, mivel a tegnapi sem volt minden idők VV összefoglalója. Ilyen ez a tematikus munkahét: nem történik lófasz se. Konkrétan az egész adásidő erre a szépen ívelő struktúrára lett felépítve: munka, gyász, fizetésnap. Hajnalban, vagy isten…..
Ejoy 2014.12.11 23:01:12
Mára Bencus jutott nekünk, ott áll a virtuális, pasztell színű térben, amit vagy Haribo gumicukorkára hajazva, vagy egy rémes bélyegezés legvadabb pillanatait felidézően rajzolt meg a grafikus kolléga. Van oldalt egy szakadék is, de nyugi, nem fog lezuhanni. A szimpátialista utolsó…..
Igazat adok Lilunak, egy hét alatt a vellában több minden történt, mint a VV6 első két hónapjában, Krisztiánnak például 3 hónap kellett ahhoz, hogy lekurvázza Izát, Laci ezt 7 nap alatt abszolválta Dóránál. Ennyi. (Egy szó, amit minden villalakó imád, és ultimate fegyverként…..