Regisztráció Blogot indítok
Adatok
corres78

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ismét jelentkezünk BeforeAfter rovatunkkal, ahol most Csordás Viktort kérdeztük átváltozásának titkáról, aki egyúttal szinte a végsőkig kimeríti rovatunk jelentőségét, hiszen a testépítésnek egy konkrét oldala ejtette rabul:  a kiinduló, kezdő állapot és a végső, ha nem…..
Az újdonsült beforeAfter, azaz Ő a mi Hősünk rovatunk újabb jelentkezővel gyarapodott Keserű Kornél személyében, aki Szénási Tibivel egyetemben a fogyásra helyezte a hangsúlyt. Kornél a saját útját járta és saját módszer szerint fogyott le majdnem 20 kilót úgy, hogy még a…..
corres78 2013.10.13 19:59:29
@tamasnagy: Szia! Köszönöm szépen! Az én szintemen abszolút feleslegesnek tartom a táplálék kiegészítőket. Még egy 2-3 kg többletizom a célom és azt szeretném fenntartani/formálni. Ez normál étkezéssel is menni fog.
Legújabb Before After rovatunkban Szénási Tibor elmondja: Hogy és miért számolta fel túlsúlyát ?  Tibi:  "Decemberben ért véget egy több mint 9 éves kapcsolatom és ekkor határoztam el, hogy elég volt a túlsúlyból. Az edzés lett a megnyugtató biztos pont az életemben…..
Befordulok az egyirányú utcába, és jön szembe az Átlag család, bringán. A két gyerek teker az út közepén, a szülők meg néznek rám felháborodottan, hogy mit csinálok én, az állat. Ők is elhitték, hogy mehetnek a forgalommal szemben. Vélemények az azonos című írásunkról...
corres78 2010.09.01 15:46:37
Nagyon jó cikk!
Azért mégis kiegészíteném, hozzátéve, hogy én is rendszeresen utazom vonattal, busszal, gyalogolok is, meg biciklizek is. DE! Főképp autózom
Fontos tény viszont, hogy a kerékpáros a legtürelmetlenebb közlekedő és igaz, az is, hogy izomerőből hajt, de ezáltal nem vesz üzemanaygot, tehát az útalapba semmit sem adózik, tehát emiatt máris csak megtürt "jármű" az aszfalton. Meg azt nagyon szeretem, amikor az esőben a kis kerékbáros barátunk felpaszírozza magát a buszra. Nem nagyon zavarja, hogy kinek a fülét csikálja a kormány, vagy, hogy kinek lesz olajos a nadrágja a lánctól...
Továbbá: A kerékpárra arányában sokkal többen ülnek fel olyanok, mint gyerekek, járni és koncentrálni alig tudó idősek, a köztes korosztálybeliek közül pedig sokkal többen vannak, akiknek fogalmuk sincs a kresz-ről, mint a motorikus járműveket vezetők esetében. A részegen és/vagy kivilágítatlanul kerékpározók fölényes arányát az autósokkal szemben meg végképp nem lehet vitatni.
Meg legyünk őszinték: Egy balesetet okozó kerékpáros úgy el tud menekülni, mint a kámfor. Fordítva nehezebb. Igaz ott a sérülés is sokkal súlyosabb lehet.
Lényeg, hogy igenis ezentúl is fogok kerékpározni, de tudom azt, hogy normálisan kell közlekedjek, mert én vagyok a puhatestű és akár az életem a tét, nem várhatom el másoktól, hogy vigyázzanak rám, mert én képtelen vagyok rá. Ha épp puhatestő vagyok, akkor nem az autósoktól várom el, hogy szétrebbenjenek, ha jövök.
Lévai Katalin Brüsszelből hazatérő MSZP-s Európa Parlamenti képviselő. Előtte 1998-tól 2002-ig az Egyenlő Esélyek Alapítvány elnöke, 2002-2003-ig a Foglalkoztatáspolitikai és Munkaügyi Minisztérium Esélyegyenlőségi Főigazgatóságának vezetője, 2003. május 19. - 2004.…..
corres78 2009.06.13 10:50:17
corres78 2009.06.13 10:51:17
  Maga az eljárás körülbelül kétszer annyiba kerül, mint itthon. Ezzel nagyjából el is mondtunk minden rosszat a procedúráról.  Vélemények az azonos című írásunkról...
corres78 2009.06.05 10:38:06
@Andris25: Te lazán hülye vagy és ezért hülyékkel veszed körbe magad. Ez az ország megint sokra vinné veletek. Ez a csíkos egy firkász. Kritizálni nagyon tud, meg méltatni a jót, de ebben ki is merül a tudás!
corres78 2009.06.05 10:40:22
@corres78: Elnézést: Csikós
Belsőség Wankel, de meddig? 2009.05.26 07:38:00
Remélem, kevesen olvassák majd ezt a blogposzt, mert bálványdöngetésbe hajlik a mondanivalóm, és igazából nem akarok senkinek rosszat. De mint mindenkinek, aki még a Liener György-féle Autótípusokkal szívta magába az autóbuzériát, amely szarrá sztárolta az NSU Ro80-at,…..
corres78 2009.05.28 14:14:07
@Sayniqua: Az RX-8-asodat újonnan vetted? Csak mert, ha igen és tényleg normálisan bejárattad és tényleg odafigyeltél mindenre (olajszint, olajhőmérséklet, vízszint, vízhőmérséklet), akkor nem hiszem el, hogy már 45000 km-nél motort kellett cserélni. Akkor ott más lehetett a gond (tudjuk, hogy milyen szar a szervíz egész Magyarországon.). Olajat mennyiszer cseréltettél benne? Amikor "kicserélték", akkor ott voltál? Csak mert hajlamosak átvágni az embert.
Ez egy állandóan visszatérő történet, amelyet alighanem még sokáig lesz alkalmunk élvezni. A vízzel hajtott autó – a lebegő autóhoz vagy a rák gyógyszeréhez hasonlóan &ndashl már valamiféle technológiai ikonná vált. A különbség csak annyi, hogy vízautót sohasem lesz módunk látni, mert…..
… mondta teljes nyugalommal és kicsit sajnálkozón az egyenruhás hölgy. Talán még az angyalföldi vasútállomás lepukkadt és kies rakodóvágányai is elpirultak egy kicsit ekkora szigor hallatán. - Tessék csak, nyugodtan. - válaszoltuk neki Árpáddal szinte egyszerre. A…..
corres78 2009.01.22 15:22:21
@ommm: Nem erről van szó, hogy tudom! De ha te ezt kemény munkának állítod be, akkor ennél korábban minden bizonnyal (még-)könnyebb munkát végeztél. Én nem merném leírni, hogy kemény munkát végzek, pedig elhiheted, hogy a fotózás a munkámhoz képest nekem annyira könnyű lenne, hogy elunnám az életemet is. De vannak jópáran, akik nálam is keményebb munkát végeznek és az irántuk való tiszteletemből nem kezdek el a munkámról nyavajogni. Lekéstétek az ebédet? Ez emberkínzás!! Kisbolt nem volt útközben?
corres78 2009.01.22 16:30:45
@ommm: Rendben, megbeszéltük és bocs az (esetleges)OT miatt. Üdv