Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sanyee

79 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Olvasók! Sok áldást kívánunk Számotokra! Egy változásról adunk most hírt: az eddig használt FeedBurner helyett ezentúl a FollowIt ( follow.it ) segítségével fogjátok kapni az áhítatokat, már létező és jövőbeni feliratkozások esetén is. A FeedBurner jövő hónaptól bezár. Reméljük, nem lesz…..
Kedves Olvasónk! Örülünk neki, hogy rendszeresen vagy alkalmanként követed, böngészed blogunk fordított üzeneteit. A Goldenblog szavazásán idén is van lehetőség rá, hogy ránk is klikkelj kedvenc blogjaid között, idén a Pszichológia kategóriában. Ezt itt teheted…..
Kedves Olvasók! Bízunk benne, hogy a Napi Remény áhítatai sokatok számára valóban áldást jelentenek. Ahogyan azt bizonyára tudjátok, ezek a rövid üzenetek legtöbb esetben a kaliforniai Saddleback gyülekezet pásztorától, Rick Warrentől származnak. Sajnos kivételesen szomorú…..
Sziasztok! Igen, bizony - ezúttal egy különleges saját üzenetet gondoltunk beilleszteni az áhítatok közé. A Daily Hope magyar fordítása, a Napi Remény blog 2010 nyarán indult és sokak önkéntes, lelkes munkájának gyümölcse. 15 fordító, 5 lektor, és még néhány technikai,…..
Napi remény Golden-blog 2012 2012.09.02 12:00:00
Kedves Olvasónk!     Hogyha szereted a Napi Remény fordított üzeneteit és szívesen ajánlanád másoknak is - akkor: Elindult a Golden-blog 2012 megmérettetése! Szavazz ránk idén is az "Életmód" kategóriában! :) Szavazok!     Szeretettel: a Napi Remény…..
"Ha lehetséges, amennyire tőletek telik, éljetek mindenkivel békességben” (Róma 12:18) Van olyan az életedben, aki mindig piszkál, amikor találkoztok? A Biblia nem mondja, hogy ezt hagynod kéne továbbra is így menni. Sőt azt mondja, hogy vannak „fertőző” emberek: "Az ő…..
"Légy nagylelkű: Fektess be a jótékonyságba. A Jótékonyság nagy nyereséggel tér vissza. Ne gyűjtsd a kincseket, hanem oszd meg azt. Légy áldás mások számára." Prédikátor 11:01-2a (MSG) Isten azt akarja, hogy használj arra pénzt, hogy segíts a rászorulóknak.…..
"Aki szereti a pénzt, nem elégszik meg a pénzzel; sem a jövedelemmel az, aki szereti a vagyont. Ez is hiábavalóság!" (Préd 5,9) Minél többet szerzel, annál többet akarsz. Ilyen az élet. Egyszer megkérdezte valaki a billiomos Howard Hughes-t:"Mennyi kell ahhoz, hogy…..
Sanyee 2011.10.19 22:48:06
Napi remény Céltudatos 40 nap! 2011.10.01 01:00:00
2011.10.05-11.16 Stabilitás a mindennapokban bárki számára - a Biblia alapján!Rászánsz napi 8-10 percet arra, hogy az életed igazán jó irányba tartson? További információk a WEBOLDALON. ..
"Vegyétek fel az üdvösség sisakját" (Ef 6:17) Az Efezusiakhoz írt levélben Pál azt mondja, hogy a szellemi harchoz szükséges ötödik dolog az üdvösség sisakja. Isten teljes fegyverzetének eddigi részei tehát a következők: integritás, megigazulás, békesség,…..
„Üljön hát magányosan és maradjon néma... Hajtsa porba fejét, talán van reménysége.” (JSir 3:28-29 UB) Istenre várni egy szellemi állapot. Ez az egyetlen ellenszer az aggódásra és a feszültségre. Ez egy szellemi fegyelmezés, amit meg kell tanulj vagy teljes…..
 "... eljött az Isten Fia, és képességet adott nekünk arra, hogy felismerjük az Igazat; és ezért vagyunk az Igazban, az ő Fiában, a Jézus Krisztusban. Ő az igaz Isten és az örök élet." I. János 5:20.  Amikor misszióba indulunk Isten ügyéért, nekünk is…..
 "Boldogok a szelídek, mert ők öröklik a földet." Máté 5:5 Szeretnél vátozást elérni az életedben, de úgy tűnik, mintha nem arrafelé haladnál? Szeretnél változást látni egy helyzetben, de úgy tűnik, hogy ez nem történik meg? Hol találod meg a valódi…..
"Uram, hallottam, amit hirdettél, félelem fog el attól, amit teszel, Uram." Habakuk 3:2Az elmúlt néhány napban azt tanulmányoztuk, hogy hogyan hallhatjuk meg Istent az imáinkban. Az egyik utolsó, de kulcsfontosságú pont ebben a következő: Ha akarod hallani, hogy Isten…..
„Legyetek türelmesek egymással, viseljétek el egymást szeretettel.” Efézus 4:2(Tom Holladay, a Saddleback Church egyik pásztora és a The Relationship Principles of Jesus szerzője) Ha van olyan magasság és mélység, amely nagyobb, mint az összes többi, akkor az nem más, mint…..
"...és ne vigy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól..." (Mt.6:13)Sokan jól kezdenek hozzá a fogadalmaikhoz vagy változtatásokhoz életükben, de azok még sem végződnek jól.A kulcs, hogy kitarts bármely olyan terv mellett, amely javítana életeden, az, hogy…..
Akarsz -e egészséges, erőteljes és növekedő gyülekezetet? Szerinted mit kell tennünk ehhez? Le kell váltani a pásztort? Új énekeket kell énekelni? Új épületre van szükség? Lehet, hogy nem ezek a legfontosabb részei a megújulásnak. Hogyha vágysz egy olyan közösségre, amiben…..
"Aki mindig csak a szelet figyeli, nem vet, és aki csak a fellegeket lesi, nem arat." Préd 11:4 *Az igazi szolgák abból hozzák ki a legtöbbet, amijük van. Nem keresnek kifogásokat, nem halogatnak és nem várnak jobb körülményekre. Nem mondják, hogy "majd egyszer"…..
Amikor velük voltam, én megtartottam őket a te nevedben ... és megőriztem őket ... (János 17:12) „A gyermekek nem kicsi felnőttek. Nekünk kell megvédenünk gyermekeink tisztaságát, amíg felnőnek” A lelki vezető jellemzője a védelmezés, így az apáknak védeniük kell a…..
Sanyee 2010.06.27 13:07:57
@Csabosz: Te milyen műsorokat engedsz megnézni a gyerekeknek? Milyen szabályozást "alkalmazol"?
"Az Emberfia sem azért jött, hogy neki szolgáljanak, hanem hogy ő szolgáljon, és életét adja váltságul sokakért" Mt.20:28Azt az utasítást kaptuk, hogy az Urat szolgáljuk. Jézus félreérthetetlenül fogalmaz: "aki közöttetek első akar lenni, az legyen a…..
MegtérésBlog 4. személyes sztori 2010.05.02 19:53:56
 Ha kiakadsz, mondván: „De hát Isten voltaképp olyasmit vár tőlem, amire ő is tudja, hogy képtelen vagyok!”, akkor gratulálok, megértetted a lényeget! Tizenhárom éves koromban magamnak is gratulálhattam volna. A baj csak az volt, hogy az ellentmondás feloldása már…..
MegtérésBlog 3. személyes sztori 2010.05.02 16:34:15
Sziasztok! 23 éves lány vagyok. BAZ megye az én székhelyem. Jelenleg ötödéves egyetemistaként szolgálom az Úrat. Szeretnék beszámolni arról az érzésről nektek, amit megtérésemkor éreztem. Ezt akkor éltem át, amikor családommal és még pár kereszténnyel imádkoztunk. Én…..
Az importálás automatikusan történik, blog.hu-s blogod adminfelületén a Beállítások/Motorháztető menüben töltsd fel az importfájlt és kövesd a rendszer utasításait. További részletek itt! ..