Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Agrael

0 bejegyzést írt és 152 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Történelmi évad volt ez, a döntőbe ugyanis három olyan előadó jutott be (Stolen Beat, USNK, Tamáska Gabriella), akik közül egyik sem tud énekelni. Ehhez képest ugyan mindegy volt, ki nyer, de a rend kedvéért: a USNK nevű formáció lett a 2018-as X-Faktor nyertese. ByAlex mentoráltjai (a nagydöntőbe…..
Agrael 2018.12.16 00:09:26
@MultilateralDezvoltat: Nem volt az öreg olyan rossz, a Joe Cocker hangutánzóversenyen területi döntős lehetett volna. De ezt tudta, ezt hozta, ezt csinálja hosszú évek óta, abban jó volt, de itt nem láttak benne fejleszthető potenciált (mondjuk örülök, hogy az USNK-t sem akarták mássá formálni, mint amiben jók voltak). De azt mondani, hogy nem tudnak zenélni, énekelni, szórakoztatni ez csak rosszmájú, maníros fanyalgás.
FilmBaráth kritikáját itt olvashatjátok Shane Black semmiképpen nem vádolható azzal, hogy munkássága nagyon változatos lenne: egy adott műfajban kimunkálta stílusát, a közönség pedig ezt azzal hálálta meg, hogy azóta is őt tartják a buddy cop komédiák királyának. Más kérdés, hogy számomra ezt ezzel…..
GaborSzakacs La Morte di Stile 2015.08.01 09:38:14
Vége. Péntek este nyolc órakor örökre bezárta kapuit Budapest legelegánsabb áruháza, az Il Bacio di Stile. Az Andrássy út ékszerdoboza, ami egy cseppnyi Milánót és Párizst varázsolt a város szívébe, nincs többé. Nem vagyunk érettek a luxusra.   2013. szeptember 9-én…..
Ismét az egyedi kiegészítőket kerestem, és mivel a nyár még mindig a fő esküvőszezon, egy egész gyűjteményre való különleges eljegyzési gyűrűt és gyűrűdobozt találtam. Meg kellett állapítanom, hogy a számítástechnika és sikerfilmek még erre meghitt eseményre is…..
Röszkén és környékén járt a TV2 és hanghibás mikrofonja, annak a végén meg Váczi Gergő, a Vujity Trvtko-díj Frei Tamás-szalagos nagykeresztjét érdemlő riporter, a téma persze az ördögi migránsok, akik egy éjszaka alatt ösvényt taposnak ki maguknak a határon, elhajigálják…..
Agrael 2015.06.19 13:29:27
@agarik: Lehet, hogy nem fog itt maradni, de amíg itt van miből fog megélni? Hidd el nem a munkánkat veszik el először.
Nem négy szír menekülttel lesz gond, a tízszerese már a te pénztárcádnak is fájni fog. Tudom mennyit költenek a "menekültekre" a fóti gyermekvárosban. Ha ez sokszorozódik, az nem lesz jó senkinek sem.

Irénkenéninek meg örüljünk, inkább, mint a fentebb is említett fegyveres szabadcsapatok, akik a világ "felvilágosultabb" részén őrzik a határokat önkéntesen
A Fox már korábban bejelentette, hogy foglalkoznak egy újabb 24-évad ötletével, de azt nem mondták a kis hamisak, hogy Kiefer Sutherland maximum lélekben lesz a stábbal, mert JACK BAUER NÉLKÜL JÖN AZ ÚJ ÉVAD. És ráadásul még az a verzió sem jött be, hogy Yvonne Strahovski…..
Ördög (2010) A helyszín: egy lift.Műfaj: horror. Az M. Night Shyamalan (Hatodik érzék, Jelek) ötlete alapján készült "démonos" horrorfilm a régről ismert Cluedo társasjáték dramaturgiáját követi: a liftben lévő emberek folyamatosan hullanak, mint a legyek, de nem tudni, hogy…..
Rudolf Péter és szakmai stábja tiszteletre méltó, minőségi munkája ellenére sajnos a Kossuthkifli úgy fog megmaradni a nézők emlékezetében, hogy az az a sorozat, amelyből egyetlen árva szót sem értettünk. Pedig nagyon vártuk már ezt a sorozatot, ki voltunk éhezve egy jó kis…..
A GamerGate-poszt alatt volt egy érdekes szál a kommentek között arról, milyen skála szerint, hogyan lenne érdemes értékelni a játékokat. Ugye több lapnál kialakult a gyakorlat, hogy százas skálán 60% alá nem nagyon lőnek (vagy 10-es skálán 6 alá), de hasonló tapasztalható a…..
Agrael 2014.09.17 14:40:16
@Holnap Kapitány: annyiban osztom a véleményed a Metacritic-kel kapcsolatban, hogy a user vélemények jelentős része indokolatlan és minősíthetetlen is. Ugyanakkor egy jó játékra nem érkezik több ezer negatív értékelés. Ha ezrek jelzik, hogy példánál maradva az említett Watchdogs egy fos, (és többen meg is indokolják miért) akkor lehet ömlengeni róla a sajtóban, nekem elmegy tőle a kedvem. Lehet, hogy kimaradok egy élményből, de a magas pontot elért játékok mind rendkívül jók ott.
(Erről az egész klasszikus hétről, illetve a posztok összesítője.) A Gladiátort elemző poszt után most A rettenthetetlen kerül sorra. Őszintén megmondom, hogy én ezeket az alkotásokat „rokonoknak” tekintem, mert megnézve őket szembetűnően hasonlóan tálalják a tartalmukat,…..
A stábot és a szerkesztőket is hidegzuhanyként érte a hír, hogy a Barátok köztből is ismert Bozsek Márk úgy döntött, kiszáll az X-faktorból. A versenyző péntek délután döntött úgy, hogy abbahagyja a küzdelmet, amit az az RTL Klub péntek esti Fókuszában jelentettek…..
Szeretnélek kérni benneteket, hogy ne csináljunk ebből a posztból trollmágnest. Mivel alig-alig szoktatok kommentelni, ezért reménykedem benne, hogy a dolog kétségtelen politikai felhangjaitól eltekintve a játékról magáról fogunk eszmét cserélni.Szóval az van, hogy a…..
...a CubeCubeCube. Adva vagyon egy 3D-s alakzat számokkal, a mi feladatunk pedig az, hogy a számmal jelzett elemből álló formát hozzunk létre (értelemszerűen maximum egy él lehet közös egy másik alakzattal, illetve számból is csak egyet tartalmazhat). Ez így leírva eléggé kínaiul…..
Akit nem zavar a latin nyelvű GPS és, hogy nem lehet vele úgy általában semmilyen garázsba behajtani, annak remek vétel lesz a XVI. Benedek számára készített új pápamobil. A katolikus egyházfői autók idei szakkiállításán is összesen csak egy modellt mutattak be a gyártók,…..
A metróvonal már elkészült, csak arra kell várni, hogy Tarlós István deflorálhassa. Négyszer-négy méteres szűzhártyát feszítenek ki a 4-es metró kelenföldi pályaudvarnál található végállomására, ezt fogja átszakítani Tarlós István az ünnepélyes átadón –…..
Csodálatos "zsák a foltját" bulvársztorit olvastunk a vasárnapi Borsban: Geszti Péter szerint Majka egy proli tahó, Majka meg erre válaszul azt nyilatkozta, hogy Geszti Költőtroll című nótája szar. Mindkettőben van igazság, íme a Gringó Sztár videója: Bár az X-Faktor mentora…..
Az RTL Klub jól járt azzal hogy a Tv2 október közepéig nem indítja el a The Voice című új tehetségkutatóját, az X-Faktor harmadik évada konkurencia nélkül tarolja le a nézettségi piacot. A válogatók simán hoztak kétmillió fölötti nézőszámot, és a most hétvégi…..
hogyvolt X-faktor 3x02 - Válogató 2012.09.14 08:41:20
Második X-faktor válogató, és hogy véletlen se gondoljuk azt, hogy mondjuk az első évad döntőjében vagyunk, most gyorsan vissza is játsszák nekünk a múlt heti etap emlékezetesebb pillanatait, elsősorban a szarokra koncentrálva, pedig elég volt abból egyszer is. A hangerő még…..
A TotalFilm összeállította minden idők 50 legnagyobb csalódást okozó filmjének listáját, s valljuk be ilyen listát is ritkán látunk mostanában. Sok helyen bele lehetne kötni a listába, kezdhetnénk azzal, hogy miért nincs a listán egyetlen Alkonyat-film sem, vagy hogy a Lány a…..
Eddig is tudtuk, hogy az étlapok fordításai igazgyöngyöket rejtenek, de Turpi beküldése még ebben a kategóriában is kiemelkedő, mind abszolút mennyiségben, mind az egy szóra eső félrefordítások arányában: Pár éve egy dunántúli kisváros egyik éttermében vacsoráztunk,…..
Az összefogás nem szándék kérdése, hanem erő kérdése. Lehet hogy vannak országok, ahol ez nem így működik, például a skandinávoknál, de egy ilyen félázsiai népség, mint mi, akkor tud összefogni, ha erő van. Ez nem zárja ki a konzultációt, a vitát és a demokráciát, de…..