Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Necoure Yamaki

0 bejegyzést írt és 93 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mandiner blog Freedom a házban 2011.05.05 09:31:00
  Néhány napja hozta nyilvánosságra a Freedom House szokásos éves jelentésének főbb megállapításait a sajtószabadság globális helyzetéről 2011-ben. A teljes jelentés még nem érhető el, az eddig publikált részletek zanzásított következtetése az, hogy…..
    Most, hogy talán kezd elülni a médiatörvény okozta csatazaj, készülhetünk az újabb kulturkampfra. Jön ugyanis az alkotmányozás, és lesz abban minden szép és jó, amitől egy magára valamit is adó balos felhorgadhat. A Szent Korona említése, és az álegyházak…..
Necoure Yamaki 2011.02.09 13:55:07
@flo30:
Egyértelmű: kapjanak szavazati jogot. A hithű baloldaliak nem veszik észre, hogy egy politikai játszma részeként vetette fel ezt az ötletet a baloldal. Nem kellene ehhez asszisztálni.
Most akkor hogy?
Necoure Yamaki 2011.02.09 14:22:11
Nem, én sem ezt mondtam. Éppen ők azok, aki mindent bevetve kampányolnak, hogy nehogy kaphassanak. Neked pedig csak azt akartam mondani, hogy ha kicserélem a neveket, akkor is igaz a leveled. Politikai játszmák miatt nem akarnak adni választójogot a balfélen, félnek, hogy borul az arány, egyáltalán nem gondolnak a nemzetre. Nálam ez pedig elvi kérdés. Nem maguk döntöttek arról, hogy elveszítik állampolgárságukat, így a minimum, hogy visszaadjuk nekik. Ezzel pedig választójog is jár.

Semmivel nem érzem komolyabb gondnak adni választójogot olyanoknak, akiket érdekel a magyarság sorsa a határokon túl mint az olyanok választójoga itthon, akik még a miniszterelnök nevét sem tudják megnevezni. Pedig ezek szavazhatnak, igaz fogalmam sincs milyen alapon, mivel a két csomag veres-féle száraztésztát nem tartom elégséges feltételnek. Ráadásul láttam olyan felmérést, miszerint a setét erők nagyjából 6-8%-on vannak, magyarul ennyinek fogalma sincs mi folyik itthon, ki kormányoz, csak szavaz. És ezek szavazata éppen annyit ér mint az enyém. Most mit csináljak, kezdeményezzek népszavazást, hogy a funkcionális analfabétáktól és a politika iránt nem érdeklődőktől vonják meg a szavazati jogot. Az korrekt lenne?

Összefoglalva nem akarok egyesével minden vörösbögréssel vitába szállni, sajnos ellepték az oldalt a gyűlölködők. Annyi mindössze a mondanivalóm, hogy ezek a nyakatekert érvek egyáltaáln nem állják meg a helyüket. Mindenre lehet pro és ellenérveket felsorakoztatni, a bölcsek köve senkinél sincs. A baloldal is a szavazatokat, így a hatalmát félti, csak közben gyűlöletükkel borzalmas károkat okoznak. Olvassátok a beírásaikat egy külhoni szemével...
Gondoltam megosztom pár gondolatomat a tegnapi bejelentésekkel kapcsolatosan, hátha valaki még nem érzékeli, mennyi pénz kerül ki a zsebéből a nyugdíjjárulék eltérítése és a különadók által.A kötelező MAGÁN!nyugdíjpénztár lényege, hogy minden bejelentett dolgozó bruttó…..
Necoure Yamaki 2010.10.18 14:25:22
Adatok, tények más szempontból?
Barátom ez nem az, csak valami újabb ifjúszocis nyavajgás piros bögréért. Vagy csak az újfajta balos törekvést lehet kiolvasni, miszerint megvédjük a multikat?
Egyszóval ez így béna, nem kicsit, nagyon. A kormány sehol nem mondta, hogy lenyúlja a pénzeket, sokkal inkább azt mondták, hogy be fogják tudni az általad az állami nyugdíjrendszerbe fizetett összegek közé ezt a 14 hónapot, azaz ott lesz nyilvántartva. Hogy értsd: nőni fog az állami nyugdíjad ezzel a 14 hónapnyi kiegészítéssel. Érted ugye.
A másik rosszindulatú hangulakeltésedről. Azt írod, hogy évente 5-7% volt a magánynyugdíjpénztárak hozama . Gondolom ezt valami MNYP katalógusból ollóztad ki, mert hogy nem láttál még elszámolva ilyet, az biztos. Kicsit sommás a sztori, javaslom, hogy hasonlítsd össze az éves inflációval is, aztán vonj mérleget, hogy tényleg ilyen jól játak-e a pénzáttagok. Borítékolom, hogy egyáltalán nem, figyelembe véve akárcsak a 2008-as "hozamokat".
Persze pénztárak köszönték, őket nem érintette a szociféle "szakértői" tevékenységük alatt beköszöntött válság, a működési költségeik szépen el voltak számolva az ügyfelek veszteségei között/mellett. Tudod sokuknak ebből van elege rohadtul. Nem bánt minket, hogy amikor szalad a szekér, kivesznek magunknak egy hatalmas összeget (sokszor többet mint az állami pénztár működési költsége), de amikor elcseszték ők (mármint a pénzügyi szektor), akkor a feleségem 2008-as elszámolásán lazán beírták, hogy hozam: - 1.430.000 Ft.. Aztán egy másik sorban meg az szerepelt, hogy ezért a munkájukért csupán száznéhányezret számoltak fel nekünk. És te ezeket véded.
Látom nem múlt el nyomtalanul a gyurcsánybauerdobreceznigréczy 8 év...
  Soron kívüli parlamenti ülés, nyílt nácizás, a saját állampolgárok tizedének nyílt megfenyegetése – vajon mi történik Szlovákiában? Tényleg Orbán Viktor a hibás, vagy valami más miatt esett a magyaroknak a teljes szlovák politikai színtér?   A…..
Necoure Yamaki 2010.05.26 12:07:38
@.Pierre Bezuhov.: A jobboldaliak által vezetett északi szomszédunk kormánypártja történesen az mszp européer testvére...
Egyben egységesek, utálják a magyarokat.
Komolyan mondom, nem hiszem el. Nem olvasnak Orbánék újságot, internetet? Nem veszik észre, mennyien bíznak bennük? Abban, hogy majd ők igazságot szolgáltatnak, visszaszedik az ellopott milliárdokat, lecsukják az elmúlt 8 év bűnözőit, hogy TESZNEK valamit? Nem veszik észre, hogy a…..
w Karácsonyi ének 2009.12.08 11:30:00
Bronzvasárnap után vagyunk, ami egy viszonylag újkeletű ünnep, a naptárak még alig jegyzik, de annál inkább a kereskedők és a shoppingriportokkal virító média. Ez a harmadik hétvége a karácsony előtt, amikor már mindenkinek illik elkezdeni a vásárolgatást, hiszen nemsokára…..
Kimerészkedett a Zemberek közé az MSZP. 9%-os támogatással a hátuk mögött, meg azzal, hogy minden jóérzésű ember köp(ne) rájuk, nem maradt más választásuk, minthogy kampánystartnak Budapestet válasszák, azon belül is Újbudát, ahol Molnár Gyula polgármesterük még nincs…..
Ismét eltelt egy év, megint öregedtünk egy picit. Ma van a V'bőr második születésnapja, a tortát már megkaptuk: Nem hittem volna 2007 őszén, hogy lesz egyáltalán születésnap, azt meg főleg nem, hogy lesz második is. Az első születésnapon írtuk, hogy tök happyk vagyunk, az…..
Necoure Yamaki 2009.09.21 14:51:19
@Seduxen: Na, egy komoly ember végre. :)
A kedvcsináló a sitehoz: www.xvideos.com/video220271/oiling_sucking_and_fucked_big_boobs
Necoure Yamaki 2009.09.21 15:01:22
@Seduxen: Hát milyen világban élünk, hogy még öt percre sem lehet lazítani?
Mandiner blog Nagymagyar bandázás 2009.08.26 08:31:00
  Tavaly kezdődött, a Magyarok Szövetsége nevezetű társaság szervezett egy Kurultaj nevű programot, amin különösebb reklám nélkül több ezer ember részt vett.   Idén nem Kurultajt, hanem a Magyarok Országos Gyűlését szervezték meg Bösztörpusztán. Sok meglepetés…..
Necoure Yamaki 2009.08.26 12:14:30
@tommybravo: hogy viselkedik egy komcsi? Jó kérdés, alapvetően kétflée komcsi van. Van a nemzeti komcsi (minden körülöttünk levő komcsi országban ezek voltak) és van egy internacionalista komcsi. Na, ezeket kaptuk sajnos mi, a legalját. Miről ismerhető meg, nehéz kérdés, ezt mindenki maga érzi, de talán:
Aki mindent tagad, ami a saját(?) nemzetéhez kötődik, és mindent leszól, ami a néphagyományhoz kapcsolódik. Aki hajlandó bármilyen fesztet szponzorálni, csak ne legyen benne a magyar szó. (Ismerős, nem?) Aki bárkire bármit mondhat, az vicces és európai, de ha őt kritizálják hasonló mondatokkal, az színtiszta fasizmus és törvénymódosításért kiált. Akinek a demokrácia az, hogy ő dönti el ki beszélhet, s ki nem. Akinek a sztrájk a demokrácia aláásása. Aki szerint bármit meg lehet tenni, csak nehogy visszajöjjön a vezénylő halál. Aki ellopta a közös vagyonunkat, külföldre vitte és hipp-hopp maga lett az üzletember maga, majd mnásokat kioktat a tisztességről. És ami a legfelháborítóbb: aki egy diktatúra bevallott utódpártjának tagja vagyonostól, kapcsolati hálóstól és ezt nem hogy szégyellené, hanem a demokráciáról oktat másokat.
Na ezek mondhatnak bármit, egyszerűen letojom.
Necoure Yamaki 2009.08.26 12:31:07
@sutyerák: Furán látod te ezt. Nem hiszem, hogy itt hangoztatáson van a hangsúly. Inkább minimális kérésként annyi, hogy hagyják békén őket. Senki nem kiabál az utcán, hogy ő magyar. De elvárható a nagy elfogadás dömpingben, hogy fogadják el azt, ha valakinek ez a kattja, hogy ő magyar. És ha már államilag ezt nem európai támogatni, legalább a cikizéssel le kellen állni.
Szerintem legalább ilyen ciki felnőttként vasútmodellekkel játszani, azokon mégsem szórakozik a tisztelt ballib tábor. Nekik éppen a magyarsággal hobbizók fájóak. Nem fura ez egy olyan országban, ami a nevében még legalább magyar?
Necoure Yamaki 2009.08.26 12:43:58
@bm613: Meséld már el, hogy hol irtják a melegeket? Budapesten virágzik a meleg subkultúra, bárok, események, weboldlak, újságok. Én nem hallottam, hogy valakit bántottak volna orientációja végett, vagy akár cask hátrány ért volna emiatt. (ellenben az IBM kifejezetten a melegeket veszi fel, ha hetero az ellenjelölt, hm, ez ugye ejrópai?)
A melegeket akkor bántják, ha a ballib tábor nem tud felmutatni érdemi kormányzást, vagy kijön egy új népszerűségi adat. Nos, ekkor azonnal fesztet szervez az szdsz, tudván, hogy az a 100-200 droid úgyis kijön dobálni. És lám, kijön. Ekkor lehet jajgatni a weltben és a timesban. Unalamas forgatókönyv, érdemes lenne mással próbálkozni végre.

De ha már ez felmerült, miért nem kámingáutolt még senki a kormáynból, hogy ő a mellberittyet szereti? Pedig az is csak egy hálószobatitok, egy szexuális szokás. Ha már pusztán egy más szokás és annak felvállalása elengedő a sztársághoz és könnyes meghatódáshoz, miért nem tapsoljuk meg lábfejre élvezőket? Az nem érték?
Mármint nem a műanyag, hanem a plasztikázott nők szépségversenye. (Bár lehet a kettő ugyanaz!) Október 9-én, a szervezők szerint a világon első alkalommal. Ugyan nem néztem utána, de egy cseppnyi kétségem sincs, hogy ilyesmit már lőttek az USA-ban párszor, képviselve és…..
Vastagbőr Az év áfás számlája 2009.07.08 11:01:00
Emlékszünk, a pécsi buszparkot rafináltan eladták egy kft.-nek, majd egyből vissza is bérelték, ugyanannyiért. A Hírszerző kiderítette, hogy a buszokat megvásárló LL Bus Kft. tulajdonosa a máltai LIMATEC International Holding Ltd., mely egy kellemes offshore cég, egyenesen a…..
    Az utóbbi néhány hónapban gyakran eszembe jutott Miroslav Hroch egyik gondolata, amit a közép- és kelet-európai szocialista rendszerek összeomlása után fogalmazott meg. Így szól:   „Abban a társadalmi helyzetben, ahol a régi rendszer összeomlott, a…..
Necoure Yamaki 2009.06.30 16:38:18
@törzsmókus: Nyilván az is szubkultúra kérdése, hogy valaki érti-e a vicceskedést. Aztán van olyan aki nem, és ezt leplezendő "vegyél vissza" szövegekkel operál.
Én a tendenciára hívtam fel a figyelmet, ÉN (hogy értsd te is barátom) ÚGY érzem, hogy a reakció ahol és -amikor módja nyílik rá-, azonnal fikkant egy nagyot a "turbókról" vagy hogyis hívjátok őket.

Holott ez a réteg, sokkal, de sokkal összetettebb és rétegzettebb mint ez a post sugallja. Igazad van nem vadliberális, hanem szimplán szűklátókörű barom, aki az egész magyarkodásnak nevezett sztorit a poszthoz hasonlóan árazza be. Sajnálom, ez van.

Det tényleg, jártál-e már keltáskodók között? Esetleg láttál-e már görögösködőket, netalán osztrákoskodókat, vikingeskedőket, le se merem írni zsidóskodókat? Na ugye, hülye a fél világ, az úri fiúcska attitűd ezeket is sajnálja oly nagyon? :)
Vastagbőr A Turul további sorsa 2009.06.12 11:01:00
Megjött ugye a határozat, hogy le kell bontani, mert engedély nélkül épült. Ezt hallván a Zala megyei Pethőhenye polgármestere, Deák István felajánlotta, hogy befogadják a Turult. Így nem semmisülne meg, csupán máshova, a pethőhenyei templom elé költözne. A XII. kerületi…..
Necoure Yamaki 2009.06.12 12:37:01
Hű, mennyi önjelölt művész van itt, nagyszerű!
Olvastam valahol, hogy sértett radi-keresztények szeretnék idén karácsonykor megszervezni a Kammukah c. kiállítást a nagysikerű Szentségtörés c kiállítás (
artportal.hu/aktualis/kiallitasok/szentsegtoeres_nem_hagyomanyos_karacsonyi_kiallitas) ellenpárjaként.

Gondolkoztam rajta, hogy ez most Jobbik rendezvény-e vagy önerős kiállítás, mindesetre engem is vonz az ötlet, főleg a sajtóvisszhangja.
Ugyanis a Szentségtörés roppant népszerű volt budapesti liberális körökben, talán nem véletlenül éppen Vitányi Iván nyitotta meg, a köztévé agyba-főbe dícsérte, egy egész Kultúreház ezzel foglalkozott, szóval nem megtűrt, hanem egyszerűen éltetett anyag volt. Éppen Karácsonykor. Gondolom hasonló elementáris ujjongás lesz a Kammukah-tól is, bizotsan ez sem lesz sértő senkinek és remélem sokat foglalkoznak majd vele a közszolgálati csatornákon.

TÉnyleg, nem tudja valaki, hogy merre találok róla infot?
 Csak úgy, mert ezt még nem írta le senki: a Fidesz a 2009-es összeurópai parlamenti választások legsikeresebb pártja: senki másra nem szavaztak ekkora arányban (56 százalék), és senki nem verte meg ekkora előnnyel (39 százalék) a második helyezettet egész Európában. Tudjuk,…..
Necoure Yamaki 2009.06.08 12:30:00
Hm, érdekes dolgok történtek tegnap, szerintem is rengeteg tanulságot kell levonnunk.

Egyrészt a jobbik erősödését én kizárólag a ballib oldalnak tudom be. Nem tetszett nekik az egy a tábor gondolat, hírhedt megmondóik sportot űztek Viktor folyamatos gyalázásából, örökös elhatárolódásra kényszerítéséből annak reményében, hogy lejárathatják középen és elterelve a figyelmet gyalázatos kormányzati hecckampányszerű munkásságukról, melengessék a harcore balosok szívét . Most aztán lehet gondolkozni azon, hogy melyik megoldás volt a szimpatikusabb, sz országnak megfelelőbb, a fideszbe integrált, népszavazással és vekkerekkel leszedált radik vagy az önálló, utcára áhitozó jobbszél. Ezért is megmosolyogtató a balibek kampányából az fejezet, hogy a választó eldöntheti, hogy mit szeretne, békés, puszizós, napfelkeltés reggeleket (ezek volnának ugye ők) vagy utcai meneteket, égő autókat (ez volna a jobboldal). A szellem kiszabadult, ameddig a hatalmon a baloldal kezében lesz, nem puszizós reggelekre ébredünk, tetszik vagy sem és ezen már Viktor sem segíthet valami újabb gőzkiengedős feszttel.

Másrészt a közbiztonság kérdése a továbbiakban nem megkerülhető semelyik oldal számára sem. Vége van a rasszistázós dzsemboriknak, szépen mutatja a végeredmény, hogy ahol a "halmozottan hátrányos helyzetűek" "megélhetési bűnözése" elviselhetetlenné válik, ott a demokratikus kartások a futottak még kategóriába manőverezték magukat. Az embereknek nem állami pénzen reklámoztatott Szent Istávn parki langymeleg délutánokra van szükségük, hanem rendre, törvényre és védelemre. Hiába nem látszik ez a Szemlőhegy utcából vagy Lipótvárosból, akinek a szomszédját, nagymamáját, plábánosát 200 Forintért kibelezik egy sötét éjszakán, annak jöhet a teljes gusztos família telesírni a világ sajtóját a magyarok szörnyű fasizmusáról, ti a magyar semmi mást nem, csak túlélni akarnak, ami ugye tolerálható óhaj. RIP SZDSZ. :))))

Tanulság még, hogy ti itt sokan még mindig nem értitek, hogy az értelmiségi fanyalgás a jobbikkal kapcsolatban édeskevés. Valszeg magatokból indultok ki, a magyar társadalomra mint valami homogén csoportra gondoltok, akik olyanok mint ti, és éppen csk tegnap nem gondolkodott el az emberi jogokon, az európaiságon, blabla. El kell keserítselek benneteket, a magyar társadalom nem értelmsiégi, ahogy a világ egyetlen társadalma sem az. A magyar társadalom kocsmába jár, ügyeskedik, elhiszi az autóját matricázó cégeknek az ingyenautót, egy ajándék kínai papucsért tömegverekedik a cora megnyitóján. Na ilyenek, itt ne keressetek intellektuel háttérországot, itt egyesen beszéd van, nem PC-s sunnyogás, ahogy az époítkezésen a melósoknak sem az MTA küld le múszakvezetőt, hanem ez a vezető a Józsi érettségizett öccse.
Érthető ez Paszternak? Szakértőt keresni a jobbiknál, közgazdászt, tőzsdegurut, poltológust? Magadnál vagy? Éppen ezekből van elege a társadalom rájuk szavazó részének, nem tőzsdegurut akarnak, hanem munkát, a multik adóztatását és turul szobrot. Nem politilógust, aki a mélyszegénységet elemzi az ATV-n, hanem csendőrséget, aki seggbe rakja a hagyományörző magyar szamuráj és bézbólütős osztagokat. Ahogy a forradalmakat is az értelmiség "taálja" ki, aztán az átlag megvalósítja. Ha továbbra is csak ez a makogás lesz, hogy ez nem szép, meg nincs hátterük sem, veszve vagytok mind. Nekik a háttér nem néhány szalajtott tőzsdeguru, aki éppen elkurkizta tavaly az emberek magánynyugdíj megtakarításait a még nagyobb profit érdeklben, nekik a hátterük,- éppen a problémáik iránt érzéketlen dölyfös "elit" által lesajnált-, kisemberek milliói.
Mellesleg velük nehezebb lesz egyezkedni, mint a fidesz által bekebelezett szedáltakkal, szálljatok már le a magas lóról, mert nagy pofáraesés lesz itten kérem.

Na üdv
  Volt egy posztom két hete, ami arról szólt, mennyire komolytalan és megalapozatlan az Index Beelőzheti a Jobbik az MSZP-t című cikke, ami a Véleménybank mérésén alapult. Módszertanilag továbbra is erősen aggályosnak tartom a Véleménybank online felmérését, de az…..
  Ma és honlap rendezik meg a Belváros különböző helyszínein a harmadik Belvárosi Fesztivált, Rogán Antalnak a fiatalok, középkorúak és nyuggerek bekerítésére indított projektjét. A Tardafeszt ugyan sokkal jobb, de itt is jó hangulat várható, annak ellenére, hogy az Új…..
Necoure Yamaki 2009.06.05 16:16:56
@rajcsányi.gellért (ergé): FéligOFF
A reakcio.blog zenei gurujának küldöm sok szeretettel a hétvégi melegítéshez:

www.youtube.com/watch?v=lj-x9ygQEGA
Így kell az EP-választáson kampányolni! Üde, friss EU-s témák, és egy "hiteles", bár mélynövésű főszereplővel!Hol az erkölcsi bizonyítványod, Kolompár Elnök Úr? Ja, neked nincs is olyan ...  Azt hittem az SZDSZ filmje a mélypont ma, de nem, ismét tévedtem.…..
  Vadai Ágnes megvadult. A szocialista politikusnő legújabb nyilatkozatában azzal rettegtet, hogy a Fidesz elvenné még az ivóvizet is az emberektől. A teljes Gréczy-életművet zárójelbe tenni képes látomása olyan pusztító erejű, hogy kommentár nélkül közöljük a hirado.hu…..
Már azon kívül, hogy bajnok lett a Barca, az Inter és a Manchester United, a Győr meg bukta a BL-t, pár esemény még a hétvégén is korbácsolta a kedélyeket. Megszólalt Orbán Viktor, aki úgy gondolja, a Fidesz 68-21-es vezetése mellett "szabadon" fejtheti ki a…..
Hát ez jó lett ... ;-) Ööö, ki is lesz a harmadik erő?  Minőségi ugrás a 2004-es kampányfilmekhez képest: egy, kettő, három. Ez sajnos nem hivatalos MDF videó, ami kár, mert ez meg egyenesen szenzációs: ..