Regisztráció Blogot indítok
Adatok
arabella_bishop

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
</iframe Ez már a harmadik, egyre flottabbul megy, ha a TV2 gondolja, szívesen elmegyek majd a Survivor-klónjuk kibeszélőjét vezetni. Vagy kurva szarul csinálom, én ezt nem tudom megítélni, nincs elég rutinom hozzá. Mindegy is, a mai adásban Beni, az előző évadban Kék Szájjal…..
arabella_bishop 2018.10.20 19:27:31
Napjainkban újra reneszánszukat élik a retró sorozatok a tévében! Ami nem meglepő: a nosztalgia, életünk fontos része. És van is rá igény.  Holnap például a Julieta -indul a Tv2-n, 14:45-től. Főszerepben az Esmeralda sztárja, Leticia Calderon A közmédia M3-as csatornája több százezres nézőtábort…..
Autós reklámok régen szerepeltek a blogon, ez a mostani két okból sem passzol a legjobb autóreklámok rovatba: egyrészt nem hivatalos reklám (a Baden-Württembergi Filmakadémia jegyzi), másrészt nem igazán jó. Sokkal inkább a Ford KA reklámhoz hasonló félresikerült partizánprojektek közé sorolható...
Ilse Koch Ilse a Buchenwaldi koncentrációs tábor vezetőjének, Karl Otto Kochnak a felesége  volt. Mivel a férfi szifiliszes volt, Ilse más úton kereste a kielégülést. A foglyokat fajtalankodásra kényszerítette, a terhes nőkre pedig kutyákat uszított. Rengeteg rabot végeztetett ki…..
Női 100 pillangó, előfutam olyan versenyzőkkel, akik a klasszikus olimpiai eszményt testesítik meg, nem fognak nyerni semmit, csak a részvételért jöttek, meg hogy a hazájukat képviseljék. Köztük egy 18 éves szír menekült lány, Yusra Mardini, aki elmenekült Damaszkuszból, majd Törökországból átúszott…..
Gerta Rauss bolygó Így kéne 2012.08.01 21:43:14
Kééééész! Szerelmes vagyok!! ..
arabella_bishop 2012.08.02 10:30:44
Azt hiszem nem kell túlságosan hosszan ecsetelni, miért ellenkezik sikoltozva az emberi logikával a repülőgépre szabad ég alatt történő várakozás. Naiv ügyfél és utastársai 30 percig áztak, mielőtt elindultak Stockholmba. Hello Homar, Láttam a három héttel ezelőtti…..
arabella_bishop 2012.05.10 19:07:00
@Ulbert István [Typhoon]: visszavehetnél a stílusból. 1,5 éve Valenciában történt, hogy a ryanair gépe épp, hogy le tudott szállni az átirányított reptérre, de csak azért, mert a pilóta összeszedte magát. nézz utána. és ezzel befejeztem. annyira bunkó a stílusod, hogy én biztos nem fogok erre a szintre lesüllyedni.
arabella_bishop 2012.05.10 19:10:50
@flybye: amíg nincs baleset, senkit nem érdekel, hogy min spórolnak. ha bekövetkezik, akkor kezdenek el vizsgálódni. öszintén remélem, hogy eddig nem kell eljutni.
arabella_bishop 2012.05.10 19:29:14
@Ulbert István [Typhoon]:

www.ihateryanair.org/ryanair-emergency-landing-due-to-low-fuel/

www.mirror.co.uk/news/uk-news/ryanair-jet-almost-ran-out-of-fuel-226649

www.clareherald.com/news/2036-spain-launches-investigation-into-ryanair-jet-incident.html

Az AirMadridról meg itt olvashatsz: en.wikipedia.org/wiki/Air_Madrid

az általad említett baleset, a jól tudom, azért következett, be, mert a gépeken nem müködött az a jelzö, amely a másik képet 1 km-en belül érzékeli, amellett, persze, hogy a svájci irányítótoronyban egyedül volt az irányító.
Kedd délutáni sajtótájkoztatója alapján nagyon úgy tűnik, hogy Pep Guardiolát már nemcsak fárasztja José Mourinho folyamatos hisztije, hanem most már nem is hajlandó azt tovább szótlanul tűrni. A Madridban tartott sajtótájékoztatón Pep olyan szépen tette helyre sipítozó…..
A Warner Bros. - egyelőre nem tudni miért, és a pletykák szerint meglehetősen váratlanul - nem hosszabbította meg a Fórum Home Entertainment augusztus végén lejáró szerződését, ezért az FHE szeptember 1-től már nem forgalmazhatja a Warner és a hozzá tartozó New Line filmeket…..
arabella_bishop 2009.09.01 12:15:38
@arabella_bishop: manapság egy DVD már NEM 4-5000 Ft, 1-1500 simán meg lehet venni, persze csak a külföldi filmeket.
bocs az elírásért.
Van az úgy, hogy az ember kedvenceit nem jelölik valamelyik puccos díjra, erre mindenki másképp reagál, mi például trágár jelzőkkel illetjük a jelölő bizottság tagjait, mert gyerekesek vagyunk, és mert nincs tévéműsorunk. Az m1-nek van, így ott más a módszer: a tegnap esti…..