Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ETCcrew

132 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Erdőhorváti három hegyi patak, az Egres-patak, a Tolcsva-patak és a Kistolcsva-patak találkozásának helyszínén található. A tavaszi nagy esőzéseket követően a patakok rövid időre, de intenzíven megáradnak, elárasztva a település utcáit és károkat okozva az utakon és épületekben. 2010 tavaszán az…..
A pénisznövelés egyre népszerűbb a férfiak körében. Hogyan lehet megnövelni a péniszt? Lehetséges a pénisz hatékony és biztonságos megnagyobbítása? Mik a módszerek és melyiket válasszuk? Valóban jobb egy nagyobb pénisz? Pénisznövelés hatékonyan és biztonságosan Természetesen lehetséges. Ma már…..
Definíciók A korai magömlést úgy határozzák meg, mint a magömlés késleltetésének képtelenségét, ami a közösülés megkezdése előtti vagy közvetlenül aktus utáni magömlésben nyilvánul meg, vagy erekció esetén az ejakuláció bekövetkeztekor. A korai magömlés egy adott férfi élete során a szexuális…..
A potencianövelő tabletták olyan készítmények, amelyek segíthetnek elérni és fenntartani az erekciót. Ma már lehetséges, hogy a potencianövelő kapszulák valóban lehetővé tegyék, hogy azok a férfiak, akiknek életkorukból adódóan merevedési problémájuk van, erekciót érjenek el és tartsanak fenn a…..
Ha egy 50 év feletti férfinál ismétlődően jelentkezik a merevedési zavar, mindenképpen forduljon orvoshoz, mert ez egy másik, kezelendő egészségügyi probléma jele lehet (szívprobléma, rosszul kontrollált cukorbetegség stb.). Valójában a nemi artériák nagyon kis átmérőjűek, ez merevedési zavart…..
A korai magömlés megakadályozza a férfit abban, hogy a szexuális aktus befejezéséhez szükséges ideig kontrollálja az ejakulációt. Ez általában azt jelenti, hogy a férfi röviddel a behatolás után ejakulál. Súlyos esetekben az ejakuláció akár a behatolás előtt is előfordulhat. Korai magömlésnek…..
Az erekció egy összetett fiziológiai jelenség, amely pszichológiai, idegi, hormonális és érrendszeri specifikus kölcsönhatás eredménye. Az erekciós szövetben lényegében megnövekszik a véráramlás. A pénisz mikrocirkulációjának integritása és megfelelő működése ezért alapvető követelménye ennek…..
A korai magömlés kezelésére nem csak gyógyszeres és pszicho-szexuális terápiák léteznek. Ebben a cikkben a "kellemetlen félreértést" fogjuk tisztázni, és megpróbáljuk elemezni a lehetséges természetes gyógymódokat, amelyek hasznosak lehetnek az ejakulációs impulzusok szabályozásában. Természetes…..
A különféle megoldások értékelése előtt érdemes átgondolni a probléma típusát. Sok férfi úgy gondolja, hogy a mérete átlag alatti, de ez gyakran nem így van. Egyes esetekben ez csak az alaptalan alkalmatlanság érzése, amelyet részben az a romboló kép okoz, amelyet a társadalom az erős és férfias…..
Ha pénisznövelésen gondolkozol több lehetőség közül választhatsz. Összegyűjtöttünk néhány lehetőséget a pénisznövelésre. Az, hogy melyik módszer a legjobb számodra, számos tényezőtől függ. A pénisz meghosszabbítását péniszpumpával, az erekciós szövet megnyújtásával, pénisznövelő termékekkel vagy…..
A merevedési zavar kockázata az életkorral növekszik: a 70 év feletti férfiak fele szenved merevedési zavarban, a 30 évesek két százaléka érintett. A mai orvostudomány azonban hatékony kezeléseket kínál. Normális, hogy az életkorral csökken a szexuális vágy. 30 éves kortól fokozatosan csökken a…..
Néha a férfiak a legfurcsább ötletekkel állnak elő. Például a pénisznöveléssel! Az ázsiaiak kifejlesztettek egy vazelin fecskendőt, amelyet a pénisz bőre alá injektálnak, és állítólag segít a pénisznövelésben. Furcsa ötlet. Ennek eredményeként a pénisz vastagabbnak és impozánsabbnak…..
Mi az a merevedési zavar? A merevedési zavar általában számos problémát és klinikai képet tartalmaz. Általában azonban ez a kifejezés egyenlő az erekciós diszfunkcióval, azaz az erekció megszerzésének és fenntartásának korlátozott vagy hiányos képességével. Az erekciós problémák jelentős…..
Merevedési zavar - röviden elmagyarázva  A merevedési zavar azt jelenti, hogy a férfiak több mint kétharmada nem tudja elérni vagy fenntartani a nemi közösüléshez szükséges erekciót. A pénisz nem lesz elég merev, vagy idő előtt megereszkedik. A merevedési zavarnak gyakran fizikai okai vannak,…..
Mi a pénisznövelés? A pénisznövelés népszerű eljárás a férfiak körében. Különböző módszerek alkalmazásával a pénisz mérete majdnem megduplázható, ami pozitív hatással van a beteg pszichéjére és önbizalmára. A pénisznöveléssel elvárható eredmények azonban nagymértékben függnek az alkatától és a…..
Merevedési zavar esetén a férfi nem tudja elérni a nemi közösüléshez szükséges erekciót. A pénisz nem válik merevvé. Csak akkor kell kezelni, ha ezek a problémák legalább hat hónapig fennállnak, és az erekció elérésére tett kísérletek több mint kétharmadában jelentkeznek. Ha csak alkalmanként…..
A korai magömlés az egyik leggyakoribb szexuális zavar, és szinte minden negyedik férfit érint. Ennek okai sokfélék lehetnek, és lehetnek pszichológiai és fizikai jellegűek is. A jó hír azonban az, hogy a korai magömlés kezelhető. A korai magömlés, más néven ejaculatio praecox, a merevedési…..
A korai magömlés magas prevalenciájú betegség. Minden harmadik-negyedik embert érint a korai magömlés.  Mikor beszélünk korai magömlésről? A korai magömlés azt jelenti, hogy az ejakuláció gátlási küszöbe rövid. Ezért az ejakuláció néhány percen belül létrejön. Tudományos irányelvek meghatározzák,…..
A merevedési zavar az a képtelenség, amikor egy férfi nem képes megfelelő erekciót elérni és fenntartani a nemi közösüléshez. A férfiaknak időnként vannak erekciós problémái, amelyek teljesen normálisak.  A merevedési zavart akkor nevezik elsődlegesnek, ha a férfi soha nem volt képes erekciót…..
Egy normális szexuális aktus körülbelül hét percet vesz igénybe. A korai magömlésben szenvedő férfiak nem tudják maguk szabályozni az ejakuláció időzítését. Az ejakuláció a gerinc reflex központjából származik, és az agytörzs közvetíti, főleg az idegrendszeren keresztül. A posztganglionikus…..
Szinte mindenki egyetért abban, hogy Olaszország a világ egyik legromantikusabb országa.  Olasz tudósok meglepő megoldást fedeztek fel, amely segíthet több millió férfinak, akik merevedési zavarban szenvednek. A Viagra és hasonló gyógyszerek bevezetése óta egyre nagyobb az érdeklődés a merevedési…..
Több mint 18 millió férfi szenved merevedési zavarban, de a problémát gyógyszer nélkül is lehet orvosolni. Egy tanulmánya azt mutatja, hogy csaknem minden ötödik férfi tapasztal merevedési zavart, de egy egyszerű életmódváltás is elegendő lehet a probléma elhárításához. A kutatók úgy gondolják,…..
Ha merevedési zavarban szenvedsz, akkor bármit megteszel, hogy a szexuális életed helyreállítsd.  A merevedési zavarra szedett gyógyszerek természetes alternatíváit széles körben használják. Mindegyiknek megvan a maga előnye és hátránya. Természetes gyógymódok a merevedési zavar…..
A korai magömlés a férfiak leggyakoribb szexuális problémája. Időnként normális az irányítás elvesztése. A legtöbb férfi időnként hamarabb jut el az orgazmusig, mint szeretne. Különféle kezelések közül választhatsz, beleértve a gyakorlatokat, a terápiát és a gyógyszereket. Ez az ejakuláció…..
Egy felmérés szerint a pornófüggőségben szenvedő fiatal férfiak 45 százaléka szenved merevedési zavarban. De a szexfilmek nézése néha hasznos lehet: „Segíthet azoknak, akik aggódnak a szexualitásukért, és túljutnak a félelmeiken. A  2020. július 16-án, az Európai Urológiai Szövetség Virtuális…..