Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tamsa

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
- SPOILERMENTES - Bolygónk és vele együtt az emberiség is haldoklik. A földalatti szervezetté töpörödött NASA azonban nem hajlandó elfogadni a véget, és egy olyan programon dolgozik, amellyel talán megmenthetők leszünk. Cooper (Matthew McConaughey), a tapasztalt pilótával az élen…..
tamsa 2014.11.04 15:31:27
@Zalaba_Ferenc: azon a mondaton én is megakadtam. így úgy hangzik mintha a pilóta élén menne a tudós csapat. inkább így írnám: "...a tapasztalt pilótával az élen tudósokból álló..."
Valószínűleg még az átadás napjaiban röppenhetett fel harminc méter mélységből, aztán elcsalinkázott a betongerendák között és megakadt a szuperdizájnos megálló mennyezeténél. Alighanem mindenki megbámulja - mert ez az a megálló, ahol mindenki felfele bámul. Olyan mintha az…..
tamsa 2014.04.07 12:51:13
@Zubreczki Dávid: meggyőztél! 8) én csak szombaton láttam/fotóztam le és akkor egyértelműnek tűnt a lufi származása.
zhaoman Mit olvastam 2008-ban? 2009.01.22 11:00:08
A tavaly év eleji "Mit olvastam az előző évben?" ciklus idén is utolért. (Mit olvastam 2007-ben?) Ezúttal pazzo indította a meme-t, Shenzen-ből, Szabolcstól kaptam meghívást. Ennek örültem, másrészt egy kicsit elkeseredtem.A tavalyi évben nagyon sokat olvastam, ennek…..