Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Wurlitzer Ádám

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
6 hét Kínában utsó nap:( 2010.08.17 09:18:25
 Xianból Pekingbe többé kevésbé kalandmentesen jutottunk el kettesben az egyik lengyel lánnyal. (leszámítva, hogy majdnem lekéstük a vonatot, mert a taxisok nem tudták elmagyarázni, hogy két féle taxi van, ami a városfalon kívül mehet, és ami a falon belül. Nekünk…..
6 hét Kínában turista 2010.08.13 09:58:42
Ma már tényleg áttértünk önkéntesből turistába:)Voltunk egy szervezett úton az agyaghadsereghez. Mielőtt magát a hadsereget megnéztük volna, "felkészítésként" elvittek egy kiállításra, ami a világ 8 csodáját szimbolizálja... Igen Kínában 8 van:) És miután ott a…..
Egy év Kínában Indulás Kínába 2010.08.16 12:13:00
Már egy hete tervezem megírni az első bejegyzés ebbe a blogba, de hát mindig volt más dolgom, vagy csak szimplán lusta voltam, de hát mindegy is. Úgy terveztem, hogy az első írásba majd valami általános dolgokat írok Kínáról, meg ilyen elvárásokról írok, hogy vajon milyen is…..
 Ma este volt az utolsó közös esténk az osztállyal, holnap még lesz egy búcsúzkodós napunk, egy Goodbye party és vége:( Mivel már egészen esélyesnek tűnik, hogy túl fogom élni (azért még lekopogom...) gondoltam itt az ideje, hogy publikáljam a -1. bejegyzést, amit egy…..
Andrea öccse a buta jogszabályok hálójában vergődik, szerencsére azért nem szó szerint, mindenesetre jól megszívta. Legálisan akart nyári diákmunkát vállalni, de hiába van érvényes diákigazolványa augusztus végéig, nem kötöttek vele szerződést. Ahhoz ugyanis…..
Találja meg az öt különbséget az alábbi két ábra között!    Korábbi képrejtvényeink: itt és itt, itt és itt...
Wurlitzer Ádám 2010.06.07 00:35:57
  Ma délután nagygyűlést tartott a Fidesz-KDNP a régi jó bulik helyszínén, a Kossuth téren. A tömeget a Balázs Fecó-Varga Miklós-Palcsó Tamás drímtím melegítette be egy remek dallal, ami, ha jól emlékszünk, az összefogásról meg egy új világról szólt. Ezután Semjén…..
  A Barikád honlapján jelent meg egy képregény arról, hogy Orbán Viktor kiáll-e vitázni Vona Gáborral. A cigány- és zsidó-vonalon a keményebb kontetot toló kuruc.info esetén a Jobbik vezetői következetesen tagadják, hogy bármi közük lenne a kiadványhoz, de úgy…..
Wurlitzer Ádám 2010.04.03 15:00:28
  A legnagyobb mezőváros, a legismertebb mezőváros, egy főváros mezőváros, királyok, Habsburgok és Bourbonok mezővárosa, aminek délkeleti negyedeiben mégiscsak sokan köztársaságnak képzelik magukat. 3,2 millió ember, 607 négyzetkilométer, 14 metróvonal és irgalmatlan…..
  Az Egyenlítő TV múlt heti leplezése után ezen a héten a Pörzse Sándor főszerkesztette Barikád talált meg minket. A csillagok szerencsés együttállásának köszönhetően ma délután pont a közelben, a Ferenciek terén gyűjtött ajánlószelvényt a lap egyik…..
Mandiner blog Bokros Lajos csapata 2010.02.23 07:31:00
  Amikor az Új MDF-nek új honlapja lett, azonnal beleszerelmesedtünk az ott található videókba, amelyeken a párt egyéni képviselőjelöltjei vallanak arról, milyen érzés konzervatívnak lenni. Ne feledjük, itt azokról az emberekről van szó, akikkel választási győzelem esetén…..
Wurlitzer Ádám 2010.02.23 21:12:10
@mrs bateman: Egyetértek...bájosan ügyetlennek nevezhetnénk, mondjuk egy általános iskolás diákönkormányzati választáson.

Amúgy sokkal jobban lehet rajta röhögni, mint a direkt viccesnek szánt dolgok legtöbbjén:D Még úgy fokozhatták volna, ha minden jelölt nyalókát nyal szónoklata közepette...
Olvasónk a napokban a 28-as villamoson utazott. Három ellenőr ment oda hozzá, és kérték a jegyét, bérletét. Az utas szóvá tette, hogy a hajléktalanok mellett csak úgy elsétáltak, megkérdezte, hogy őket miért nem ellenőrzik? Ebből lett a vita: Kedves BKV-figyelő! Olyan esetnek…..
 Mottó: „Szívem szerint egy hazai gyártású elektromos miniautóval közlekednék” /Derce Tamás/   Nehéz idők járnak a régi SZDSZ-es polgármesterekre. Mintha valami megrendezett film utolsó jelenete lenne. Őszülő férfiak hang nélkül ráznak egy…..
Wurlitzer Ádám 2009.11.25 23:09:15
@Traffipax: az Árpád úton ÚJ, MODERN épületek épültek. Mennyiben különböznek a város/ország/Kelet-Közép-Ojrópa más részein fellelhető új, modern épületektől? Bár ha neked ennyire szívmelengető látvány volt a düledező, elhagyott Alkotmány Mozi épülete...
A Görgey út a Fővárosi Önk. fenntartásában van, mivel BKV közlekedik rajta. Rajtuk kérd számon.
Szülőotthon: a "kórházreform" áldozata. Uszoda: szintén fővárosi kezelésben állt. Tényleg nem hallottad, hogy az önk. mennyit rinyált mindkettő bezárása ellen??

Nem mondom, hogy Újpesten járva Abu Dhabira asszociál rögtön az ember, de budapesti átlagban korántsem rossz a működése, az általad felhozott példák pedig bénák és átlátszóak voltak, bocsesz.

Ja, és ha a te legnagyobb problémád, hogy a városközpontban sétálóutca lesz önkényes P+R parkoló és néhány csövesnek otthont adó bokor helyett, akkor költözz légyszi a Határ útra...
A vérciki randiélmény idővel a legjobb sztori lesz egy buliban. Te hol rontottad el, de nagyon? Esetleg már az első randin lenyűgöztek? Megbántad, de nem adod fel? Oszd meg velünk, hadd okuljunk! A blog célja, hogy közösen szórakozzunk botlásainkon, tapasztalatot merítsünk, vagy…..
Mandiner blog Underground reakció 2009.08.07 13:01:00
  Oli bácsi mikroblogja megkapta első olvasói levelét, amely egy olvasói levélről szól: a 168 Óra múltkori Buják-cikke után született meg Nagy Zoltán debreceni médiakutató (!) reakciója szerény kommunánkról, Underground reakció címmel. Oli bátyánk először arra…..
Mandiner blog Táposok 2009.06.15 12:21:00
  Mi itt a Kiskörúton belül úgy képzeljük el az erdélyi magyarokat, hogy gumicsizmában járnak és furulyáznak. Ők pedig minket úgy, hogy táposok vagyunk. S hogy miért vagyunk táposok?  Ennek járt utána a Manna.ro stábja. „Egymásra tukmálni a magyarságot. Ez a mi…..
Mandiner blog Üzenet haza 2009.01.14 07:01:00
 Hallom, baszott hideg van otthon. Remeg most a pesti nép, mint a kutya, amikor barackmagot szarik. Aranyért adják a fagyállót a Shell kúton, a tescós Jancsi kályháért meg egymást tapossák a prolik. Hát ja. A mínusz 15, az mínusz 15. Azon nem lehet bölcsészkedni. Hamar…..