Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kakyjunior

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az eddigi legrosszabb, de egyben legviccesebb focis játék, amivel valaha játszottam. Picit sármos is, olyan szánni való kis aranyos, aki bár próbálkozik, de kudarcot vall.  Közeljövőben lesznek még érdekességek a Beach Soccerrel kapcsolatban, plusz egy extra, amire eddig még…..
kakyjunior 2009.08.28 16:46:13
kakyjunior 2009.08.28 16:48:33
@KGeri488: Én a Nesquick-ből a Football Generation-osat vettem, az nézett ki a legjobbnak. Aztán mégsem xD. A Footbal generation-nal találtam rá az RPCJ-re :)
Köszönöm neki, ennyi jó származott abból a játékból :D
Pár hete készített velem egy elég részletes interjút. Ha valakit érdekel, itt elolvashatja. Még soha nem közölt infók vannak ott, legyen az bloggal kapcsolatos, vagy magánéleti.Jó szórakozást :)..
Több millió oldalletöltés, rengeteg játék, poénok, és kritikák: Igen, ő freddyD a rosszpcjatekok.blog.hu szerkesztője! Ezen a héten a vele készült interjút olvashatjátok. Igazi nevét eddig sajnos nem tudjuk, viszont ha azt mondom freddyD mindenki tudja kiről beszélek.   És…..
kakyjunior 2009.08.22 12:24:06
Végén a játék bakizott méh, vagy áttért a trendy ínglisre. From them 4 U! Küldte: Attila  ..
Egy fura módon megjelentetett magyar játék, ahol Budapest utcáin kell száguldozni. Hogy mindez mennyire sikerült jól, a videóból kiderül   Aki szeretne több infót erről az érdekes körülmények között létrejött játékról, itt megteheti. Van demó is...
kakyjunior 2009.08.14 16:29:16
Ebből nem tervezek sorozatot, de ez már inkább erre a blogra való, mint az 'Ingyenes, de jó'. Alapelvem, hogy ingyenes játékok nem kerülnek a Rossz PC Játékok Sorozatba, csak amit boltban árulnak/árultak. Kivétel volt az Eight Legged Freaks, de azt a 'Heat' miatt raktam be, hogy…..
kakyjunior 2009.08.03 14:32:51
@csokasg: Ha ilyen ügyesen utánanéztél a számszeríjnak és a szerszámíjnak akkor azt is látnod kellett volna a számszeríj FŐ címek voltak, míg a szerszámíj pedig (MEGSÚGOM: helytelenül) kommentelők írták!
Nézd meg a gugli képeit is, számszeríjjal és szerszámíjjal! Ugye látszik a különbség? ;)
A múltkori "UEFA EURO 2008" szitkozódás után felvettem a játékból egy kis részt, amelyről azután teljesen megfeledkeztem. Miután ma belebotlottam, gyorsan készítettem hozzá kis szinkront. A tudnivalókat elmondom a videóban, de előre is gratulálnék annak az…..
kakyjunior 2009.05.04 12:50:19
Korábban már igen keményen anyáztam egy sort, amikor jobban foglalkoztam a 06-os kiadással. Nos, most folytatnám. Pár napja játszottam egy Crystal Palace - Norvégia meccset, ahol (csodák csodájára!) betaláltam a kapuba. Legalábbis ezt hittem én, kis naív... Felállt,…..
Hogy mennyire tuti játék a Football Generation, azt ezek szerint észt barátaink is felfedezték már. Készült egy klip, Prodigys zenével, ahol főleg a második fele izgalmas. Egy olyan kapusmozdulatot láthatunk, amelyet szerintem az edzett futbóll dzsenerésönösök sem láttak eddig. A…..