Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Reggaesun

4 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Volt szerencsém most látni ezt a filmet. 1978-as vizsga filmje.Két siket szereplő. Gyakorlatilag csak narrátorozva van. Rövid film ,de még is tartalmas.Reméléem jól idézem a végét:"Egy néma már nem néma csak egy hallgatag ember"..
Reggaesun 2012.11.22 12:39:16
Évek óta nagy sikerrel tartja meg az V. Kerületi Önkormányzat a Belvárosi Fesztivált. Nem lesz ez idén sem másként, most hétvégén igen nívós zenei kínálat várja a látogatókat. Mint ismeretes, maga a fesztivál ötlete Rogán Antaltól származik, aki fel akarta oldani a…..
Az UTV kamerája előtt vágott át az M1-M7-es beveztő szakaszán egy kerékpáros szombat reggel. Boylepke, az autostat blog szerzője éppen a szakadó hó miatt várható közlekedési akadályokat kereste, amikor a képeken feltűnt a kétszer négy sávos úton kerekező ismeretlen. Az ön-…..
Reggaesun 2010.01.30 16:46:18
@STI: még jó, hogy tisztában vagy a szavak jelentésével. :)
a gondolataidat szó szerint v átvitt értelemben értsük?
Szepessy Zsolt, a szociális kártyáról elhíresült monoki polgármester tegnap saját vezetésével új párt megalakulását jelentette be, Összefogás Párt néven. A friss pártvezető elmondta, hogy mottójuk: „Nem az a kérdés, hogy bal vagy jobb, hanem hogy fent vagy lent”.…..
α-tól ω-ig Sauna 2009.04.02 19:30:00
Antti-Jussi Annila a fiatal finn rendezői generációnak egy újabb példája, aki képes megmutatni, hogy egy izgalmas, jó filmért nem kell Hollywoodhoz fordulni. A tavaly októberben bemutatott finn misztikus-horror Sauna mostanra a Titanic-filmfesztiválig is eljutott. A 16. század legvégén…..
A Negyedik Köztársaság ismét akcióba lépett: péntek este érdekes dolgok jelentek meg több székesfehérvári üzletközpont, hipermarket, drogéria polcain. A Boltbalopás névre keresztelt akció a lopás fordítottja: nem kiviszel, hanem beviszel az üzletbe bizonyos dolgokat.…..
Különösen nyáron érvényes az a megállapítás, hogy a boltok jelentősen befolyásolni tudják az italforgalmat annak megfelelően, hogy mit tesznek be a hűtőbe. Nyilván ezért is telepítenek a nagyobb cégek saját hűtőt, amibe elvileg csak a saját termékeiket lehetne pakolni. De mit…..
Reggaesun 2009.11.04 17:52:03
Következő interjúnkban az Optikai Csalódások blog szerkesztőjéről, a 26 éves Vincze-Nagy Andrásról olvashattok. A blogger álma, hogy egy helyen összegyűjti a létező összes optikai csalódást.Következzen az interjú: bloginterjú: Miért fogtál bele a blog írásába? Miért…..
A Negyedik Köztársaság (4K!) mozgalom tegnap este hitet tett a Terézvárosi Csendrendelet szigorítása mellett. Petíciójukat átvette a VI. kerületi jegyző.   A 4K! hétfő esti akcióján népszerűsítette követeléseit, minek lényege az, hogy a Verók István fémjelezte VI.…..
Reggaesun 2009.10.20 23:04:31
Kiásták a csatabárdot a biciklisek ellen két autószimpatizáns szervezetnél. A Közlekedési Dolgozók Országos Egyesülete és az Emberibb Parkolásért Mozgalom besokallt a „Critkáll Mass” stílusa miatt, és közleményben kérik a főpolgármester-helyettest valamint a…..
MeseLes Vízi-csoda-pók-háló?? 2009.07.10 16:33:00
Egy óra tíz perc. Akár egy egész estés film is lehetne a Vízipók, Csodapók összes része. ALudni garantáltan nem tudsz tőle. Hogy miért????Újra és újra azon veszem észre magam, hogy a mesék szövegei mai szemmel nézve kissé nagyon bugyuták. Talán a magyar nyelv választékos…..
 Igen, igen a Bolygó kapitányól van szó. Kiskorom szintén meghatározó meséje. Így visszagondolva, még most is azt mondom, hogy egy igen eltalált mese volt. Pár szóval:fiatalok (gyerekek), mágia, közellenség. Kicsit olyan Tini Nindzsás. Sablon minta ha azt vesszük, de mégis…..
pSzilhedelic crew Hogy mi ez? 2009.06.13 14:42:00
!Hola!Az úgy van, hogyha nem egy nagy városból jössz, ahol most közhelyesen szólva a lehetőségek tárháza végtelen, akkor ki kell találnod valamit, amivel nem csak a saját, de mások életét is, jobbá, érdekesebbé teheted. Kiindulva egy baráti társaságból, végre bő egy évtized…..
Mi, merre?Hupi? Azaz?? Jogosan tehetjük fel a kérdést, hogy mit is akar jelenti? Google-ba rákeresve kapsz pár cégnevet, vagy különféle emberek különféle közösségi oldalakon lévő profilja jön szembe. De alapvetően minden kontextus kérdése. Mert persze, hogy eszünkbe jut…..
Neked is fontosak az értelmetlen, felesleges dolgok? Te is azok közé tartozol, akik nem akarnak semmi különöset, de amellett szívesen kiállnának? Vagy egyszerűen csak eleged van belőle, hogy mások mindig valami konkrét dolog ellen vagy mellett tüntetnek? Akkor gyere velünk tüntetni!…..
Reggaesun 2009.06.11 17:52:54
A Szegeden alakult Magyar Kétfarkú Kutyapárt vezetője néhány zseniális street art munka után hivatalosan is megjelent új lakhelyén, Budapesten. A Király utcai Boulevard és Brezsnyevben rendezett blöffkiállítást. A fedőtörténet szerint a Na ez az! Budapesten látható először…..
Azt hiszem eléggé zavaros már a post-ok elnevezése, mármit valószínűleg ismétlődik egy-egy cím, remélem keresésnél ez nem okoz nagy gondot.Mindenesetre a mai kép Alex Grey festményét ábrázolja. Én 7 arcot látok rajta, ti találtok többet?..
Reggaesun 2009.03.14 14:25:15
Olvasónk 30 napos MÁV-bérletet szeretett volna venni, de a pénztárostól csak 28 naposat kapott, ugyan azért a pénzért, amennyibe a 30 napos kerül:Tisztelt MÁV-START!Gratulálok újabb akciójukhoz, mely a 30 napos bérlet nevet viseli. A Mosonmagyaróvár - Győr vonalon közlekedek nap,…..
Nagy Mosoly! Természet csodái 2009.01.20 21:22:00
Örömbagázs. Közismert, sűrűn látott virág fajta. Kiváncsi vagyok észrevette-e már valaki hogy mennyi arca van. Én személy szerint eddíg nem. De felnyitották a szemem:) ..