Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kóbor kutya (törölt)

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Több cikket írtunk már a magyar utánpótlásról. Ezek általában nagy vihart kavartak. Áttekintő jelleggel még nem foglalkoztunk a helyzettel. Ezúttal foglalkozunk.A jégkorong utánpótlás-nevelés kérdése blogunkon markánsan először a Hári János svédországi sikereiről…..
kóbor kutya (törölt) 2009.01.24 11:01:30
Na akkor megpróbálom mégegyszer elmondani mi történt.Lassan mondom,hogy mindenki megértse.
Az Újpesti gyerek,Kercsónál töltött 3 hónapot.A gyereknek nem jött be.Vissza ment Újpestre.Ezt Árpi bá nem tudta feldolgozni.Egész héten kereste a módját,hogy hogy állhatna bosszút.Megtalálta csapatában azt az embert,aki nem szerette az újpesti 54-est.Ennek a gyereknek lett kiadva,hogy keménykedjen.A gond csak az,hogy erre több zalai srác,már meccs elött interneten figyelmeztette az újpesti játékost.Ez bizonyítékként el van mentve.Az említett esemény úgy történt,ahogy le van vezetve a levélben.Az öltözőben történteknek húsznál több fültanúja van.Plusz gond,hogy több jó érzésű zalai szülő is úgy gondolja,hogy ebből elég,és jelezték ha kell igazolják a történteket.
A jégkorong szövetség felfüggesztette Kercsó állását a vizsgálat befejezéséig,ráadásul sosem látott egység alakult ki a rivális csapatok között,hisz ők test közelből látják Kercsó kártékony hatását.Mindeközben a Zalai Titánok visszaléptek,vagy lépnek a további küzdelmektől,a játékosok nagyrésze már tudja,hogy hol folytatja tovább.
Eggyet üzennék Árpi-bának.Szépen elegánsan köszönjön el,kérjen elnézést azoktól akiket megbántott,és tegye át a székhelyét egy másik országba.Nem vitatom edzői kvalitásait,de ha marad,akkor rá fog borulni az összes szar,amivel a bili megtelt.És akkor ennél az öltözőbeli eseménynél is fajsúlyosabb dolgok jöhetnek elő,amit viszont már a büntető törvénykönyv is szankcionál.