Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HunVanHungary?

0 bejegyzést írt és 94 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az izlandi vulkán kitörésről tudósítóknak nemcsak a helyszín viszontagságaival kell megküzdeniük, hanem az Eyjafjallajökull szó kimondásával is. A helyiek jót vidulnak a külföldi újságírók tudósításain, amiben elhangzik a vulkán feletti gleccser neve. Itt egy videó a…..
HunVanHungary? 2010.04.19 16:51:12
HunVanHungary? 2010.04.19 16:54:17
@periplaneta plumbum: az is egy képesség...
Az SZDSZ megszűnése óta láthatjuk azt, hogy konzervatív politikusok egyre több liberális szokást vesznek át. Egy nem rég a Youtubera feltöltött, majd hozzánk eljuttat videóból, kiderül, hogy Meggyes Tamás, Esztergom fideszes polgármestere bizony nem veti meg az élet illegális…..
A lengyelek tegnap úgy viselkedtek, mint egy nemzet. Ezért igazán irigyelhetjük őket. (Kép: gazeta.pl) Tegnapi írásunk a lengyel katasztrófáról: Nincs még veszve a lengyel-magyar barátság Ahogy egy haláleset egy családot, úgy egy tragédia egy egész országot összehozhat.…..
Hiánypótló diagramot közölt a Slashfilm: helyre tette azokat, akik a nerd, geek és dork szavakat egymás szinonimájaként használták. Nem is beszélve a dweebről, amit én speciel most hallottam először. Biztosan azért, mert geek vagyok, legalábbis a diagram alapján bátorkodom magam…..
Budapest Száksz Budapestikum 2010.03.29 07:40:00
Vonaljegy: 320 forintHavi Budapest-bérlet: 9800 forintKortárs művészet élvezete utazás közben: felbecsülhetetlen..
HunVanHungary? 2010.03.29 12:09:17
@FaBRiK: én sem értem a kettő közti összefüggést...
amúgy ezeket a firkákat többnyire kis 13-14 éves pöcsök rajzolgatják és itt jön képbe a magyarok beleszarása sajnos.
két-három kiadós saller után meggondolná magát a kis buzernyák.
egyébként a pécsi buszok dettó így néznek ki
Ezt sem gondoltam volna 2007 szeptemberében, amikor négy kocka és egy butus szőke főszereplésével debütált a The Big Bang Theory azaz Agymenők című sorozat a CBS műsorán. Bevallom töredelmesen, hogy a Fotelpatkányok című rádióműsorban még ki is röhögtem a sorozatban…..
Annyit mondok csak, hogy "vedd le a pólódat, mielőtt kiváglak alóla!" Ennél keményebb zskategóriás akciófilmet el sem tudok képzelni, egyszerűen gyönyörű. Ha valaki tud linkeket hozzá, ne tartsa magában. ..
A SyFy hivatalosan ugyan még nem jelentette be, de az Airlock Alpha megírta: a Stargate-franchise legújabb darabja, a Universe április 2-áén tér vissza az évad hátralevő részeivel. Az első új epizód címe Space lesz, és állítólag jó kis űrcsatára készülhetünk, király. A…..
HunVanHungary? 2010.03.03 16:36:10
Modorosblog A Britpopos 2010.02.16 10:00:00
Na, eredetileg ők (is) voltak az indie-sek a korai 90-es években. Nem a nagy lemezkiadó vállalatok ernyője alá tartoztak, ezért függetlennek, independentnek tekintették őket. Aztán úgy alakult, hogy megközelítőleg hasonló stílusú, gitárra épülő zenét játszó együttesek…..
Egy épület három állapota-Drezda pusztulásának és újjáéledésének egyik jeképe, a Frauenkirche. A középső állapot 1945-től 2005-ig tartott.   65 éve, 1945 február 13-a és 15-e között a RAF és az USAAF, vagyis az angol és amerikai légierő több hullámban…..
 Nehéz ennek így neki kezdeni. Gondoltam pihentetem egy napig hátha valami jobb fog kisülni ebből, de előre is bocs, ez nem jött össze. Nem tudom, hogy az érdektelen és béna jelenetek random egymás mögé dobálása, vagy Federer szervájának erősségével a pofánkba vágott…..
HunVanHungary? 2010.02.06 18:29:26
@velaxin74: egy na'vi csaj elég kicsi lenne a pöcsöd...
HunVanHungary? 2010.02.06 18:36:34
@velaxin74: talán elég ,ha csak a bal lábadat használod azt megcsikálod a g pontját...
Modorosblog Blogajánló: BtheBest 2010.01.26 19:10:00
 Mivel az Index-címlap, aztán Józsi, ma meg a Helyesírás és a Subba is piedesztálra emelte ezt a profi munkát, nem akartam vele külön foglalkozni. Ám miután két kedves olvasónk, pavlovna és Anna is levélben kért a BtheBest azonnali pellengérre állítására, hát legyen…..
Pécs mától hivatalosan is kulturális főváros, csak ebből Magyarország határain kívül semmit sem lehet észrevenni. Pedig óriási lehetőségek voltak Pécs előtt, és tipikusan magyaros módon, amolyan igazi gulyásdemokratikusan sikerült ellébecolni az egészet.Mind a mai napig nem…..
Félrefordítások Ikea-pályázat 2009.12.29 17:26:00
Az Ikea már eddig is jó volt hozzánk, mert adott nekünk ilyen, ilyen, ilyen meg ilyen szép félrefordításokat (meg ilyesmit), de most személyesen is sikerült megtapasztalni humorukat. Tegnap ugyanis ellátogattunk az Örs vezér téri objektumba, és azóta nem tudjuk megfejteni, miként…..
Lady Gagát ezúttal David LaChapelle fotózta (aki egyébként szürreális, túlszínezett képeiről ismert). Korábban már dolgoztak együtt, akkor buborékruhában pózolt Gaga (itt). Ezek a képek egy fokkal talán jobbak, mint a buborékos, bár nekem az első képen kívül egyik sem…..
Nu, megvan végre a TBBT magyar címe, sőt, a premier időpontja is. Az Agymenők cím nem rossz, ennél sokkal borzalmasabbat is el tudtam volna képzelni, de szerintem az én javaslatom (és most nem fényezem a majmot, csak mondom) jobb lett volna: Négy kocka meg egy maca. Most már…..