Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csillagkutya7

0 bejegyzést írt és 63 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com A fal adta a másikat 2009.05.05 08:01:00
Nagyon úgy tűnik, hogy a hazai tévézés beállt a külföldi sikersorozatok vagy éppen a bukott ótvarok átdolgozására, ennyivel is kevesebb pénzt kell kihajítani a kreatívok üvegasztalára felcsíkozott kokóra, vagy mittudomén, lehet az ötlet fogyott ki a magyar fejekből, mindesetre…..
Olvasom több helyen is az Áll az alkuval kapcsolatban, hogy Gundel Takács Gábor volt az igazi, nélküle a játék sem lesz ugyanolyan, meg egyébként is ki a tök az a Kovács Ármin? Most tekintsünk el attól, hogy Áron az az Ármin, s hagyjuk figyelmen kívül, hogy Gundi milyen volt…..
csillagkutya7 2009.05.04 13:48:54
 A toplistagyáros Forbes magazin (kedvencem tőlük a világ 15 leggazdagabb kitalált embere, élén Dagobert bácsival) a napokban összeállította a legélhetőbb városok listáját.  A New York-i magazin top 20 városa közt egy USA-beli sem szerepel, az élen pedig Bécs végzett.…..
csillagkutya7 2009.05.03 21:21:27
Igen, tudom, hogy napokkal ezelőtt történt és a Reakció is írt már róla. Csakhogy amikor megláttam, lefagytam kis időre, meredtem magam elé, és csak azt dünnyögtem, hogy ez durvább, mintha Lakat T Károly élő adásban olajozná be Bajnai Gordon felsőtestét. A reggeli tévés…..
Maru legutóbbi kalandjai megosztották az olvasókat: a kommentelők egy része feltétel nélkül megacukinak nyilvánította, míg a másik része felháborodott, hogy Maru kövér, a gazdik meg felelőtlenek, hogy hagyták ennyire elhízni. Szerintünk viszont Maru fogyott egy kicsit, nem?…..
 Harsog a média a tegnapi érdi eseménytől, s számomra meglepő, hogy akármelyik internetes újságban keresem a hírt, mindenhol azt emelik ki, hogy „rendőrök lőttek meg egy férfit Érden”. Legtöbbször ezt emelik ki a címek, aztán persze a cikkek beszámolnak a…..
Mindenfelől azt hallani, hogy a vasutasok családtagjainak járó szabadjegyet vissza akarják vonni, tehát csak a vasutasok utazhatnának ingyen (és a rászorulók természetesen). A szabadjegyek, ingyenes bérletek évente több milliárd forint kiesést jelentenek a tömegközlekedési…..
Amikor februárban a tatárszentgyörgyi gyilkosság mögött etnikai okokat véltem felfedezni, egy csomóan nekem rontottak, hogy miből gondolom én ezt, biztos csak uzsorás leszámolás volt, cigány elkövetőkkel, és biztos magyargyűlölő vagyok, hogy egyáltalán feltételezni…..
Kiderült: cigány asszony gyerekének nem volt hely, de az egy hónappal később jelentkező nem roma asszony akár már aznap beírathatta volna unokáját a szarvasi evangélikus általános iskolába. A beiratkozás hetén apák álltak sorba: az először jelentkező roma férfit helyhiányra…..
Nem tudtunk választani, következzen az összes kép Piszkéről, Viki levelével: "Kedves Cukorságék! Mi egyébként körbe vagyunk véve cukibbnál cukibb lényekkel. Elküldöm a legújabbat, ő Piszke. Vele próbálom feledni Szöszi és Csíkos macskáim hiányát (akik kábé egy éve…..
csillagkutya7 2009.04.21 10:26:46
Az év messze legjobb gyerek- és felnőttprogramja volt kimenni a Galoppra megnézni Túladagolást, a magyar csodalovat. A metróból a Pillangó utcánál kiszállva megcsapott a régi, Népstadionbeli kettős rangadók összetéveszthetetlen hangulata, megfejelve azzal a fájdalommal, hogy…..
Na, ha már a múltkor a gasztronómia felszínét is elkezdtük karcolgatni, akkor András kedves hobbimodoristának köszönhetően nem maradhatnak ki a teafogyasztók sem. Sokan tudjuk, hogy a tea jó dolog, szépen párolog, és illatos az illata - de még a KFT együttes örökzöldjénél is…..
Az Országgyűlés döntése értelmében 2001-től minden évben április 16-án tartják a holokauszt magyarországi áldozatainak emléknapját. Azaz ma. A kormány megalakulásának zaja persze elnyomja a megemlékezést, de a magam részéről mostanában nagyon unom a…..
Ha van felesleges 2100 dollárotok, mindenképpen rendeljétek meg Prince egyedi, limitált példányszámú iPodját, ami a félmillió forintért cserébe olyan lila, hogy beszartok.Jár még egy Prince logó a lejátszó hátuljára és adnak egy fotóalbumot a hercegről (amit az Amazon közben…..
37 évesen diplomával, nyelvtudással lettem munkanélküli, 10 éven keresztül bankszektorban dolgoztam területi képviselőként. (szgk finanszírozás). A lízingcég Mo-i gazd. helyzetre hivatkozva megszűnt. Minden bank leépít, az autóipar pedig...egyenesen lefelé.  A korábbi…..
Imre fotója alapján elképzelhető, hogy macskainvázió tört ki Pécsen. Az elszaporodott ragadozók besurrannak a megyei kórházba és a magatehetetlen betegek tálcájáról lakmároznak: A Backdoor rovatba küldök itt egy képet: a pécsi megyei kórházban készült. Egy hátsó…..
Cukiság: Minden, Ami CukI Babacica 2009.04.03 13:33:00
A cicák a képen éppen tíz naposak, és bár a szemük még nincs kinyílva teljesen, már szinte lehetetlen elkapni őket egy nyugodt pillanatukban - írja a kép készítője...
csillagkutya7 2009.04.03 16:30:56
@caeiro:
ez így ebben a formában nem igaz!
a vadon élő álatoknál ez előfordul, de én még házi macskáknál még sosem tapasztaltam ezt...bár lehet, hogy volt rá példa...
amúgy a vöri nekem is bejön:))de a másik kettő is...
Ha tudom előre, hogy fogunk játszani Albániában, lobogó gyeplővel vágtázok a legközelebbi fogadóirodába, és házat, kocsit teszek fel a négygólos albán győzelemre. Élénken élt bennem a budapesti meccs emléke, amikor teljesen egyenrangú felek küzdöttek, a második félidőben…..
Fittyet hányva a gazdagági válságra Dolce & Gabbanába, Laura Biagottiba esetleg Armaniba öltöztetné totyisát, hogy ő legyen a homokozó császára? Minden vágya, hogy gyermeke egy miniatűr Nike-ban tegye meg első lépéseit, ezzel is determinálva trendiségét egész…..
Budapest Mennyi? 2009.03.26 14:49:00
 Azt hiszem, senki sem gondolhatja komolyan, hogy egy több tíz, vagy akár százmilliárdos forgalmat generáló cég első emberének a fizetése ne lehetne több, mint egymillió forint, ezért az számomra nem is meglepő, hogy Kocsis István, a BKV vezére, bruttó másfél millió…..
Mester Tamás némi pókerrutinnal, kínai piacon vásárolt cowboy-kalapban pókerezni próbált a TV2 komolynak semmiképpen sem nevezhető celeb-röhejében. Kiesett, aztán bebunkózott. Amit művelt, azért szolídabb helyeken véresre veri a kidobóember, de van, ahol egyszerűen tökön…..
Este hatkor kezdődik a magyar bajnoság döntője. Négy nyert mérkőzésig küzd az Alba Volán és az UTE. Rég látott várakozás előzi meg a találkozókat. A szurkolók a lilák remek védekezésére és a légiós soruk támadójátékára alapozva már-már EBEL-színvonalat jósolnak. A…..
csillagkutya7 2009.03.13 18:58:13
És türelmét, mert a cica le se tojja a nyomuló teknőst, sőt láthatólag terhére van, mégse bántja, ami elég korrekt a részéről...