Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Etain

87 bejegyzést írt és 770 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
(: Blabla próba 2014.12.10 22:44:16
Hivatalosan is elindult a fesztivál szezon, hiszen az elmúlt hétvégén került megrendezésre a világ egyik legnagyobb szabású szabadtéri rendezvényének, a Coachella fesztiválnak az első hétvégéje. A hírességek öltözködési szokásai nem sokat változtak a tavalyi évhez…..
Kedves Olvasók, mint azt észrevehettétek, az elmúlt közel két hétben nem frissült a blog, elmaradtak a posztok. Ennek okával nem szeretnélek terhelni titeket, legyen annyi elég, hogy egy akkora - a blogtól teljesen független - pofont kaptam a sorstól, ami elég rendesen megviselt mind…..
Egy elég furcsa, ráadásul nem is valami jó, négy képből álló sorozat jelent meg Mihalik Enikőről a 25 magazinban. Az elérni kívánt hatás nem igazán egyértelmű számomra, csak annyit sejtek, hogy a felhúzott pólós kép - amin gyakorlatilag semmi sem látszik, Enikő mellei…..
1.) Akinél egész évben Halloween van... ... az ki más lehetne, mint Lady Gaga. Ezt az összeállítást 23. Glamour Women Of The Year Awards-on viselte. Megmondom őszintén, hogy nekem még egyszer sem sikerült ennyire ijesztően kinéznem Halloweenkor, pedig erősen próbálkozom minden…..
Etain 2013.11.13 11:24:04
www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-2504651/Nicole-Kidman-wears-ultra-sheer-sheer-gown-replicate-Kate-Moss-1992-pose-cover-Harpers-Bazaar-Australia.html

Annnnnyira érdekel, hogy ki és hogy találja meg ezeket a koppintásokat! Valakinek dereng valami, és elkezdik az összes magazin címplapját átnyálazni évekre visszamenően?? Csak van vmi kevésbé macerás mód erre....
A mexikói Vogue szeptemberi címlapja mellett Candice Swanepoel egy fotósorozaton is feltűnik a magazinban. A képeken a szőke szépség vörös összeállításokat visel - egy kevés fehérrel megspékelve -, amelyeket Sarah Gore Reeves stylist válogatott ki számára többek között a…..
... de ezúttal nem marihuánát szív. A Rolling Stone magazin aktuális számának címlapjához készült fotón túl Terry Richardson készített még pár képet Rihannáról, amik aztán a magazinban is megjelentek. Terry először szuper közelről fotózta az énekesnő arcát, aztán egy…..
Etain 2013.02.12 07:57:44
@baby bee: mi az a bdsm?
A Complex magazin februári/márciusi száma hét címlappal tiszteleg Rihanna előtt, az énekesnő hetedik, Unapologetic című albumának megjelenése alkalmából. Rihanna természetesen a tőle megszokott módon szexi, sok ruhát nem visel, bár a semminél jóval többet. ..
Szomorú hírről kell beszámolnom, ugyanis egy újabb nagyszerű és tehetséges tervező vetett véget életének saját kezével, alig három évvel Alexander McQueen halála után. Manuel Mota január 8-án távozott az élők sorából, elég brutális módon: egy kést döfött a szívébe…..
Így az év elején megszaporodnak a nagyszabású vörös szőnyeges események, hamarosan itt a - hogy csak a legjelentősebbeket említsem - Golden Globe, aztán az Oscar. Most szerdára is jutott azonban egy díjátadó, méghozzá a People's Choice Awards. Innen szemezgettem egy…..
Úgy vettem észre, hogy sokan vagyunk/vagytok, akik szeretnek menyasszonyi ruhákban gyönyörködni, ezért arra gondoltam, hogy állandó rovatként minden pénteken lenne egy kis összeállítás esküvői ruhákból. Mit szóltok hozzá? Erre a péntekre az Aire Barcelona 2012-es kollekcióját…..
Etain 2011.10.21 16:35:58
Búvárszemüveg? Tükrös üvegű napszemüveg? Netán kistáska? Igen, ez utóbbi. Marc Jacobs mókás kedvében lehetett, amikor ezt a leginkább búvárszemüvegre emlékeztető kis retikült tervezte. Ezen a sárga színen kívül még feketében kapható 298 $-os (kb. 88.000 Ft).Nektek hogy…..
Vera Wang Beverly Hills-i otthona. Ilyen környezetben nem is csoda, hogy káprázatos menyasszonyi ruhákat tervez. Gyönyörű kis vityilló :) ..
Christian Louboutin a férfiakra is gondolt őszi/téli kollekciójának elkészítésekor, bár a vörös tűsarkak tervezésébe eléggé elfáradhatott, a pasiknak ugyanis nem sok izgalmat tartogat a kollekció. Ami igazán szembetűnő az a sok szegecs. A formák azonban nem túl változatosak,…..
A Dolce & Gabbana beauty termékeit - ahogy már hosszú ideje - továbbra is Scarlett Johansson népszerűsíti. Még csak egyetlen kép látott napvilágot az új kampányból, ezen Scarlett álomszép... nem is értem korábban miért retusálták agyon, mint például itt, vagy itt. ..
Anja Rubik egy lengyel ékszer márka, az Apart 2011-es kampányának arca. Az ékszerek népszerűsítéséhez egy nagyon hosszú, közel 30 képből álló sorozatot készítettek. A fotós Marcin Tyszka volt, a helyszín pedig Ausztrália. Érdekes képsor, hiszen a főszerepben nem egyáltalán…..
Etain 2011.03.31 18:47:26
Etain 2011.04.01 17:51:19
@The Strange: Ha elég sokszor mondom, talán lesz eredménye is. (:
Mihalik Enikőt a Purple magazin tavaszi/nyári számához Terry Richardson fotózta, aki saját bevallása szerint kedvenc modellei között tartja számon Enikőt. Ha ez valóban így van, akkor készíthetett volna sokkal-sokkal tetszetősebb képeket is Enikőről, jobban kihasználva a…..
PopKult A modern szépségideál? 2011.02.25 01:00:00
McQueen, Balmain, Lanvin és Givenchy által inspirált felsőtestek. Vajon lesznek vagy netán már vannak olyanok, akik műtőasztalra fekszenek, hogy megtestesítsék a modern kor szépségideálját? Ti mit gondoltok?  ..
Lassan a legfoglalkoztatottabb modellek között tarthatjuk számon Andrej Pejic-et. Ez persze nem csoda, hiszen férfiként és nőként egyaránt megállja a helyét. Én persze továbbra sem értem a dolgot... egy férfi legyen izmos és szőrös, egy nő pedig legyen szép, kívánatos. Háát,…..
Etain 2011.03.01 22:55:20
@Ms Groutesque: Ha most a fészbukon lennénk, "lájkolnám" a kommentedet. Így csak elégedetten és megkönnyebbülten, mosolyogva dőlök hátra a kanapén. (: Bravo. Végre.
A spanyol Vogue márciusi számában (amelynek címlaplánya is Anja, itt) látható az alábbi fotósorozat Anja Rubikkal, Jon Kortajarena-val, Oriol Elcachoval és Andres Velencoso-val. Nem túl különlegesek ezek a képek, amiért mégis megmutatom, annak az az oka, hogy végre igazi pasikkal…..
A Muse magazin legfrissebb, tavaszi száma nyolc címlappal fog megjelenni, a téma "The Modern Muse".És hogy kik is azok a modern múzsák?  Fentről lefelé: Carolyn Murphy, Guinevere van Seenus, Gisele Bundchen, Isabeli Fontana,  Jamie Bochert, Karen Elson, Natasha Poly…..
Egyszer már belemásztak az ékszerdobozba zöld bogarak a Bottaga Veneta jóvoltából (itt), most pedig egy 39 éves, görög dizájner, Lito Karakostanoglou csempészte be az általa tervezett bogaras ékszereket - fülbevalókat, nyakláncokat, medálokat.Nem hogy nem rajongok a bogarakért,…..