Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Beho, aki neha Bodri is

14 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magyar kreativitás kimaxolása dölux: pár nappal azután, hogy be kellett szüntetnie az utasok szisztematikus lerablását a Wizz Air budapesti földi kiszolgálójának, a Malév GH megtalálta a megoldást a kieső bevételek pótlására: a telefonokra pdf-ben letöltött beszállókártyát nem fogadja el, 30 euróra…..
Beho, aki neha Bodri is 2019.08.02 13:02:22
Azt nem mondhatjuk, hogy senki sem látta jönni. Lassan egy éve beszédtéma Izlandon, hogy lanyhul a turizmus és kezdenek veszélyesen gyengén muzsikálni a helyi légitársaságok. Most eljött a vég a Wow-nak és az ország hatalmas dilemmával szembesül: az újabb gazdasági válság elkerülése érdekében minden…..
Beho, aki neha Bodri is 2019.04.09 22:41:15
@teéjesenmindegy: mit artott neked Izland hogy ennyire szidod?
Ma ismét Péter fogad minket, és a jóisten bocsássa meg nekem, de egyszerűen nem tudok túllépni azon, hogy őt és Anikót közös ruhatárból öltöztetik, a mai szett egy mintás rövid ujjú ing gyöngyös karkötővel, hát a faszomatmár. Ezúton kihasználnám az alkalmat, és a Hogy Volt online magazin által rám…..
Beho, aki neha Bodri is 2018.12.13 19:38:48
@hereverő heverő: nono, PP-t Bruce Dickinson-hoz hasonlitani barmilyen kontextusban meglehetosen eroteljes
Pornóbajuszkirállyal kezdünk, és faguriga legyek, ha nem kezdem teljesen megszokni azt a hülye szőrzetet Péter fején. Ebben mondjuk sokat segített, hogy éppen most néztem a moziban Freddie Mercury életét, és hát ott sem mentek a szomszédba egy kis bajuszért. De nézzük mai fő témánkat, Csokifasz…..
Beho, aki neha Bodri is 2018.11.28 19:31:59
@Angora Cardi: nincs miért gyanakodni, Momoa hetero férfiszemmel is vonzó jelenség
Beho, aki neha Bodri is 2018.11.28 20:30:11
@Maximista vagyok: ez egy igen érdekes triumvirátus, bár külsőre elég sokban hasonlítanak.
Nehezített pálya a mostani, mert garantáltan nem engem vártatok, de az van komáim, hogy sixx atyánk bokros teendői miatt sajnos kénytelen volt ideiglenesen lemondani a trashadagjáról, ezért mára az átlagon aluli színvonal meg az ócska viccek jutottak, dehát ezt a békát most le kell nyelni. Anikó van…..
ahol a madár se jár Sziget 2004 2010.06.01 13:43:00
 Sziget-Feeling avagy címszavakban az idei buliról Szerda Na végre, megint Sziget. Találka Sámánnal és Pumuklival a Népstadnál. Hát persze, hogy késnek. Pedig én már nagyon söröznék. Sebaj, kibírjuk. Zötyögés a villamoson, HÉV-en. Megérkezés. Végre. Már csak a jegyért…..
„A gyalogsági őrmester magányos ivó volt, sarkosan gondolkodott, nem hitt a higításban, és nem pazarolta a pénzét díszes csomagolásra. Minden pénzét arra költötte, hogy megvesztegessen egy tiszti orvost, hogy két ballon 99,5%-os tiszta gabonaalkoholt szerezzen, egy hordó…..
...Napfénynél konstatáltuk, hogy egy asztal és két pad valahogy lekerült a szakadékba. Tanakodni kezdtünk, vajon mi voltunk e ennyire duhajok (az aggodalmaskodók megnyugtatására közlöm, késõbb kiderült az ártatlanságunk). Mert ha igen, akkor az egész társaság komoly amnéziával…..
A hét mesterlövész:Végy hét különféle tömény italt és tölts ki belőlük ízlés szerint 2-5 centet. Állítsd őket sorba alkoholtartalom alapján. Végy egy nagy levegőt, és hajtsd fel az elsőt, majd legfeljebb egypercnyi várakozás után a következőt, és a következőt, míg a…..
-Igaz, hogy a kenyér mindig a vajas felével lefelé esik a földre?-Állitólag igen.-A macskák pedig mindig talpra esnek?-Legalábbis ez él a köztudatban.-Tehát ha egy macska hátára ráerősítünk egy szelet kenyeret a vajas felével felfelé, és feldobjuk, lebegni fog?-Mivel egyszerre…..
Az asszony nem ember, a sör nem alkohol, a medve nem játék!..
 ..
"Mikor az első élőlény öntudatra ébredt, ott várakoztam. Mikor az utolsó is eltávozik, a munkám végetér. Felteszem a székeket az asztalokra, lekapcsolom a villanyt, és távozáskor bezárom magam mögött az univerzumot."..
A miniatűr adagok a menő vendéglátóipari egységek sajátosságai és aki ilyen helyre meg, az megérdemli, ha éhen marad. Ám Vacska és társasága a Centrál Kávéházban nem ehhez szoktak, de az új séf úgy látszik egy másik iskolából származik. Egy olyanból, ahol extrém módon…..
Beho, aki neha Bodri is 2009.01.23 01:23:20
@kisgalád: Szivembol szoltal. En eddig csak olvaso voltam, de nem tudtam megallni, hogy ne reagaljak ezekre az erdekes felvetesekre. Persze lehetseges, hogy mindez csak engem minosit, az en sekelyessegemet bizonyitja hogy humorosnak talalom a humorosnak szant bejegyzeseket, de sebaj, legyek sztrovacsek es ertekelhetetlen, nekem tetszik. Es most leulok, egyes.