Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mátékaa

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
danci blogja Ennyi voltam 2009-re:) 2009.12.23 19:57:00
A tegnap este megér egy bejegyzést szerintem. Kinga és Petra tartott egy bulit Jaffában. Na de ne siessünk ennyire előre. Ha mát itt vagyok, írok egy kicsit az utsó napról:D Ugye karácsonyozás volt. Engem a Máté húzott(pontosabban a Misi, de a Máté cserélt vele, mert nekem…..
Mátékaa 2009.12.24 19:52:18
danci blogja ,,Ez meg az..,,:D 2009.10.25 13:44:00
Hűűűűűha:D Most már tényleg itt volt az ideje, hogy billentyűzetet ragadjak és leírjak pár dolgot ami az elmúlt pár hétben történt velem. Leginkább 2 dolgoról szeretnék írni, amit szerintem ti is viccesnek fogtok találni. Kezdjük mindjárt az elsővel.1.: Egy napfényes szerdai…..
Mátékaa 2009.11.14 08:32:39
Üdv Drága Híveim.Ismét tollat... (anyád... billentyűzetet) ragadok és a világhálóra felküldöm intellektuális gondolataimat eme blogon keresztül. :)) Ezzel is emelni kicsiny hazánk műveltségi színvonalát ami az utóbbi időben drasztikusan esett.... Köszönhetően…..
Tudjátok milyen az a nap, amikor a dolgok úgy következnek egymás után, hogy teljesen összezavarodsz mert nem tudod eldönteni, hogy ez most egy nagyon szerencsés vagy éppen egy nagyon szerencsétlen nap. Bennem reggel óta ez az érzés motoszkál... Néhány esemény azt sugallja, hogy egy…..
Mátékaa 2009.03.11 19:17:43
A téma már megint Jürgen... a titokzatos, rejtélyes Jürgen. Miért pont Ő, és miért megint Ő??? A válasz a következő msn beszélgetés-részletben rejlik.A kezdeti provokációmra Jürgen így reagált ....:        Low…..
Ez a nap inkább illett volna egy science-fiction regénybe mint az én sablonos és unalmas életembe....(ami ugyan nem sablonos és unalmas de ez most jól hangzott) A nap jelszava: Saranc kalmák viborgnak a türkön, és ha csak egy saranc kalma van akkor az csak egyedül viborg. Ezt jól…..
Hohóóóó :D Cseppet régen írtam már ide nem gondoljátok? Na csapjunk is a dolgok közepébe mégpedig a mai nap felettébb érdekfeszítő eseményeivel kapcsolatban. Az első és legfontosabb a mai nap invokációja volt... mégpedig az irodalom témazáró teljes valójában mellékelve a…..