Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cufil von Mir

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Győzött az együgyűség. A VH-1, az egyetlen nézhető (hallgatható) zenecsatorna immár teljesen lekerült a T-Kábel kínálatáról. Helyette 24 órában amerikai, viccesnek szánt izzadmányok, vagyis a Comedy Central. Kell, mert amíg meg nem jelent a legújabb ismétlőcsatorna, csak…..
A címben szereplő felszólítás nem iróniaméteres, hanem üzenetében komoly, csak persze szóhasználatában nem. Van ugyanis kettő darab lehetőségünk. Egy: magyar fiatalság színe-virága szétszóródik a világon mindenhol, Kaliforniától Melbourne-ig, és maximum karácsonyozni…..
 A Corvinus Egyetem felmérése szerint Magyarországon amióta nem közvetlenül fenyegeti börtönnel a drogfogyasztókat az állam, egyre visszaszorulóban a marihuána (fű) fogyasztása. A fiatalok már nem a füvezést használják arra, hogy megkülönböztessék magukat a felnőttek…..
Békásmegyer nevét Magyarországon már mindenki ismeri, és sajnos még mindig leginkább negatív gondolatokat ébreszt az átlagemberben. Békásmegyert leginkább a kádárkori lakótelepek ijesztő példájaként emlegetik, ami építésekor tényleg a legnagyobbnak ígérkezett. Kevesen…..
Figyelem, kifejezetten 18 éven felülieknek szóló, ocsmány történet! A következő sztori TELJESEN hihetetlen, és pont ezért kezdek hinni benne, mert biztos rá lehet találni ilyen beteg emberekre. Sőt még levelet is írtam a szerzőnek, aki megerősítette. De hogy valaki a kutyáját…..
A Capital Partners nevű brókercég paradigmaváltást hozott a hullamosáshoz és kutyaszappanfőzéshez hasonlóan népszerű telefonos zaklatás marketing világába: nem elég, hogy reggeltől estig otthonukban inzultálják az ártatlan lakosságot, ha valaki menekülni próbál előlük, azt…..
Cufil von Mir 2009.01.22 17:35:22
@polovcev:
Én se adom fel,ha van értelme,de ezen már az elején látszott,hogy blama...
A kocsibejárótól kezdve,az öltönyben rohangáló bohócokon (sorry) át,a vigyorgó "főnökig"...

+1:cimbinek kiadták,hogy OTTHON A SZABADIDEJÉBEN a neten fellelhető adatbázisokból másoljon ki mindenféle telszámokat,amit aztán bentről lehet lelkesen tárcsázni...

Feltenném a kérdést capitalosok: MI VAN VELETEK?
Cufil von Mir 2009.01.22 17:55:34
@polovcev:
Szintén zenész...