Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jepe

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Peterdi Imre a rájátszásban a Dab.Docleré 2011.03.14. 20:33 F. Kapus..
jepe 2011.03.14 22:15:58
@zele: a sportszerűséget én sem értem miért kell vitatni ebben a helyzetben. A szabályok megengedik? Más egyesületek is élhetnek vele? Igen és igen.
A középszakaszra is megengedték a szabályok az igazolást? Igen. Akkor az sem volt sportszerű lépés?
jepe 2011.03.14 22:19:54
@zele: egyébként valóban nem ezen fog múlni a döntőbe jutás.
jepe 2011.03.14 22:31:49
@zele: ne feledkezz meg az alapszakasz győzelemnek köszönhető plusz hat pontról amit a középszakasz elején kaptatok - ezekben a pontokban nem voltak benne az új igazolások, és bizony azért az elődöntő kiharcolásában csak van szerepük. Nem akarok ezen pattogni, de ez is tényező azért. Ha levesszük a plusz pontokat, akkor máris pontegyenlőség van az első helyen, igaz, az egymás elleni eredmény alapján még mindig a Vasas lenne előrébb.
Jégkorong A Dab.Docler javítana 2010.10.23 18:39:00
Nem sikerült jól a dunaújvárosiaknak a Kontinentális Kupa rajtja, ma viszont a házigazda Maribor ellen javíthatnak Galaniszék. Bár a mai Karaganda-HSC mérkőzést előzetesen döntönek neveztük ki, de a dunaújvárosiak még reményt adhatnak maguknak és ezzel a kazahoknak is. Ha…..
jepe 2010.10.23 19:01:37
@Spigott: ne hibáztassuk a szlovéneket, tegnap a net belövésénél érzékeny ponton szakítottuk meg a saját hálózatukat (kihúztunk véletlenül egy fontos kábelt :)), szóval a reakciójuk sajnos érthető.
jepe 2010.10.23 19:27:59
@J.RAMSTEDT: nem valószínű, hogy meg tudjuk oldani.
Most már biztos, hogy a bukaresti Mol Liga csapat a tavalyi alapszakaszgyőztes mumusa. A Dab.Docler nemrégiben kétgólos vezetést adott le hazai jégen, ezúttal pedig már 4-1-re vezetett idegenben, onnan fordítottak sorozatban lőtt öt góllal Georgescuék, a vége 6-5 lett. Nem járt…..
jepe 2010.10.10 22:15:49
@Nyuszí O_o: Érdekes ötlet ez a kvázi terheléses támadás, kiváncsi vagyok ki fogja ezért először visszavonni tőled az ismeretséget. :)

Viccet félretéve, olyan nagy baj azért még nincs, de az tény, hogy most kell még megfogni a dolgot. Remek lehetőség lesz erre a keddi Miskolc elleni meccs, szóval mindenki írja be a kis naptárába, mert szüksége lesz a srácoknak a szurkolásra!
Jégkorong Javít-e a Ferencváros? 2010.10.10 15:01:00
Négy mérkőzéssel folytatódik a Mol Liga, és ismét nehéz megjósolni a nap győzteseit. A jelenlegi első helyezett HSC mögött sosem látott módon sűrűsödött össze a mezőny, minden pontnak komoly jelentősége van. Helyi idő szerint délután négykor a HSC Csíkszereda fogadja a…..
jepe 2010.10.10 16:19:58
@Theutus: DAB videó közvetítés: csak annyit tudunk biztosan, hogy a technika kinnt van, de ha a bukaresti csarnokban nincs normális net kiállás a közvetítő állásban, akkor nem lesz.
jepe 2010.10.10 19:50:43
Közepesen alapos bejegyzésben emlékeztünk volna meg bő egy órával ezelőtt a Mol Liga mai játéknapjáról, a szövegünk azonban úgy elszállott, mint a fecske, azóta is hiába próbáljuk megtalálni valahol. Roppant dühösek és elkeseredettek vagyunk, még egyszer újraírni ugyanazt…..
Elkészült a Mol Liga dunaújvárosi négyes döntőjének plakátja, jól sikerült, megmutatjuk hajtás alatt, rajta van a program is órára lebontva. Egyúttal jelezzük, a finálét a hét legfontosabb programjának tekintjük, és kiemelten foglalkozunk vele. Jó cikkeink lesznek. ..
jepe 2010.01.20 14:32:07
@Ringleader: Persze, hogy lejt a hazai pálya ha az embert a DAB kéri fel plakátkészítésre és nem a MOL Liga. Így is olyan minimálisra vettem a hazai pálya lejtését amennyire tudtam (és akartam :)) Plusz egy fő azért elmegy, ha elég figyelmesek vagyunk, akkor az SC alsó játékosa mögött felsejlik az SC kapusa is, igaz, hogy nem dominál... :D
Felkerült a magyar szövetség hivatalos honlapjára a losonciak nélkül hétcsapatos Mol Liga menetrendje. Ebből kiderül, hogy továbbra is két teljes kört játszanak egymással a csapatok, fordulónként három mérkőzéssel és egy pihenő együttessel, így tehát 24 mérkőzéses…..
jepe 2009.09.03 21:17:52
@F. Kapus: Egészen pontosan: az történt, hogy ahogy írod Sándor Szilárdot valóban élő szerződés köti az SC-hez, de kölcsönbe elengednék. (Ennek okairól nincs értesülésem). A DAB nyilván érdeklődött, és eljutottak a felek oda, hogy az SC ajánlatot tett a a kölcsönadás feltételeire. Az ajánlat a DAB-nak megfelelet, rábólintottak. Amikor ez megtörtént az SC kitalálta, hogy mégis többet kérne a játékosért. Ezután a DAB inkább elállt az üzlettől.

Az már csak a spekuláció része, hogy az SC talán azért gondolta meg magát, hogy ha már a Ligában induló valamelyik ellenfelét erősítené azzal, hogy kölcsönbe adja Sándor Szilárdot, az ne a viszonylag erősnek látszó Újváros legyen.
jepe 2009.09.03 21:20:03
@F. Kapus: későn írtam, mindegy, a lényeg kiderült. :)
Kedden három magyar–szlovák felkészülési mérkőzést rendeztek. A Zvolen–Fehérváron a magyar bajnok győzelmi sorozata szakadt meg, a Stars–Trebisovon a mérkőzés szakadt félbe. A Miskolc a végén percek alatt beszedett három góllal kapott ki a Bardejovtól.Megszakadt…..