Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jeepo

1 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt hiszem, megtaláltam a legjobb szórakozást a két ünnep közötti hétre... Először egy kicsit dobolni fogunk. Itt a videó. Állítsuk meg a lejátszást, és várjuk meg amíg végig ér a vörös vonal, vagyis teljesen letöltődik a videó. Majd ismét play, és nyomkodjuk a 2, 3, 4, 5…..
Jeepo 2010.12.27 23:41:38
@ayeti azaki - távolkeleti segédmunkás: ááá ez nagyon nagy
2x meghaltam volna :D
a motoros résznél szakadtam a röhögéstől
Android Androidos Playmate 2010.11.25 19:05:00
Annak ellenére hogy az LG Optimus One telefonokból már több mint egymilliót adtak el a cég csak most húz bele igazán a reklámkampányba. Ennek első látványos állomása, hogy leszerződtették Kelly Brook-ot (színésznő, model, playmate), hogy legyen a típus reklámarca. Nem biztos…..
Jeepo 2010.11.26 09:41:05
Mai első játékunkat állítólag felvételi interjúkon használják Japánban. A feladat, hogy átjuttassunk mindenkit a folyó túloldalára, a következő szabályok szerint:  - Csak két személy lehet egyszerre a tutajon.  - Az apa nem maradhat egyedül egyik lánnyal sem,…..
 Már nem kell egy hetet sem várni, hogy a Channel4 bemutassa a The IT Crowd következő évadjának első epizódját. Igazán megváratták a rajongókat, de ami jó az jó, nincs mese folytatni kell. Ha csak kicsit is hozzák az előző évadok színvonalát, akkor nem lesz okunk…..
Nagyon nagy elnézést mindenkitől az elmúlt két és fél hónap hallgatásért, és köszönöm mindenkinek a türelmet. Mint látjátok, új blogon folytatjuk a böngészőben játszható (azaz főleg flash-) játékok összegyűjtését. Hogy miért született ez a nem éppen ideális…..
Photoshoppal hatérozottan célszerűbb nekiesni a nagy átváltozásnak, mint rögtön plasztikai sebészhez rohanni, mert erősen kétesélyes, hogy az eredmény láttán nevetni vagy sírni támad kedvünk.Mint látható, Angelina Jolie-nak kimondottan jót tett az átváltozás, Scarlett…..
Jeepo 2010.06.06 11:43:49
A Lee-hegyen látható, legendás "Hollywood" felirat eredetileg nem a filmipar fellegvárát, hanem egy egyszerű ingatlanfejleszési projektet reklámozott. A hegyoldal története 2008-ban, ezen a vonalon folytatódott: a terület tulajodnosa lakóparkot épített volna a csúcsra, de a…..
Hogy a diétás kóla összetételét és élettani hatását tekintve egészséges-e, jót tesz-e a szívnek, nem teljesen világos, doboza azonban relámhordozónak biztosan jól. Az elsősorban képregényeiről ismert Tom Gauld a női szívbetegségek megelőzését célzó program számára…..
Tizenkét hazai és három külföldi felsőoktatási intézmény jelentkezett az idén már harmadik alkalommal, május 7-8-án Egerben megrendezésre kerülő Nemzetközi Rexroth Pneumobil Versenyre. A nagy izgalommal várt és a közelmúltban lezajlott második körű zsűrizés alapján 34…..
Jeepo 2010.03.23 21:48:51
patakvér Heti mozi: Daybreakers 2010.03.22 16:35:00
 Direkt nem néztem meg a filmet, mert az ilyesmit jobb moziban elintézni, már ha egyáltalán van rá lehetőség, mert a horrorfilmekre általában nem jellemző, hogy a magyar mozikban megjelennek, bár ha jobban belegondolok, az igazán ütősek máshol sem.  A Daybreakers azonban a…..
Jeepo 2010.03.22 23:03:11
@RÁJEN:
egyetértek hogy nagy volt az a füst...

az alapötletet mikor meghallottam, egyből tudtam hogy meg kell néznem, de hát csalódás volt...
sokkal több volt a történetben, sokkal több
7ker Tavasz van - Csavarodj be! 2010.03.07 22:32:00
Tágan értelmezte a kirakatrendezést az a két tervező, akik a Budapesti Tavaszi Fesztivál pályázatára interaktív dekorációt álmodtak az egyik hetedik kerületi pénzintézet (Dohány utca 65.) oldalára. A megvalósított pályamunkákra a rendezvény honlapján lehet…..
Jeepo 2010.03.09 15:11:07
Mondjuk amíg olyan a minőségük amilyen, addig nincs ezzel baj, csináljon nyugodtan amennyit akar...
Rendkívül vicces hírt olvastunk a Blikkben, miszerint Hajdú Péter, a Story4 Tv-ről a második számú kertévéhez költöző médiaipari fregoliember, aki Névshowrtól elkezdve talkshow-ig mindent képes és tud is vezetni persze, túl dagadt a TV2  finnyás vezetőségének, és ha nem…..
Mostanában James Cameron újra a rivaldafényben álldogál, készült vele jó néhányan interjú, valahogy úgy egyikben sem sütött el nagy poénokat, de most eljött az idő, hogy ezt pótolja. Sigourney Weaver volt a Saturday Night Live házigazdája és két videóval is érkezett. Az…..
Jeepo 2010.01.18 12:45:36
Ha valaki karácsonyra építési telket kapott, de egy vízmosást talált a helyén, ne keseredjen el, inkább kövesse Max Pritchard terveit és építsen egy hasonló híd-házat magának. Az Ausztráliában, közelebbről Adelaide területén található épület kiválóan aknázza ki, illetve…..
Jeepo 2010.01.06 10:46:09
Az ünnepek vélhetően inspiratív, bensőségesen kreatív közeget biztosítottak a designpumpa olvasói számára, mert a vártnál jóval több, szebb, ügyesebb megoldás érkezett a blog logópályázatára. Esetleg rá is értek, de ezt nem tudom elképzelni. Hajtás után tehát egy halom…..
MusiX Slipknot - Snuff 2009.12.20 17:25:14
Végre itt van! Már ősidők óta azzal próbálják szúrni a szemünket, hogy ez lenne talán a Slipknot eddigi legfontosabb száma. A bohóc, Shawn Crahan rendezte, és szerinte a "Snuff egy szeletnyi művészet és ez a testamentuma a Slipknot fejlődésének, evolúciójának." Mit…..
Jeepo 2009.12.20 21:02:40
Hogy lássátok, nem egymás között sorsoljuk ki itt a szerkesztőségben a príma nyereményeket, álljon itt a 10 éves Kincses Domonkos fotója. Ő volt a szerencsés a múlt heti nyereményjátékon, anyukája kíséretében az előbb vette át a nyereményét, de mielőtt elporzott volna…..
Jeepo 2009.07.14 12:24:43
Debrecen városa átvette a Volántól a városi buszjáratok üzemeltetését. A kilencvenes évek legelején, a Financial Times gyakornokaként ismertem meg a zsenge Kósa Lajost, aki szórakoztató fiú volt, üdítően ideológiamentes, és kapitalista lelkemnek tetsző módon mindig valami jó…..