Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jonathan Foer

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
VictoryOfKnights Ez történt ... 2009.11.06 18:45:00
Eljött az idő, hogy összegezzem a csapat által ezideig nyújtott teljesítményt.Az legendás első szezon ...2008 április elsején került az irányításom alá a csapat. Az első meccset az irányításom alatt 5-én játszottuk Vágtázok csapata ellen. Ezen a mérkőzésen 4-1 - re kaptunk…..
         Tegnap szokás szerint jöttem dolgozni, a TG V-nek koránt sem nevezhető Magyar Álomvasutak szolgáltatását igénybe véve. Kinézve átéltem az optikai csalódást, mikor az út menti fák léckerítésnek tűnnek a sebességtől, de egy…..
Ahogy én látom A magyar ghánaiak 2009.10.14 19:05:00
No most már ülepedett bennem picit a dolog, így gondoltam írok néhány szót a magyar srácok legutóbbi hőstettéről ...Ezúttal a meccs elejétől kezdve ott voltam ... Nagyszerű iramban kedtük a mérkőzést, a ghánaiak csak kapkodták a fejüket! - hangozhatott volna el egy optimista…..
Ennek a bejegyzésnek a létrejöttét egy tegnapi élményem okozta ...Történt ugyanis, hogy a magyar U20-as válogatott negyeddöntőt játszott Egyiptomban. Sokan már erre felkapnák a fejüket ... de vajon miért? Kedves barátom mondta nekem, hogy ez nagy szó, hisz már több mint 40…..
labdabiztos Kalasnyikovot vegyenek! 2009.06.12 07:48:00
Olyan friss a hír, hogy még ropog! A háromszoros belga bajnok Cercle Brugge csapata kettő plusz két éves szerződést kötött a Kaposvári Rákóczi játékosával, Bojan „Kalasnyikov” Bozsovic-csal. A huszonnégy éves montenegrói csatár 2004-ben került Magyarországra,…..
Hallgatva az idők szavára és Nagy Tiborra, új rovattal jelentkezünk, melyben alsóbb osztályú meccsélményeinket tárjuk az olvasók széles tábora elé. A sorozat első részében Pesterzsébetre, az NB2 Keleti-csoportjának kebelén lejátszott, ESMTK-BKV Előre mérkőzésre látogattunk…..
Töketlenkedhetett volna tovább a hannoveri kiesőzóna-mélyközépszer sávban jó pénzért. Biztos kezdőként. Alibi ízű "jókismeccseket" hozva. De nem, inkább fejes az orosz télbe, a bizonytalanba. A Zenittel Huszti Szabolcs riszkeset, de nagyot húzott, és üzent: fasza…..
labdabiztos Az elfelejtett légió 2009.02.27 20:33:00
Talán mindenki emlékszik rá, hogy 2006. október 11-én gyakorlatilag véget ért a Bozsik-Döme tandem által fémjelzett éra a magyar válogatott történelmében. Ezt a már amúgy sem túl szép időszakot követte Várhidi „márpedig én elvtelenül fiatalítok” Péter…..
Jonathan Foer 2009.03.01 21:03:50
@huncros: Az érveléssel, mint stílussal ezen a blogon hiába próbálkozol. Volt egy srác régebben (asszem vagye volt a neve), ő is befürdött vele. Ez itt egyszerűen nem működik.
A közelmúltban őszinteségi roham söpört végig a bohócligán. Bár még csak mostanában postázzák az APEH csomagokat, némely focistánk úgy érezte eljött a pillanat, amikor be kell vallania valamit. Nem baj, néha az ilyen dolgokhoz kell a legnagyobb erő: szembenézni azzal, amit…..