Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HoFi

51 bejegyzést írt és 63 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Ismét újra a fedélzeten, üdv mindenkinek! Belevetjük magunkat egyből az élet sűrűjébe, egy frissen kapott darabbal kezdünk (kezdenék én régivel is, de elfelejtettem a mail jelszót és Koleeval beszélve csak estére tudja megadni, úgyhogy kis türelmeteket kérem még ez…..
HoFi 2011.09.20 05:42:56
@Adujis: Hát...örülnék ha mégegyszer elküldenéd, az a gond, hogy annyira belefeledkeztünk a blogba, hogy úgy ahogy van az egész mail postafiókunkat törölték, két napja regeltem újra...úgyhogy megköszönném ha mégegyszer átdobnád a képeket! HoFi
 Mint láthatjátok egy kis ráncfelvarrás történt a blog kinézetében, úgy gondoltam, hogy jó lenne egy kicsit az EMO stílusról átállni valami vidámabbra. Értem én, hogy temető, meg sírunk-rívunk, de azért, na. Úgy gondolom, hogy a lassan több mint egy éve életre hívott…..
HoFi 2011.09.18 22:19:11
@Dester: Egy posztot már kreáltam ez előtt, de igyekszem tovább folytatni a sort! :-)

@Wakond: Valóban az a kör az igencsak szegényesre sikeredett. Nem igazán voltam még én sem képben, hogy milyen arculatot szeretnénk a blognak, szerintem Koli sem, mostanra ez távollétem alatt megérett bennem, vázoltam Kolinak, hogy ez lesz, neki egy választása volt, hogy elfogadja. Igencsak szigorú feltételek mellett lehet majd bekerülni a szerkesztő csapatba, de a ló túloldalára sem szeretnék esni ezáltal, hogy senki ne jelentkezzen. A közös munkának a kompromisszum az alapja, de a feltételek adva lesznek, a fegyver senkinek sem lesz a homlokához nyomva, hogy jelentkezzen szerkesztőnek. Viszont ha jelentkezik, akkor a legnagyobb elvárások közepette kell dolgoznia eleinte, ezzel számolni kell, pont az előző szerkesztő választásból kiindulva...
Sajnos csak ezt az egy fotót kaptam, de a lényeg látszik, mi lett ebből az autóból.Ezért is 32tesnek jár a köszönet!..
 Az alább látható képeket egyenesen a Delorean Klub Magyarországtól kaptuk, azzal a felkiáltással, hogy "Biatorbágyon pusztul egy szegény Delorean, a tulaj úgy tűnik a csodára vár.". A képeket nézegetve, valóban a csodára vár...a családban egyszer volt egy…..
HoFi 2011.01.08 11:28:54
@ystuc 146ti: Passzolom, képeket még a www.delorean.hu -n találsz a kocsiról, a Galéria/A Mentőakció mappában, ha érdekel, akkor szívesen segítek felvenni velük a kapcsolatot, vagy Sidaries gondolom olvassa a posztot és reagál, de ha netán nem tenné, akkor szólj és felveszem velük a kapcsolatot!
HoFi 2011.01.08 11:51:06
@ystuc 146ti: Nem, a további képeken szereplő kocsi, az ugyanaz, ami itt is szerepel a "roncs" alatt, Sidaries autója.
 Előröl, de hátulról elég durva ez a P60-as Trabant. Amikor megláttam közel egy éve a szívem majdnem megszakadt, hogy vajon hogyan lehet egy autót így elhanyagolni? Pedig az a gond, hogy elhanyagolásról itt szó sincs, mert nyáron, amikor edzésre mentem, észrevettem, hogy…..
HoFi 2010.12.31 17:56:53
@Attis10: Photoshoppal abszolút nem romlik a kép minősége. Nem igazán lenne jó, ha a kedves tulaj a nyakunkba mászna egy ilyen malőr miatt, én most megcsinálom, de legközelebb erre kérlek figyelj!

Más: Utánapötyögtettem egy picikét a kocsinak, és kiderült, hogy még nincs is kivonva a forgalomból...! Pedig azért komolyabb összegben mertem volna erre fogadni :-D
HoFi 2011.01.06 22:39:38
@Adujis: Holnap ha lesz egy szusszanatnyi időm, akkor csinálok egyet a beküldöttekből, igyekszem időrendi sorrendben haladni...annyira talán már ismersz, hogy nem vagyok az a fajta, aki feldob 3 képet és ír az elejére egy mondatot, meg a végére, csak hogy az alany állítmány tárgy meglegyen egy posztba :-p
Kedves Blog olvasók!Ezúton szeretném megköszönni mindenkinek azt a nem kevés látogatást, amit az elmúlt egy évben tettetek itt az Autótemetőn (a blog indulása óta ez 68759 oldalletöltést jelent)!A jövő évben is igyekszünk minél több posztot gyártani, egy új…..
 Utánanézve a Veterán Volvo Klub weboldalán, nagyjából sikerült behatárolni az alább látható Volvonak a típusát, bár...hát még így is vannak aggályaim...Annyira nem tűnik gáznak az állapota, ami viszont még érdekesebb, nyilván, a rendszámot kitakartam, de annyit…..
HoFi 2010.12.17 07:39:09
@Adujis: Tesó, küldjél be a blogra az ódiról képeket, hogy milyen lett, kiváncsi vagyok, na meg itt is beszámoltunk a törésedről, úgyhogy erről is jó lenne valamit alkotni :-p
 de lehet, hogy ez az 1959-ben gyártott Austin Healey 100/6 BN4 fel fogja,                     vagy inkább már fel adta.   Igen, ez egy alváz       Számomra elképzelhetetlen, hogy ez,…..
HoFi 2010.12.12 00:07:33
@varga tomi: ohh, gyere nyugodtan, csináld, ha neked van jobb ötleted és jobban tudod, itt a lehetőség ;-)
HoFi 2010.12.12 00:17:16
@DiscoPatkany: Egész nyugodtan! Mindenféle képet küldhettek. A megmondóknak, meg akiknek mondjuk nem tetszik, amit csinálunk, azok minek vannak itt!? Nyilván akinek nem szól, az ne vegye magára. Ez nem a Totalcar, ahol főállásban fizetésért posztolnak, álljon meg a nászmenet. Ez nekünk csak egy hobbi. Van aki dolgozik, van aki tanul, és ne haragudjon a világ, napi 8 óra meló után örülök ha hazaesek és még az itthoni dolgokkal is foglalkozni kell, nem hogy még nekiálljak rohangálni az utcán fényképezőgéppel a nyakamban, hagyjuk már...gép mögül az asztal másik végén könnyű kritizálni bárkit.
Elég nehéz szívvel írom meg ezt a posztot, történetesen arról van szó, hogy idén márciusban a család megvált hőn szeretett autójától, ami történetesen egy 1987-es évjáratú Mazda 626 GLX. Csikós Zsoltinak is szinte ugyanilyen volt, csak az Övé piros volt, 86-os évjárat és…..
HoFi 2010.12.08 22:59:18
@Pepe210: Azért, mert csak az udvaron tudtuk volna tárolni, mivel venni kellett volna mindenképp egy másikat, mert apunak is dolgozni kell valamivel. Itt ott azért már igencsak rohadásnak indult, annyit meg sosem kapartam volna össze, hogy megcsináltassam teljesen...főleg ha új motor kellett volna bele, az egy vagyon :-/...és ez nem pesszimizmus, ez a realitás, sajnos :-/
HoFi 2010.12.10 20:05:07
@Adujis: Grat az ótóhoz :-)
  A videóra való figyelemfelkeltést köszönjük Vazimodonak!..
 Nagy sajnálatomra találtam ezt az 1970-ben gyártott Dodge Challengert, ami tulajdonképpen, nem is néz ki elsőre olyan rosszul, de másodszorra, már a legtöbb autóbuzi könnyet ejtene érte.           Szinte lehetetlen elképzelni, hogy egy ehhez hasonló…..
 Szép jó estét kívánok minden kedves Bloggernek, olvasónak és kutyának-macskának!Az Autótemető Blog két új szerkesztővel bővült, az egyik Attis10, a másik személy pedig még Anonymus néven fut, ugyanis még beszélni kell vele és tisztázni a tisztáznivalót!Hölgyeim és…..
 Tudom-tudom...mi köze van egy autónak a mutatványos pékséghez (aki látta Hadházit a Showder Klubban, az tudja miről beszélek :-D)...semmi. Viszont én is úgy guberáltam össze ezt az Audit a netről, mint a túlnyomóan magyar lakta településeken élősködő honfitársaink…..
HoFi 2010.12.06 18:46:31
@Adujis: Ohh, már lassan csak kijövök belőle! Amúgy tessék jelentkezni firkásznak :-D
 Megbeszélve a blog furnér- és asztallapigazgatójával, biker_kolee-val, ezennel felhívást intézek az Istenadta nép felé, hogy aki NEM szeretne az Autótemető Blogon firkálgatni, az NE küldje el a jelentkezését az alább szereplő mail címre :-p Aki viszont szeretne, az…..
Itt van a tél, itt van újra,S szép, mint mindíg énnekem.Lecsúszó nadrágombólKilátszik a jégerem.Leülök a bőrfotelbe,Innen nézek szerteszét,S megírom egy régi KadettElmúló kis történetét...Nos...hát a képen látható Opel Kadett elég ramaty állapotban van, nem is tudnám…..
HoFi 2010.12.03 16:45:34
@DATSUN: Erre gondoltál? :-)
www.madle.org/i09opelkad2.jpg
Jajj,de csúnya! Sírj velünk! 2010.12.02 18:24:19
Nem, nem gyászolunk, nem vesztettünk el senkit se. Ez a poszt azoknak szól, akik kellő indíttatást éreznek arra, hogy kicsiny blogunk kötelékébe lépjenek.Várjuk azok jelentkezését, akik szerkesztőként szeretnének ténykedni a Jajj, de csúnya! Blog hasábjain.Amit…..
HoFi 2010.12.03 16:43:59
@Adujis: Mail-jeidet, vagy az indás leveleidet nézd meg, küldtem egy kis csemegét :-p
Jajj,de csúnya! Széppezsau 2010.12.01 17:48:50
Még mindig velo képeiből.Az a kipuff, Ó, Istenem..Azért a színek is meredekek. Ajtókárpit, párnák, külső szín. Kavalkád, ízlésficam...
HoFi 2010.12.01 18:07:55
A Barkas, mint jelenség, Honecker bosszúja néven vált ismertté, több helyről is hallottam ezt a fajta megnevezést, általában a kelet német csodákra. Nagyon sok kis- és nagycsaládnak volt a mindennapi eszköze eljutni A pontból B pontba, különösen ha zöldséges családról volt…..
HoFi 2010.12.01 00:33:19
@Nr01: Nem, pedig szép környék :-) Én pesti parasztgyerek vagyok, de Édesapám Pécsen született és Komlón nőtt föl, nagynénémék még mindíg Komlón laknak, és Mohácson volt nyaralójuk, még egy olyan 10 évvel ez előtt, de hát én akkor még csak 11 voltam. Aztán nagynéném férjével (úgymondd nagybátyámmal) hajnalba mindig mentem pecázni, de nem fogtunk mást csak a bot végét :-D
HoFi 2010.12.01 00:35:52
@Adujis: Alter közlekedési blog? Megcsinálhatjuk, de ez alatt mit értesz konkrétan :-D
 Az alább látható Wartburg 311-et a Hahu-ról szedtem, nem hiszem, hogy volt itt az oldalon ennyire szétesett autó, még jobban kifilézve általunk.Káosz, minden tekintetben, megmentésével kapcsolatban egy a "Days of thunder" c. filmben zajló párbeszéd jut eszembe, ahogy a…..
HoFi 2010.12.01 00:15:42
@tomacsektomi: Nem mondod!? De durva :-S
 Hölgyek, Urak! Az alábbi képeken látható autó egy Chevrolet Beretta! Nyilván, ez a típus már többeknek ismerősebb lehet, mint az előző posztokban szerepelt veteránok.Amikor az autó legördült a szalagról 1994-et írtunk, én magam még igencsak tejfeles szájú kölyök…..
HoFi 2010.11.27 23:26:34
@Adujis: Ezt passzolom, meglátjuk, hogy reagál-e! Mondom, én úgy vettem ki, amikor megkaptam a levelet, hogy eladó a kocsi.
HoFi 2010.11.28 22:29:50
@Adujis: Jaja, egyetértek! Bocs fiúk, ma nem lesz poszt, majd holnap...nem vagyok valahogy vicces hangulatomban egy poszthoz pedig -ahogy én szoktam- az kell :-/
A holnapi posztra ráhangolódásképp linkelem az alábbi videót, különösen felhívva a figyelmet a Barkasra amely schwarz fuvarba krumplit szállít a Fény utcai piachoz :-DEbből talán ki is találtátok, hogy mi lesz a holnapi poszt középpontját képező ótó... :-)..
HoFi 2010.11.28 08:48:38
@Rocko-: Stand Up-ban valóban 0, de szerintem az autóhangokat natúrban körítés nélkül jól utánozza. :-)
HoFi 2010.11.28 12:09:46
@Rocko-: Ebben maximálisan egyet tudok veled érteni, ha új hangokat találna ki, még talán nem is lenne vele semmi baj, de így valóban unalmas.
Tisztelettel köszöntök mindenkit innen, Székelyföld közepéről, Barótról (Google Maps:KLIKK IDE, Wiki: KLIKK IDE)! Utam egy családi esemény kapcsán vezetett egész idáig, ahol apai nagyapámnak állítottak kopjafát(Wiki: ITT). Természetesen egy lightos…..
Megmondom őszintén, hogy halvány segédfogalmam nem volt róla, amikor megláttam a képeket, hogy ez a szerkezet micsoda. Én még életemben nem láttam ehhez foghatót, jó, tankot nyilván, mint mindenki más, de ez valami egészen más, nem tank, ez elképesztő... Utánakeresve a…..
HoFi 2010.11.26 13:31:42
@LucziI: Ezt a kérdést passzolom...kutakodtam, én nem találtam ez ügyben semmit, valaki valamit?
HoFi 2010.11.26 13:43:52
@Sam. Joe: Én amikor Koli mutatta, hogy erről kéne egy posztot gyártani...első kérdésem az volt hogy "És ez mégis mi a franc!? Honnan kaparjak elő róla bármit is?" "Ügyes vagy te, megoldod..." -megoldani megoldottam, de néztem egy nagyot, úgy az összkép valahogy nehezen állt össze (gondolok itt a "teherautó kabin"-lánctalp kombinációra) :-)

Aham, sanszos, hogy ez volt az, amúgy az IFA kabint én se gondoltam komolyan, csak szimplán eljátszottam a "mi lett volna ha" gondolattal, poénból meg belefért beleírni...képzeld ha még bele is trafáltam volna :-p
HoFi 2010.11.26 19:33:43
@LucziI: Hiszek neked! :-)
 A post címe talán kicsit furcsa lehet egyeseknek...azért választottam ezt a címet, mert nagyanyám nézhetett ki így hátulról amikor lehajolt a zöldségért a kertben 1936-ban, miben ha nem egy tundrabugyiban. Ugyanis az alább látható képeken egy 1936. évi gyártmányú,…..
HoFi 2010.11.26 14:22:40
@Csikós Zsolt: Na igen...köszi az infókat, nem nagyon boldogultunk vele :-)

Apropó, ha nem sértelek meg vele, Dezsővel mi a helyzet?
HoFi 2010.11.26 14:34:54
@Csikós Zsolt: Ezt elolvastam még frissiben :-) Egy kérdés privátban...és erre tényleg nem tudom mit fogsz válaszolni, megbántad, hogy kimentél érte?...bár amennyit a Bianchival szívtál (ha jól emlékszem)...az se volt egyszerű, de javíts ki ha tévedek, ezt te jobban tudod! :-)
HoFi 2010.11.26 15:08:03
@Csikós Zsolt: Na jah...hát...bízom benne, hogy ha kész lesz, akkor sok örömöd lesz benne! Olvastam a kommenteket a cikk alatt, azokat még nem láttam...picit ledöbbentem. Ne foglalkozz a nagy "megmondókkal", utólag mindenki okosabb tud lenni és persze minden rajtad csattan...remélem azért időközben mégiscsak hallatsz majd Dezsőről. :-)
 Alább ismét egy különleges autómárkával ismertetlek meg benneteket, nyilván lesz akinek nem mutatok újat, nekem mégis sikerült találnom egy olyan gépjárművet, amivel még az életben nem találkoztam, de még csak hallásból sem. Az itt látható autó nem más mint egy Lloyd…..
HoFi 2010.11.24 21:14:19
@Adujis: Lájk :-D
HoFi 2010.11.24 21:14:53
@Adujis: Ja, a holnapi poszt...reggel lesz betéve...na abban egy kicsit kiakadok, olvassátok majd el...k.o. :-D
HoFi 2010.11.26 14:28:24
@Fomics: Irigyellek... :-) Én egy Lada Samarában illetve egy 87-es Mazda 626 GLX-ben nőttem fel...nagyon a szívemhez nőtt főleg a Mazda...meg is könnyeztem amikor elvitték tőlünk... Hál' Istennek, megadatott még nekem is a lehetőség, hogy vezessem, idén adtuk el, 30.000 ft-ért :-( Beállt a főtengelye, aztán katt, nem akartunk már rá többet költeni, így is amennyit ráköltöttünk, már abból két közepes kategóriájú 10-12 éves autót lehetett volna venni...de azóta is sokszor eszembe jut a "mi lett volna ha..."