Regisztráció Blogot indítok
Adatok
classicmotoring

0 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miről is szólhatna másról, mint a raliról? Bevallom, unottan kattintottam rá a Maybe által átküldött linkre, mivel szinte naponta találkozom a ezalegjobb, tutikirály-klipekkel. Aztán beúsztak az első vágóképek és végig kellett néznem. Tökéletes összhang a zene és a kép…..
  Ön sokat autózik? Drága kocsija van? Elképzelhetőnek tartja, hogy jobban jönne ki anyagilag, ha eladná, és taxival járna?  Vélemények az azonos című írásunkról...
  Maga az eljárás körülbelül kétszer annyiba kerül, mint itthon. Ezzel nagyjából el is mondtunk minden rosszat a procedúráról.  Vélemények az azonos című írásunkról...
„Ide figyeljen, Viktor! Higgye el nekem, előbb-utóbb úgyis mindenki eljut a Mercedeshez.”Lippai János, az Autóreál GMK tulajdonosa 1989-benHuszonhárom éves voltam. Ralinavigátor. És esténként egy metálzöld Golf II GTI-ről álmodtam, Kamei spoilerszettesről, kemény…..
classicmotoring 2009.06.05 11:07:32
Belsőség Heti merítés 2009.05.24 19:24:00
Két és fél év után gondoltam egyet, hogy én veszek egy 1983-as Maseratit Én elvből nem lakatoltatok saját költségen, csak ha azt már fedezi egy betétlap. A parkolóban sumákul nekem okozott sérülésekkel sem rohanok szervizbe(csak átkozódom és pityergek felváltva), elviszi a…..
classicmotoring 2009.05.25 18:56:10
@Nancsi: vastomb nem, inkabb muanyag :))

nameg micsoda atveres: keresem a Maserati irast oszt a masik holmi Alfarol hadumal.
Ha a kanadai Magna vezette csoport szerzi meg az Opelt, akkor a német gyártó bérmunkában fejlesztene és gyártana autókat bárkinek, aki megfizeti. Vélemények az azonos című hírünkről...
Pár héttel ezelőtt megjelent egy cikk, abban megpróbáltam beszámolni az új E-osztály tengernyi különleges szolgáltatásáról, zanzásítva volt egy pöttyet. A kábé háromórás agytágító után - mint minden sajtótájékoztatón - ebéd következett, amelyet ott, helyben, azokban…..
Belsőség 2500 felesleges lóerő 2009.05.12 12:20:00
Ha nem ez az, akkor mi? Rejtélyes hírszerkesztőnk elefántcsont-tornyából egy morzsát hullajtott alá. Lám: The Land Shark: 2500 lóerő a hátsó tengelyen Valószínűleg az egyik leggyorsabb utcai sportkocsit sikerült elkészítenie az Intense Automotive Design nevű cégnek a Mosler…..
Euroring, időmérés, két eltökélt majom és két kicsi, de erős Alfa. Nincs más megoldás, csak a verseny. Házon belül állítottuk egymással szembe őket. A 155 lóerős Mito új, erőtől duzzadó és modern, de vajon megállja-e a helyét a sokat látott, ordas 150 lóerős 145 QV-val…..
Belsőség Heti merítés 2009.05.03 17:01:00
Audi 100 folytatásos Elektromos része elkészült, önindító felújítva, minden elektromos kütyü teszi a dolgát :) váltórudazatot beszereztem, az is nemsokára helyére kerül. Az autót hirtelen felindulásból meghirdettem, de ahogy megint megláttam, megint elment a kedvem az…..
Három órát álltunk az M7-esen. Rosszabb is lehetett volna - sütött a nap, szinte már piknikhangulat volt, a vadkerítésen belül voltak akkora bokrok, amiket ki lehetett nevezni vécének, egyszóval senki sem panaszkodott és idegeskedett. Időnként jött egy rendőrautó a leállósávban…..
Belsőség Aki kapja, marja 2009.05.04 13:59:00
Teljesen természetes dolog, hogy Sipos Zoli felhív és megkérdezi, hogy nem érdekelne-e egy pár gyári Ford szervízkönyv. Egyik ismerősének műhelyét éppen takarítják és kidobásra ítélték őket, Zolinak pedig megesett rajtuk a szíve, így behozta nekem.Itt pihentek Papp Tibi…..
classicmotoring 2009.05.05 13:43:16
Belsőség Tavaszi gumicserék 2009.05.01 12:09:00
Amikor kis híján eltaláltam az oszlopot a Subaruval, rájöttem: itt valami nem stimmel. Elfordítottam a kormányt, és az orra csak ment, ment az oszlop felé. Gázelvétel, kisebb kormányszög, és befordult. Hiszen most volt gumicserén, lekerültek az új Pirelli téli gumik, és jöttek…..
Hétvégén ismét elmotoroztunk a weissenkircheni veteránmotor és –kisautó hegyi felfutó versenyre (Seiberer Bergpreis), összesen 23-an jöttünk össze a túrára, oda 13 motorral hatoltunk, majd Kremsben csatlakozott hozzánk még egy magyar gép. De nem ez volt az igazán érdekes,…..
classicmotoring 2009.04.30 21:55:10
@phrascarica: nem jart a japan vele, csak ult benne es tekergette a gombokat :), meg rugdosta a szonyeget.

En is egyet ertek azokkal akik allitjak, hogy joval tobb a kilometer a gepen mint amit mutat az ora. Uraim 30000 alatt barmilyen auto amire ugyelnek egy kicsit az szinte uj.

Belsőség Egy ötlet, egy Kispók 2009.04.28 15:32:00
Hello, Lesd meg a csatolt képeket. Szerintem érdekes. Újjáépítők magyar módra, avagy: "pimp my kispolák" - összes idom lemezből, - hátfal heggesztve (blokkra úgy emelték rá a kasznit), - eleje-hátulja kiszélesítve, peres gumik/kerekek - eredeti kompresszor-blokk. -…..
classicmotoring 2009.04.28 16:56:26
@balukp.: uss a szadra, azok a gepek ritka, draga holmik, nem illik elcseszni oket bodykittel es mas szarokkal. a polsky pont az ellenkezojuk azoknak es pont az a kihivas benne hogy kulunoset muveljenek vele.
kár-park Drága tolatás 2009.04.10 15:31:00
Ha az ember siet és kapkod, könnyen megesik a baj: az Audi Q7 vezetője egy ajtócsukásnyi időt szeretett volna megspórolni a tolatásnál. Most pár napig szervizben pihen az autó. Pedig becsukott ajtóval tolatni még könnyebb is: ott a tükör, amiben látja az ember az esetleges…..
Belsőség Genfi Top-Hiéna 2009.03.21 16:00:00
Nem kezdjük azzal, hogy “nehéz dolga volt a zsűrinek”, mert annyira nem is. Magam alatt vágtam a fát, egy egész napom elment azzal, hogy 3x3 centiméteres pixeleket lestem orrközelből és a Genfi Autószalon alaprajzával, valamint az ott bemutatott autók fotóival vetettem…..
Megérte korán kelnünk, mégha ez azt is vonja maga után, hogy elmarad a megszokott szerelős-poszt. Csikóssal kettesben egy olyan autóhoz volt szerencsénk, amely garantáltan megosztja a közvéleményt. Nagy harc lesz a jövő héten. A készülő Csikós Zsolt a 4.B-ből és az…..
classicmotoring 2009.03.15 11:21:36
@series_one: "tegyük fel, hogy akkurátus a júzer és ahány kipufogó, annyi henger. gondolom a túlodlat is van még három cső, akkor az összesen hat."

igen de a regi mercikben sorhatos motor volt nem V6 mint manapsag szoval...
Rovatunk első részében egy ultrabrutál hippibusz borzolta a kedélyeket, ezúttal... Egy Lamborghini Murciélago birtoklása minden bizonnyal remek dolog, főleg ha az ember fiatal, sikeres és van pénze eltartani egy ilyen verdát. Amerikában, ahol az egyenes vonalú gyorsuló mozgás…..
classicmotoring 2009.03.10 20:53:06
@Speedman: na en azert fogadni merek, hogy a csajszi nem fog elmenni a hondassal, mert neki inkabb a vastagsag a fontos (marmint a penztarcae) :)
classicmotoring 2009.03.10 21:08:21
@Fischer: ha nem kurva akkor nem erdekli az ilyesmi, tehat a lambos nem fogja megalazva arezni magat.... szoval nincs igazsag a vilagon na, es valszeg nem is lesz soha.

az NSX mar nem pornep auto, szoval oda van az osztalyharc.
classicmotoring 2009.03.10 21:40:27
@Fischer: "a lambósok pórnépwagennak tartják, mert nekik nincs elég múltja, presztízse, onnan nézve osztályharcos vagyok, ha megtörlöm vele az orrukat! :-)))"

igaz, de egy elfogult lambosnak Ferrarival is torolhetned az orrat, akkor is az ovet tartana igazinak.

maskulomben ha a videoban egy NSX parbajozna egy lamboval nem vitatnank annyit a dolgot, azt mondanank leintoen, hogy gazdag hulyegyerekek...
Belsőség Kicsit más hippibusz 2009.02.17 10:52:00
Képzeljük csak el magunkat, amint friss, ropogós, 381 lóerős Porsche 996 GT3-unkkal kint vagyunk a világ egyik legszebb versenypályáján a belga Spa-Francorchamps-on és finoman fűzzük a kanyarokat, egyiket a másik után. Versenyzőiskolába jöttünk, megtanuljuk a szakma…..
- Már megint autókat nézel? - kérdezi az átlagos társ, az ajtón bekukkantó nőnemű. Kedvesem ennél sokkal rutinosabb, ismeri gyengéimet, tudja, hogy a helyzet korántsem ilyen egyszerű. -Öreg autót vagy motort találtál? - firtatja, és természetesen azonnal letesz hímzőtűt,…..