Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bruszli

0 bejegyzést írt és 76 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tékozló Homár 2017 első levele 2017.01.02 14:31:00
Nehéz év lesz. Tisztelt Polgármesteri Hivatal / Egyház! Mélységesen fel vagyok háborodva hogy karácsony jegyében, főleg a katolikus egyház eszeveszetten, a legnagyobb harangjaival harangozzon a késő éjszakai és kora hajnali időszakban, legalább 5-10 percen keresztül, ezáltal a környék…..
Olvasónk vagy nagyon közel lakik a csömöri Auchanhoz, vagy nagyon messze minden mástól, más magyarázatot nehéz találni rendszeres rossz tapasztalatai ellenére is kitartó húsvásárlási próbálkozásaira, főleg, hogy a panaszára meg fütyültek. Az viszont gyönyörűen látszik, hogy a lelkes tudatos…..
Én kutyásként ugyan nehezen tudom elképzelni, hogy egy gazda kiábránduljon Fickóból, mert kiderül, hogy csak 2/3 rész vizsla, vagy utcára tegye Muffint, amikor a cuki kölyökwestie-ből szexi falusi vegyesvágott cseperedik, de gondolom, aki sok pénzt hajlandó adni egy kutyáért, miközben tele vannak a…..
"Elviekben egyszerűbb és gyorsabb, ha nem megyek el a Stadionokig, onnan metróval, majd még a villamossal, hanem elegendő az 5-ös buszra szállnom, majd átszállni a 105-ös buszra" - írja Edit, és szerintem itt téved egy nagyot. Éjszaka vagy hétvégén esetleg, de hogy a reggeli csúcsforgalomban…..
A H&M webshopjában januárban 18 forintért árultak pólókat, márciusban egy ideig dolgozói kedvezményt  kapott minden arrajáró, múlt csütörtökön pedig fillérekért lehetett kapni mindent. Télen a cég benyelte a veszteséget, a  mostani elbaltázott akciójánál viszont nem akarja, ami a fogyasztóvédők…..
Tékozló Homár Már megint AAA 2016.08.17 09:53:00
Ez a poszt valószínűleg nem került volna ki, pláne, hogy pár hete szerepelt a cég legutóbb nálunk, de ennyire kirívó pitiánerség mellett nehéz elmenni. Kedves AAA, most tényleg 4 db felni és gumi miatt megy a huzavona? Miért állítják, hogy használt gumit ígértek, ha egyszer nem ez van a…..
Egyelőre nem tudjuk, hogy mit reagált a Brendon (ha egyáltalán) Kálmán felvetésére, de azért az nem tűnik egy ördögtől való dolognak, hogy egy gyerekholmikra szakosodott áruház un. kényelmi szolgáltatást nyújtson. Vagy legalább a lehetőségét. Akinek elég a járdaszél, annak…..
via GIPHY Mert egy igazi kereskedő már rég eladta volna azt a 3 cuccot, amit tud, ahelyett, hogy egy beszerezhetetlen negyedikre vár ki tudja meddig. Helló ED, te egy kereskedő vagy, tudod, abból élsz, hogy eladsz dolgokat! Kedves Homár! Szerettem volna venni egy időjárás jelző…..
A jégkrémet nem tartjuk köcsögben, maximum, ha tényleg nagyon felolvadt, de ennek ellenére a Lidl-ben mégis a köcsög szót emlegette a pénztáros - levélírónk szerint -, amikor a vásárlók szóltak neki, hogy beszélgetés helyett talán dolgozhatna is. Külön vicces, hogy a Lidl hogyan kezelte a…..
Konzumikusz hungarikusz szürreál. Sziasztok! A barátnőm már régóta nézegeti az elektromos fogkeféket, most végre talált egy tényleg jó akciót a Media Markt online oldalán. Elég speciális eset lehetett, mert ingyenes szállítás nem vonatkozott rá, csak a helyi áruházban átvételi lehetőség.…..
Kutyát pisiltetni élelmiszerboltok ajtajába nem szép dolog, de levélírónk szerint neki nem is ez volt a célja, amikor kutyájával megállt a kispesti pékség előtt, hanem az, hogy bemenjen vásárolni... A fogadtatás túl szívélyesre sikeredett a tulaj részéről, kíváncsiak vagyunk, akkor is rugdosással…..
A webshopos vásárlás sok veszélyt rejt magában, így érdemes alaposan utánajárni egy-egy ismeretlen e-bolnak, mielőtt rendelésre adjuk a fejünket. Ez azonban néha nem is olyan egyszerű. Vegyük például a fb-on az elmúlt hónapokban erőteljes kampányt folytató  Ecipő.hu-t, amivel kapcsolatban ezzel a…..
Oké, egy fapados légitársaságtól az ember nem vár extra komfortos utazást, de azért a kánikulában a napon aszalódni nulla információval ellátva, az nagyon nem oké, pláne, hogy számos visszajelzés és saját tapasztalat alapján is teljesen általános jelenség a Wizz Airnél. Ujabb wizzair…..
Bruszli 2016.06.29 12:04:38
Az éppen zajló foci Eb-n elképesztő  magyar focifeltámadás tanúi lehetünk épp, amitől akkora focilázban ég az ország, hogy még a tudjukkik is képernyőre tapadnak esténként. Mivel a szurkolás abszolút közösségi élmény, nem csoda, hogy minden valamire való kocsma beüzemelt magának egy tévét, és…..
Bruszli 2016.06.23 10:43:34
Bruszli 2016.06.23 13:28:18
@atpijkamo109:
Erről hallottam, de nem tudtam, hogy ez így ment a köztudatba!
Mea Culpa
A hétköznapi egymással parasztkodás rémesen felesleges és lehangoló sport. Az meg végképp elkeserítő, ha valaki egy amúgy is hendikepes  embertársába rúg jó nagyot. Mi lehetett például itt a sofőr fejében, amikor turbósebességgel zárta az ajtókat egy kerekesszékes…..
Bruszli 2016.06.14 16:10:22
A Vero Központ már szerepelt a Homáron, az akkori sztori csak részleteiben különbözik a mostanitól, ami nem túl meglepő, tekintve, hogy a cég saját credója szerint is ingyenes szűrésre és az "alapellásátásban még nem használható" kezelésekre szakosodott, méghozzá nem kis elhivatottsággal és…..
Bruszli 2016.06.13 14:33:15
A Brands.hu jó régi és viszonylag jól futó, nagy webáruház, kifejezetten rendesen és igényesen kezelt social media felületekkel. Ehhez képest elég meglepő az a hányaveti ügyfélkezelés, ami az alábbi levélből kiderül. Lehet, hogy Tamás nem a barátjuk?  Április 15-én rendeltem a brands.hu-n egy…..
Most tekintsünk el attól a vitától, hogy vásárol-e az ember bukósisakot diszkontáruházban vagy nem, márcsak azért is, mert a tesztek alapján a válasz valószínűleg az akár és az attól függ közötti mezőben helyezkedik el. A bukó itt ráadásul csak érintőlegesen téma, a fő érdekesség a Lidl akciózási…..
Kevés idegesítőbb dolog van vásárlás közben, mint a nézelődő vásárlót két lépés távolságból követő biztonsági őr, amitől az ember egyrészt akkor is azonnal bűnösnek érzi magát, ha utoljára 5 éves korában lopott csokit a nagyi "titkos" édességes fiókjából, másrészt rögtön elfelejti, hogy mit is akart…..
Az elmúlt évek gasztroforradalmához kapcsolódóan generációváltás is zajlik a hazai vendéglátós szakmában. Ennek kapcsán egyre inkább úgy tűnik, hogy a minőségi, igényes, kézműves és dizájn szavak mentén alapított új egységek általában fiatal, gyakran más szakmában már sikeres tulajdonosainak nemcsak…..
Nincs kész a szoba időre? A wifi csak a recepció falára tapadva él? Hajszál volt a levesben? Nem tiszta az ágynemű? Mik ezek a problémák ahhoz képest, ha az ember érkezéskor azzal szembesül, hogy bezárt a hotel, ahova nyaralni indult, annyira, hogy felszámolják, úgyhogy a befizetett pénze is ugrott!…..
Bruszli 2016.05.20 15:28:39
"Azt mondta az LG-s, hogy ... ők kijelzőhibával adták el ezt típust az Emagnak, és hogy ezt ők hibátlanként árulják, az nem az ő bajuk."  Hogy mi van? És vajon miért nem cserélik ki a rosszul kitöltött garancialevelet? Pláne, miért nem küldenek újat?  Sziasztok! Black Friday akcióban vásároltam…..
Bruszli 2016.05.11 12:31:41
@rarabel:
Bármit elfogyasztok fél kézzel /azaz egy kézzel/:-)
Bruszli 2016.05.11 14:44:10
@nagybalfasz:
Mondom! Lenyomom a kilincset, a lábammal belemegyek a boltba, és elmondom, hogy mit akarok.
A Totalcar Használtautó-vásárlási kiskátéja nyilván nem egyedülálló anyukáknak készült. Nekik és minden nem műszaki zseninek biztos, hogy nem érdemes spórolnia egy megbízható autószerelőn, aki csekkolja a kiszemelt járművet a fizetés előtt. És még ez sem életbiztosítás, ahogy az alábbi levélből…..
Többször volt már szó róla, hogy mindegy, hogy a mobilfizetés vagy az parkolóautomata nem működik, sajnos a mi felelősségünk a parkolás kifizetése, még ha több sarkot kell túrázni is miatta. Jelen esetben persze rém bosszantó a szituáció, de nehezen bizonyítható a büntetés alaptalan volta. Kedves…..
Bruszli 2016.05.10 11:59:07
@Terézágyú:
A színházi előadás alatt is van élet a Facebook-on.
Süt a nap, csicseregnek a madarak, jön a hétvége, minek ezt a szép napot elrontani egyből valami hervasztó sztorival. Helyette itt egy egyszerűségében lenyűgöző poszta arról, hogy néha igenis működnek a dolgok nálunk is. Köszi BKK! Tisztelt BKK Ügyintéző! Tegnap este, munkából hazafelé, a buszon…..
Bruszli 2016.05.06 14:21:16