Regisztráció Blogot indítok
Adatok
electroger

1 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ausztria egyike a legfontosabb migrációs célpontoknak, rengeteg magyar dolgozik a szomszédban, akár ingázóként, akár időszaki jelleggel, vagy állandóan, Egyikük, Péter, egy családi vállalkozás alkalmazottjaként írta meg tapasztalatait. „Talán a legfontosabb kérdésre egy…..
electroger 2014.10.27 17:02:38
@Golf2: Mosogatok,házmesterkedem.Látomhogy nem èg egy lámpa,nem kell hozzá közèpfokú nèmet hogy ègőt cserèljek
Sokan tippeltek arra, hogy valószínűleg beöltöztetett Specnaz tagokat küldtek a Krím félszigetre, és őket lehetett látni a sajtósok kereszttüzében is. Én a magam részéről továbbra sem osztom ezt a véleményt, viszont ajánlom mindenki figyelmébe a következő videót. Civil és…..
Egy rossz svájcifrank-hitel, némi kilátástalanság, egy német cég és sok elszántság is elég lehet ahhoz, hogy neki lehessen vágni a határátkelésnek. Mint Theg történetéből kiderül, azért a Saar-vidéknek is akadnak hátulütői, de pár évre azért jó lesz. (A fényképekért…..
Megvan az a film, amiben Jurij Orlov felvásárolja a korrupt tábornokok alól az exszovjet katonai raktárak készleteit, majd afrikai polgárháborúk nem kevésbé korrupt, brutális tábornokainak adja el? A Fegyvernepperben a helikoptertől a tankig visznek mindent, az ezernyi Kalasnyikov…..
A CNN amerikai hírtelevízió honlapján találtam egy érdekes cikket, amely ugyan a kínai migráns munkavállalókról szól, de úgy gondoltam, vannak olyan vonatkozásai, amelyek számunkra is érdekesek lehetnek. Kíváncsi vagyok, ti mit gondoltok. A cikk alapja egy kutatás, amit a…..
Magyarországon jórészt (és szerencsére) még csak terjedőben levő technológia tőlünk nyugatabbra már hosszabb ideje borzolja az autósok idegeit (és apasztja pénztárcájukat). Csak érdekességként; a "Traffipax" egy gyártó neve, és ezt a típust Magyarországon gyakran használták, így a neve átvonult…..
electroger 2013.06.30 00:36:49
A detroiti Underground Resistance kiadó szekere már robogott amikor a 90-es évek végén Dj Rolando alias The Aztec Mystic is csatlakozik a csapathoz. Az úriember pedig 99-ben ír egy olyan fantasztikus techno slágert, ami pár hét alatt meghódítja világszerte a klubbokat, és minden…..
2009.szeptember 24.-e hajnalán itt ülök kis macintosh gépem elött,és blogot gyártok magamnak,meg persze másoknak is,hogy legyen egy hely,ahol jól megmondhatom,leírhatom megmutathatom,és az összes létező formában mások tudtára adhatom amit gondolok,érzek,vagy éppen csak csendben…..
Próbálja ki egymás után ötvenszer kimondani szép lassan azt, hogy "kalocsa"! Ugye milyen hülyén hangzik? Nem is magyaros. Talán koreai? Albán? Vagy kínai? Nyilván nem véletlen, hogy sok-sok cikluson át SZDSZ-es polgármestere volt ennek a "magyar" településnek.…..
Csáp Géza Új Richie Hawtin-mix 2006.11.02 09:54:56
Richie Hawtin közismerten a leghülyébb hajú DJ a világon. Ezen kívül viszont Plastikman néven korszakalkotó Detroit-techno producer, Final Scratch-fejlesztő zseni, és mellesleg a berlini minimál trendhullám egyik legismertebb figurája. Szóval totál félisten az arc, nyilván mindenki…..