Regisztráció Blogot indítok
Adatok
testor007

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tamás nem mutatta meg a táskáját kifele menet, úgyhogy perpatvar lett belőle: A mai napon a kispesti, üllői úti aldiba mentem vásárolni. Az egész boltban voltunk vagy 3-an vásárlók. Kifelé menet a pénztár után odajött az őr, hogy legyek szíves megmutatni a táskámat. Mivel…..
testor007 2014.05.12 21:54:59
@atpijkamo: "De engedjünk már meg annyi észt egy boltlánctól, hogy egy hozzáértő jogásszal iratják meg a szerződést."
Ebben bízz a leg kevésbé!
Csak 5 perc, le fogsz döbbenni!
Nem csak a törvény szerint hanem a legfelsőbb bíróság iránymutatása egyes esetekben, azok is tartalmaznak érdekes dolgokat.
testor007 2014.05.12 22:25:28
@Fánkevő Fáncsi: lehetne reggelig írogatni az érveket, de csak annyit mondok legközelebb olvasd el a tájékoztatót. Ez nem Amerika, itt nincs annyi jogod mint gondolnánk.
Mai vitaposztunkkal bizonyos szempontból közszolgálati feladatot látunk el, más megközelítésben pedig becsületbeli kötelességünknek teszünk eleget. Azzal a felhívással fordulunk hozzátok, hogy véleményetek megfogalmazásával, az eltérő álláspontok és szemléletmódok…..
testor007 2009.01.22 17:28:35
Helló mindenki. Érdeklődéssel olvasom a hozzászólásokat hogy mennyi buta ember van aki ellenzi a fegyvereket. Én 8 éve foglalkozok rendvédelemmel és testőrködéssel, a munkában és otthon is van fegyverem. Véleményem szerint ma magyarországon szinte lehetetlen fegyverhez jutni és ez óriási baj. A mostani magyar jogrend és rendőrség nem képes megvédeni a polgárokat. Ahol élek sok a tanya és nagy a külterület sok az idős ember egyedül a pusztában, ők nem tudják máshogy megvédeni magukat mint fegyverrel. Mindenkinek van is fegyvere (sajnos sokaknak illegálisan mert máshogy nem lehet)A fegyver biztonságérzetet ad és jelentős esélyt a túlélésre ha baj van.
Sokat dolgoztam külföldön, különböző országokban vigyáztam különféle emberekre. Mindenhol az a nézet van ha valaki betör hozzád vagy megtámad annak megszűnik az élethez való joga, ugyanis mi jogon tör a te életedre. Ez magyarországon nem így van, a bűnözőnek van több joga. Ezen változtatni kellene.
Környező országokban megenyhítették a polgárok fegyverhezjutását és lényegesen visszaesett a bűncselekmények száma! Ezt kellene itt is. A fegyver visszatartó erő volna ugyanis a kedves betörő nem merne betörni sehová mert tudná hogy akárhová megy mindenhol fegyver van és az életével fizethet a tettéért!
Fegyverre mindenképpen szükség van. Ez az én véleményem. Ha hozzám betörnek én használom! Inkább bilincsben vigyenek el mint koporsóban.