Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Puccoska

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nyaraltunk Balatonfüreden. Apa, Levi Peti és én. Marcika nem jött,mert dolgozik-pénzt gyűjt. Nagyon jó volt a nyaralás, de nekem nagyon hiányzott Marci. A szállásunk kiváló volt, 5 perc sétára a strandtól, kellemes ,rendezett apartman, rendkívül szimpatikus tulajdonos. Bárkinek…..
Minden rendben ment megint. Peti hozta a szokásos ügyes formáját, ha nem csúszott volna a dolog kb. 3/4 órát, akkor gyorsan végeztünk volna :). De sebaj. Azóta is minden nap mutat valami kicsike újat a kis bubikánk. Valamelyik nap énekelt- persze szövege nem volt, csak tititata.... de…..
Újabb beállításon vagyunk túl. Minden rendben ment. Peti ugyan olyan örömmel ment be,mint az első alkalommal. Látható volt, amint kapott egy kicsi hangot- megállt a játékban, és figyelt. Ami viszont ez után következett, az engem is meglepett.... A kocsiban haza felé a gépkocsi…..
Puccoska 2014.04.15 21:19:55
Megvolt a kütyü bekapcsolása. Nagyon nagyon izgultam :). Már amikor közeledtünk a klinikához, megismerte a környéket-és ragyogó arccal mutogatta a két fülecskéjét,miközben bólogatott. Ezek szerint megértette, amit folyamatosan kézzel lábbal próbáltam magyarázni Neki, hogy…..
hermi irka Várakozás 2014.03.10 08:22:22
Már nagyon várom a 25-ét. Tele vagyok izgalommal, kérdéssel. Jó lesz-e, hagyja-e majd Peti a fején a kütyüt? Hogy fog vele hallani? És boldogulni? Jajj, de nagyon nagyon nehéz ez most. Elnézem a kis buksi fejét, a szépséges arcocskáját, és csak arra tudok gondolni, hogy csak jól…..
hermi irka Műtét........ 2014.03.01 17:48:10
2014. február 24-én megtörtént. Petikém mindkét oldalra CI-t kapott!!! Igaz, csak egy oldalra voltunk előjegyezve, de mégis kettő lett belőle. Vasárnap délután foglaltuk el a klinikán a kis szobácskánkat. Peti meglepő módon nem hisztizett hogy mi maradunk, apáék mennek. Nagyon…..
hermi irka Hajrá 2014!!!!! 2014.01.12 13:59:43
Na,én aztán ráhajtottam rendesen. A tavalyi év utolsó előtti napján kihúzták 1 fogamat felülről, és utána szép sorjában az összes többit is. Úgyhogy most felső fogak nélkül, szinte non-stop szájmaszkban élek, úgy dolgozom, úgy közlekedek az utcán, úgy vagyok itthon. Hogy…..
Puccoska 2014.01.20 19:17:41
Most jött el az ideje annak a furcsa helyzetnek, hogy az ünnepelt szeretne ajándékot adni. Legszívesebben minden idetévedő vagy direkt kattintó Látogatónak, de erre sajnos nincsen lehetőség.Ezért ismét nyereményjátékot indítunk, amelynek fődíja Csernus Ági alább látható két…..