Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szabo p.krisztian csaladja Erdelybol

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mesteredző visszatért: Kercsó Árpád ötéves szerződést kötött a zalaegerszegi jégcsarnok fenntartójával. A tréner blogunknak azt mondta: "Tudom, hogy nem lesz könnyű újrakezdeni, de mindenkinek azt ígérem, nem foglalkozom a múlttal." Nagyon hosszú előkészítés…..
szabo p.krisztian csaladja Erdelybol 2009.06.19 07:38:34
@orwell7: Kedves Orwell!Ha sertegetsz valakit akkor azt ne tedd NEVTELENUL!Ha velemenyed van rolunk akkor ird meg a blogon es ne kuldozgess a Emailt!Hogy kinek van hanyingere es kinek a beszolasaitol az nem 1 koztema,neked 1-el tobb van mint nekunk!En nem tudok sorozni a Pitvarban blogozas helyett ahogy tanacsolod, mert egy kicsit tul messze van Gyergyotol,de ha ez zavar ne gyere arra ha eppen ott vagyok, ha ugy lessz!!Ja,es ha a sors ugy hozza,hogy "talizunk" Egerszegen vagy mashol,akkor ne vigyorogj a szemembe hanem mondjad,hogy Bunko Szekely vagy Roman.Kellemes hetveget Mindenkinek,nem zavarjuk a blogot tobbet mig ilyen gyomorbetegseget idezunk elo egyeseknek.Sok Sikert ARPI,ugy latom ismet nagy faba vagtad a fejszedet!!!!!!!!!!!
szabo p.krisztian csaladja Erdelybol 2009.06.19 07:42:26
@zalai ember: Nem zavar csak itt egyelore nincs nagy haladas gyerek hokiba es ha valamit szeretsz akkor csinaljad ha lehet es ott ahol lehet,es ebben az esetben akivel akarod.
szabo p.krisztian csaladja Erdelybol 2009.06.19 09:36:16
@kapusLaci: ha tudnam,hogy ki az?szerintem ha szulo akkor nem szavazott Arpira,hameg Magyar!?akkor nem szavazott a kettos Allampolgarsagra.Koszi,rendesen szoktal irni.Ezidaig az Egerszegiekkel tartottam,de ezentul ugynez ki,tisztelet a kivetelnek,hogy nagy ivben kikerulom a tarsasagot es nem jopofizok.Vajon a legkedvessebbek kozt van ez az "orw"-lovesz?????????
Szeptembertől sokak örömére újraindul a magyar juniorbajnokság. Jelenleg négy biztos résztvevője van a sorozatnak, de lehet, hogy bővül a mezőny. Csütörtökön ligaülést és MJSZ elnökségi ülést is tartottak. Sok fontos döntés és elhatározás született. Kezdjük a…..
szabo p.krisztian csaladja Erdelybol 2009.05.24 02:07:32
@Bencito: Nem kerdeztel hulyeseget!En megjosoltam a HC rovid futamidejet,nekunk ebben a valsagban olcsobb volt a koltseg, de jobb volna "ujra"inditani a ZTitans-ot KA vezetesevel,mivelhogy az Andrasnak peldaul vissza kell mennie Zallaszentivanra,mert ott van lakasa.En megirtam mindenkinek,hogy szerettuk Egerszeget,akivel talalkoztunk azokutan tudjak igazolni,de a "szenat"rendezni kell es kimaszunk a "valsagbol"is 1x,ugyhogy nem kell csuggedni,ujra kell inditani!!!Meg mindig hallgatjuk a Himnuszt:Titanok Indulo!
Február elején az MKB Bank elfogadta az új tulajdonosjelölt ajánlatát. Ez azt jelenti, hogy a technikai részletek egyeztetése és a bank által előírt feltételek teljesítése esetén akár még ebben a hónapban rendeződhet a zalai jégpálya tulajdoni viszonya.Fendrik Zsolt ügyvéd a…..
szabo p.krisztian csaladja Erdelybol 2009.02.21 16:34:27
@Pentele: Sziasztok!Eloszor is gratulalok a palyaugy rendezeseert,habar nem sok jot hallottunk errol a Fendrikrol.K.A.szavaibol ugy vettuk ki,hogy 1 even belol celul tuzte ki maganak a magyarorszagi mecsseket a HC Felcsik utanpotlasi csapataval.Elso karcfalvi mecssuk a gyergyo-i azonos korosztaly valogatottal 7-4,Karcfalva javara.Erdekes lenne a ZTitans-HC Felcsik mecss,ugyanavval az "Edzovel"..))

Na de sok sikert mindenkinek,mint mondtam nem felejtjuk el EGERSZEGET sem!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kercsó Árpád távozása már egy hete sejthető volt. A fegyelmi eljárás megindítását követően a mester Székelyföldön tárgyalt a folytatásról. Ennek a híre közvetett módon eljutott a zalai klub irányítóihoz, akik a jelzést egyértelmű döntésként értelmezték. Sajnálatos…..
szabo p.krisztian csaladja Erdelybol 2009.02.01 04:04:36
szabo p.krisztian csaladja Erdelybol 2009.02.01 04:07:41
@Nátán#10: Mindig elerzekenyultunk mikor halgattuk.!