Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gray

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Artemy Lebedev az apró dolgok nagymestere. Az orosz designer és csapata a hagyományos adathordozók kiváltására alkalmas, egyszerű és stílusos USB kulcsot tervezett, amely ugyan még koncepció, de biztosan nem sokáig. A kartonból (jó eséllyel újrapapírból) készült, letéphető…..
Orbán Viktor tegnapi évértékelő beszéde igazolta azon várakozásokat, hogy a miniszterelnök a Fidesz, illetve a kormány táborát kívánja orientálni; s csalódniuk kellett azoknak, akik a konkrétumokra voltak kíváncsiak. A Tiszta Beszéd mai posztjában azon pontokat vette sorba,…..
gray 2011.02.08 20:35:55
@doktor.dikhed: Szívemből szóltál!
Megfontolja a főváros a Moszkva tér névváltoztatását - mondták önkoris illetékesek a HírTV kérdésére. Eredetileg ugye Széll Kálmán térnek hívták, egészen 1951-ig. A rendszerváltás óta időről időre felmerül a visszaállítás kérdése, meg olyakor új név választása…..
gray 2011.02.02 12:22:59
@Csokis: A "Kalef" nagyon jó, diákéveimre emlékeztet.
Egyébként maradjon meg a Moszkva-tér, mint nagyon sok nyugat-európai nagyvárosban.
"Ő, az én 7 hónapos – már a hatodik – „kukoricamalac”-om, Béla. (A lányom adta a nevét.) Eddigi malacaim el voltak mindenkitől különítve. Béla az ágyam fejénél van telepítve: a társam lett. (Én a 63-ikat taposom.) Jó, hogy itt van, balhézik,…..
gray 2010.01.08 09:34:13
@Idet: kb. 70-80 deka. A "kukoricamalc" jelzőt én aggatam rá (tengeri....).
A "slafrok" 6 cm hosszú.
Hihetetlenül kedves, bolondos jószág. Amikor szénát adok neki, eljárja a "szénatánc"-ot, 1 másodperc alatt 5-ször futja, ugrálja körbe az akváriumot. Ez utóbbit hamarosan kicserélem egy rácsos ketrecre.
Nagyon köszönöm az Ő nevében a véleményt.
gray 2010.01.11 22:50:21
@Bögrecast: Igen, szép kor. Az egyik malacom (Rozi) kb. 7 évet élt.Általában 5-6 évig élnek nálam, igaz, jól is tartom őket :-).
B-oldal TOP10 halandzsa dal 2010.12.09 07:35:00
A Nekrológ blog álhalálhírekkel foglalkozik. Több neves vagy éppen hirhedt blogszemélyiség vagy éppen közéleti személyiség lelte már méltó halálát sorai között. Ezt a vendégposztot a Nekrológnak köszönhetjük, ezek szerint a temetéseken szokott lenni zene... A kilencvenes…..
Elvileg az alábbi videón látható élőlény szinén tarajos sül, csak pár évvel idősebb mint a minap látott kicsi.   Érdekesség az angolul tudóknak: a tarajos sül angol neve porcupine a kicsiket pedig porcupetnek hívják. A videó pedig saját Youtube-találat, megkedveltem…..
gray 2010.08.07 16:12:10
"Küldök képet legújabb hörcsögömről, akinek jelenleg még nevet keresek. A dió kedvéért hajlandó háton ülve enni- a gazdi legnagyobb gyönyörűségére! Persze jól lemorzsázza magát. Ajánlom figyelmetekbe a búbos talpakat és a fehér pocit is!" - írja Zita...
gray 2010.06.03 09:59:20
Nem azért, mert a ma reggeli futam első 30 körében több esemény történt, mint az előző évadban összesen, nem azért, mert ismét versenyben láthatjuk a sportág vitathatatlanul egyik legnagyobb alakját, és még csak nem is azért, mert Sebastian Vettel személyében egy nagyon…..
gray 2010.03.28 12:50:53
@tothh: Tökéletesen leírtad az én véleményem is, köszönöm.
Az indexen találtam ezt a videó-összeállítást, de nem akarom pusztán csak megismételni, amit ott írt a Pókerakadémia, még akkor sem, ha csak pár mondat volt. Viszont nagyon tetszett és aki esetleg nem látta, annak itt alant - illetve beljebb - betettem a videót. Hozzáfűznék…..
Kicsoda Szoboszlai Barna? Ő a kertjét árammal védő kesznyéteni nyugdíjas. Főállásban. Mellékállásban pedig az Összefogás párt miniszterelnök-jelöltje. Igen, jól olvasod. Mégsem a Jobbik lesz az első Parlamenten kívüli párt, aki mentelmi jog mögé dugja…..
gray 2010.02.08 19:48:53
@latte: Így kell ezt csinálni! Minden bűnözőt jelölni kell!
(Bocs a szóért, van, akire ez nem illik, nem bántani akarom.)
Cser-Palkovics András hazudott. Felesleges finomkodni, mert így van. Nyilván az MSZP is csak akkor nem állít valótlant nyugdíj témában, amikor csöndben van (erről is írtam már - a bérkommentelők legyenek szívesek minden linkelt írást elolvasni, és nyeljék vissza…..
gray 2010.01.26 21:25:01
@wmiki: Én nyugdíjas vagyok. Anno, amikor megpróbálták megmagyarázni, hogy a 12% sokkal több, mint a 20, nem értettem. sajnos, más oldalakat olvasva egyre inkább az az érzésem, hogy bennünket okolnak a bajért. Nem hiszem, hogy rosszat tettünk.
Nem tudom, elmegyek-e szavazni, de ha igen, akkor csak a viktorió ellen szavazok. Jaj nekünk és a fiataloknak is. Sajnos...
gray 2010.01.26 21:26:28
@demagofób: Mi lenne, ha a "pártok" nem használhatnának fel több milliárd közpénzt? Kampányoljanak az adakozásokból, ami viszont ne legyen adómentes!!!!!!
"Az aranyosabbnál aranyosabb állatokat látva az oldalatokon, úgy gondoltam, Lili is belepasszolna a "környezetbe". Az én drágám egy 2 és fél éves beagle, akiről szerintem sokat elárul a fajtája. Kis rosszcsont kutya, aki minden nap meglep minket vicces pillanatokkal. A…..
Ez a ritka, fehér mandrill a kínai Jancseng erdei állatkert századik születésnapján ünnepel. Gratulálunk mi is, és mindenki másnak is, aki ma ünnepli a születésnapját! (képek: Northfoto)..
  Újabb váratlan elemei kerültek elő a formálódó Fidesz-programnak. Ezek alapján ha az ellenzéki párt kormányt alakíthat, egyik első intézkedése lesz eltörölni az univerzumot - összegző hírösszefoglaló és reakciók.     Az ellenzéki párt…..
gray 2010.01.08 15:35:55
@mata-hari: Ráadásul a Holdat is átszinezik. Narancssárgára. Ezzel biztosítják az éjszakai megvilágosodást...
 Voltaképpen az sem lenne meglepő, ha a cigányok körében megszerveződne valamiféle gárdautánzat: többször röppentek már fel hírek roma „önvédelmi szervezetekről”, de valahogy ezeket még nem nagyon látta senki masírozni. Talán mert nincsenek is ilyenek.Mindez…..
Újabb vígjáték érkezik a Viasat3 műsorára, és a csatorna ismét az olvasók segítségét várja a címadást illetően. Az alany a Rules of Engagement című CBS-sitcom, ami eddig három évadot és 35 epizódot ért meg, de jön belőle a negyedik is, valamikor tél végén-tavasz elején.…..
gray 2009.12.01 19:30:42
Ki hitte volna - újabb pénzszerzési kampány indult az egyházban! Ezzel a kísérőlevéllel ment ki a mellékelt reklámanyag 7 nappal az anyagban említett ünnepség előtt. Külön szeretném felhívni a figyelmet a K-Á-P-R-Á-Z-A-T-O-S stílusra. A szövegben az "Első…..
gray 2009.10.20 18:24:46
@◄ViZion: Az USA-ban van bejegyezve. Végogolvasgattam néhány dolgot (gazdagonjon.com), érdekes dolgokat, néhány homályos utalást találtam. Nincs idegem végignézni a prezentációkat - pedig talán megérné, tiszta lenne pro, vagy kontra a kép.
Hiába indult nagy lendülettel az ősznek a Tv2, két új műsorából egy már tulajdonképpen a premier napján megbukott, a másik pedig nem teljesített kiemelkedően. Ha a teljes főműsoridőt és a reklámozóknak oly kedves 18-49 év közötti lakosságot nézzük tegnap este, akkor a Tv2…..
Budapest Száksz Multikulti 2009.08.28 08:30:00
Hungarycum bolt a Várban. Ki találja meg a képen a hibát?..
Úristen! István a transzvesztita gólya után a Budapest TV mögött megbújó X-Men központ újabb mutánst vetett be. Ő Odin, akire ránézve nem csodálkozom, hogy a skandináv istenek végül mind elpusztultak. Gyanítom Thor például saját magát verte fejbe kalapácsával, mert Odin…..