Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szaktatár

0 bejegyzést írt és 59 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A lemilen már elég sokszor előfordult, hogy egy-egy többrészes poszt első fejezete után a feldühödött kommentelők terrorizálták a szerzőt, megfenyegetvén, hogy macskákkal tétetik tönkre szépen ápolt pázsitját. Viszont ahogy alább olvashatjátok, a macskák másként emlegetve is simán passzolnak a…..
szaktatár 2010.02.26 23:42:04
Azt nyilatkozza egy budapesti sportklub és lőtér főnöke, hogy nálunk van Európa egyik legszigorúbb fegyvertartási torvénye. Ezt mondja, s közben nem esik rá az egész plafon, s nem szakad le a képe. Milyen szigorúság az, ahol olyan ember lehet lövész-sportoló, ráadásul kaphat a…..
szaktatár 2009.11.29 21:11:15
@hapcika:

"Neked mit mond , hogy egy gúnyolodásra bekattan valaki és rögtön fegyverrel torolja meg?"

És neked mit mond hogy egy börtönőr kattan be és lelövi a társát majd magát? (Ahogy ez nemrég történt.)
Mit mond hogy egy rendőr hasba lövi a társát a liftben, vagy a szolgálati autóban?

Akkor valamiért nem ment a fikázás.
Akkor valamiért nem ment a politikusok meg a moslékmédiájuk szájtépése a szigorítás miatt. (Pedig ott pszichovizsga kötelező...)
szaktatár 2009.11.30 12:10:59
@hapcika:

"A tévében nyilatkozó fegyverszakértők is komoly tudással rendelkeznek, őket ne bíráld felül."

MUHAHAHAHA!!!! EZ A NAP VICCE!!!
szaktatár 2009.12.01 00:46:32
@hapcika:

"Idióta csíra!"

Max. te.
Ha nem vagy lusta művelődj (csak) egy kicsit fegyvertanból. Akkor majd rájössz mekkora ökörségeket hordanak össze a nyilatkozataikban. (pl. magyar Parabellum pisztoly, 12 mm-es sörétes puska és hasonlók.)
Mai vitaposztunkkal bizonyos szempontból közszolgálati feladatot látunk el, más megközelítésben pedig becsületbeli kötelességünknek teszünk eleget. Azzal a felhívással fordulunk hozzátok, hogy véleményetek megfogalmazásával, az eltérő álláspontok és szemléletmódok…..
szaktatár 2009.01.23 00:18:34
@Neoprimitív:
HA 1 büntetlen előéletű, felnőtt MAGYAR állampolgár, aki testileg-lelkileg egészséges, és fegyver jogból, fegyveres elméletből/gyakorlatból szigorú vizsgát tesz, miért nem alkalmas lőfegyver tartásra, önmaga, családja és tulajdona fegyveres megvédésre? csak ezt válaszold meg. a jenki, a svájci, a finn, a szlovák, a cseh, német, stb. miért alkalmas?
szaktatár 2009.01.23 00:20:25
@Zanzo: tőled is kérdezem:
HA 1 büntetlen előéletű, felnőtt MAGYAR állampolgár, aki testileg-lelkileg egészséges, és fegyver jogból, fegyveres elméletből/gyakorlatból szigorú vizsgát tesz, miért nem alkalmas lőfegyver tartásra, önmaga, családja és tulajdona fegyveres megvédésre? csak ezt válaszold meg. a jenki, a svájci, a finn, a szlovák, a cseh, német, stb. miért alkalmas? ennek mi köze holmi "társadalmi elkorcsosulásnak"?
szaktatár 2009.02.20 19:17:55
@MTi:
1. ennek mi köze van az önvédelemhez?
2. felnőtt emberek
3. hülye rendőrök (felrakja a netre=azonnali bukta)
Úgy tűnik, a nyugati szövetségesek elhúzódó afganisztáni katonai jelenléte egyre több belső problémát okoz az országot megszálló az országban tartózkodó külföldi nemzeti hadseregeken belül is. Itt van például a francia fegyveres erők példája, ahol a vezérkar sajtósainak egyre kínosabb kérdésekre…..