Regisztráció Blogot indítok
Adatok
objektumorientált

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2010-03-09 Köszönet objektumorientált olvasónknak, hogy észrevette a stripben lévő óriási leiterjakabot, és erre felhívta a figyelmemet. A poén immár jobban érthető, és én is tanultam valamit...
objektumorientált 2010.03.16 11:07:57
@Mr. Pither:
Angolul így hangzott: "Our scope needs to be calibrated". A scope az (oszcillo)szkóp lenne...
Ami egy elég drága műszer, a bekalibrálása sem olcsó és egyszerű mutatvány.
Így szerintem már érthető és ütős a poén. :)
objektumorientált 2010.03.16 11:32:35
@Mr. Pither: :) Örülök hogy segíthettem. Angolban nem vagyok erős, de a műszaki nyelvet azért tűrhetően beszélem, azért bátorkodtam beleszólni. :)

További jó munkát. :)
Az izomagyú főhősnek hiába van egy hadsereget megszégyenítő arzenálja, amint valami olyat lát amin számok vannak rögtön hívja a technikust. Mert az a kis pattanásos, szemüveges kocka a legfontosabb fegyvere. Mai karakterünk tehát a kocka technikus. Általában jó szerepet játszik,…..
objektumorientált 2009.03.01 21:47:40
@Thomas_Urban: Jah, értjök! :))

@dr. Wilbur Swain: Igen, valóban. Én speciel, évekig éltem pizzán kólán és berliner sütin. :D:D:D

Amugy a legjobb eddig a Nikita sorozatban volt, amikor a hacker kocka távirányítással(telefonon keresztül instruálta a csajszit), kilőtte a rakéta inditó (vagy vmi hasonló), procest a roszfiúk ámítógépén, szabályos és értelmes unix parancsokkal.
azóta se láttam ilyet.

a legszánalmasabb meg a kardhal volt. Ohhh... azok a hat képernyőn egyszerre, pörgő, forgó, lila kockák a amik feltörik a hydrát...
Na akkor sírtam... :)
objektumorientált 2009.03.01 22:51:06
@Androsz: Jajjj.... az nagyok kemény volt.
Anno az egyik barátnőm letesztelte, hogy mekkora ász vagyok. Igaz nem a CIA rendszerébe törtem be, éppen csak békésen kódolgattam otthon, amikor bemászott a zasztal alá... hááát mit mondjak, elbuktam... :D

Azt hiszem én már soha nem fogok világot menteni. :D

Amúgy igazatok van. A Mátrix tényleg reality volt. :)
Macikás önéletrajz. Cuki macikás. Igen, azért az túltesz eddig mindenen. A tag word-ben elkészített önéletrajzát kinyomtatta, hozzáfénymásolt újságokból címkivágásokat, publikációs listát, pár fotót, majd telerajzolta az üres részeket macikkal. Majd beszkennelte,…..
objektumorientált 2009.02.06 12:17:26
@hhunter: Ugyan már az "igazi programozót" nem kötik a fordító sajátosságai. Mert ő bármilyen nyelven tud FORTRAN programot írni.
Aki nem ismerné:) szabilinux.hu/orlando_unix/igazi.html
Amúgy meg nem elsősorban a nyelv számít, hanem a gyakorlat. 21 év és 12 nyelv után egy újat megtanulni hogy használni is tudjam egy hét, az expert fokozat, meg pár hónap. :D
Munkahelyi (T)error Fiktív Maca 2009.01.23 00:37:00
Ma nem kertelek. Péntek van és vége a hétnek. Olvassátok az aktuális levelet. Holnap még lesz új post.Kedves Despota! Szuper az oldalad! A munkahelyi terror jelenleg nem érint engem, mivel nincs munkahelyem. Ha-ha-ha.  Többdiplomás, több nyelven (valóban) beszélő lány…..
objektumorientált 2009.01.23 11:21:32
@A Lesből Támadó Ruhaszárítókötél:
Nekem is a Fiktív Béla volt az első ötletem.
A Nejem, másfél évig keresett munkát, 2 diplomával, nyelvtudással, tapasztalattal.
Én 2 hete kezdtem el. Elküldtem talán 4-5 CV-t, és legalább duplája volt amikor engem kerestek a fejvadászok, alig győzök interjúkra járni.
Szar dolog 30as diplomás nőként munkát keresni...
A Capital Partners nevű brókercég paradigmaváltást hozott a hullamosáshoz és kutyaszappanfőzéshez hasonlóan népszerű telefonos zaklatás marketing világába: nem elég, hogy reggeltől estig otthonukban inzultálják az ártatlan lakosságot, ha valaki menekülni próbál előlük, azt…..
objektumorientált 2009.01.22 16:59:49
Én is dolgoztam a CP-nél. Kb. egy órát. :)
A felvételi eljárás egy vicc már leírták fentebb, tőlem is megkérdezték mi a pénzügyminiszter. jó válasz: megvan a szakmai kompetencia. majd pár nap múlva jött a nagy hír, megfeleltem.
Mivel éppen ráértem és mert szeretek tapasztalatokat szerezni, belementem.
volt egy kb. 6 órás képzés, ami kb. arról szólt hogy hány bmw-t tört össze a menedzsermókus, meg mekkora házat fog venni, meg hogy milyen kőgazdag lett amióta itt van.
Aztán egy vicces felvételi teszt, amit ha nem sikerül megcsinálnod, akkor újraírhatod.

Ezek után megkaptad a mobiltelefonodat, meg a fél asztalnyi helyedet egy 100 fős irodában, és már igazi bróker vagy.

Jah, és volt kommunikációs tréning.
Ami abból állt hogy ha kiejtetted a szádon azt a szót hogy KÖSZÖNÖM, KÉREM, ELNÉZÉST, meg ezekhez hasonló trágárságokat, akkor leordították a fejedet, és lehülyebarmoztak.
Alap hogy az ügyfél egy szánalmas köcsög akivel fentről kell beszélni, mert tuti síkhülye az illető.

És elvileg a minimum befektetés 10 guriga. és csak cégvezetőket hívogatnak...(nem is tudtam, hogy ennyi kft. tulajdonos homározik)

Na, kb. egy órát szórakoztam, figyeltem mi megy körülöttem, majd illedelmesen elköszöntem a többi szerencsétlen droidtól, lepasszoltam a szolgálati telefont(annyira gagyi volt hogy nem érte meg elhozni. a töröknél a nyugati-aluljáróban 500ért megkapod), és leléptem.

egy tapasztalattal több. Tudom hogy nem fogok milliókat keresni szerencsétlenek átveréséből, így még mindig nyugodt az álmom.