Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Következetes

2 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kormány nem látja a fától az erdőt, már ha kinyitja a szemét egyáltalán Az ALAPOKAT KELL MEGVÁLTOZTATNI!!  A középkorban az orvosok sok esetben alkalmaztak véreztetést, hogy a betegség "kifolyjon" a betegből. Sok esetben természetesen a beteg annyi vért vesztett,…..
Gyurcsány Ferenc kamikaze politikai húzásával elérte (legalábbis nagyon közel jutottunk hozzá), hogy befejeződhessen Magyarországon a rendszerváltás.Senki számára nem kétséges, aki a tényeket is figyelembe veszi, hogy a jelenlegi kormányválság azért olyan drámai (pontosabban…..
Következetes 2009.03.30 19:52:39
@Abius: Lehetséges, hogy ezt a mostani válságot túléli az MSZP jelenlegi formájában. De végül is akkor nem változik semmi, és nem is fejeződik be a rendszerváltás.
Konzervatórium Régiek új embere 2009.03.30 06:02:00
Ugyan van még néhány – normális körülmények között érdektelen – bizonytalanító tényező (pölö, hogy pontosan milyen mértékű támogatást is kért a szocialista miniszterelnök-jelölt az SZDSZ-től), azonban talán kimondhatjuk: a hátra lévő bő egy évben Bajnai…..
Következetes 2009.03.30 11:39:15
@dszg: Én nem mondanám jelen pillanatban kurvának az SZDSZ-t. Lehet, hogy korábban az volt, de most egy halálraítélt, akit lelöktek a szikláról, és abban reménykedig, hogy még vissza tud repülni, ha köveket hajigál sajét maga alá. :-)

egyébként pedig végre lezárhatjuk a 20 éves rendszerváltást!

polmarketing.blog.hu/2009/03/29/20_ev_alatt_befejezodhet_a_rendszervaltas
visionconsulting Shame on Hungary 2009.03.30 09:12:00
Az MSZP-kongresszus óta eltelt egy hét, és a rákövetkező szombat legalább két tanulsággal szolgált. Egyrészt megmutatta, hogy az MSZP látszategysége milyen éles belső feszültségeket rejtett el korábban. Gyurcsány Ferencet, akit egy hete - miniszterelnöki lemondása után - még…..
Kettős Mérce Bajnai Kordon 2009.03.30 09:01:00
 Magyarország új miniszterelnöke Bajnai Gordon, a tegnapi éjszaka folyamán demokratikusan választotta meg az SZDSZ Ügyvivői testülete, 7-5 arányban, mint kiderült a hírügynökségi közlésekből. A mérleg nyelve Demszky Gábor volt, aki Budapest érdekeit nézte a…..
 Hétfő hajnalban felszállt a fehér füst a Gizella utcából. Pontosabban nem füst volt az, hanem pára, a frissen gőzölgő szar párája, de hát nekünk ez jutott. S már egész megszoktuk. Igazi déjà vu élményben lehetett részünk: már nem is tudjuk, hányadszor fordult elő az…..
Azt tetszett gondolni, ma nem lesz új poszt? Tévedés, ma is új olvasói levéllel jelentkezünk. Krisztián mesél munkahelyéről, ahol kutyába sem veszik egy ideje, mert összekülönbözött az osztályvezetővel.Kedves Szerkesztő! Egy biztosító cégnél dolgozom több, mint 6 éve.…..