Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kharex

11 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Figyelem!A blog elköltözik, mihelyst sikerül összehozni, innetől kezdve munkásságomat a www.soha.blog.hu-n folytatom...
Na ma is írok valamit, ezúttal egy régebbi történetA helyi Matchban jó két-három (vagy lehet hogy több) éve rendszeresítették  a bevásárlókocsit, a sima egyszerű bevásárlókkosár teljes eltörlése melett. Így ha mostanság be akarsz jutni vagy bevásárlókocsival teszed…..
Üdv mindenkinek!A mai napon a Plusban ellesett különböző sorbanállási taktikák alapján szeretnélk titeket egy-két hasznos tippel ellátni az eredményekben bővelkedő tolakodáshoz. A taktikákat a tolakodás igazi hardcore veteránjaitól, a jó harminc éve ebbe az…..
Nos visszagondolva előző elötti síleős posztomra, azt hiszem rájöttem miért is nem beszéltek még alapszinten sem (einschuldigung, ja, nein) németül azok a magyarok akik sikeresen leszakították a tányéros felvonót: nyílván nincs elég pénzük szótárra, nyelvtanfolyamra vagy…..
Nos eléggé sokáig nem írtam ennek oka pedig az hogy síelni voltam, ausztriában, egészen pontosan Aflenzben. Ezzel kapcsolatos tapasztalataimat osztanám meg veletek. A cím sokak számára megtévesztő lehet, mert bár stílusom nincs, de azért már eléggé sok lejtőn le tudok jönni,…..
Szép, esős nap virradt ma is ránk (és lassan el is múlik), de ez nem akadályozott meg engem abban hogy kedvenc (és egyetlen) műbőrkabátomban sétáljak be a suliba meg vissza. A dolog egyetlen szépséghibája az volt hogy se a kabát cipzárja, se a pulcsi cipzárja nem működik, ezért…..
Na ismét egy régebbi történettel rukkolok elő, fogadjátok sok szeretettel:történt hogy egy szép nap iskolába menet arra lettem figyelmes hogy a 105-ös busz éppen beáll a megállóba. Mivel a járatsűrűsége nem a legjobb igencsak bámultam a csodát, de megragadtam az alkalmat utam…..
Na ma is ittvagyok, elnézést a kései posztért, egészen eddig saját társasjátékot teszteltünk(lehet hogy bővebben is kifejtem majd késöbb)Az eset tegnap történt, akkor amikor a Váci Úti Tescoban jártam. Miután pénteken a Plusban nem leltem Cherry Cok-ra gondoltam a szombat…..
Üdv újra. A címre kitérnék, nem hülyültem meg, csak  a msotani postnak köze van egy bizonyos embercsoporthoz, akik előszeretettel látnak el minden értelmes magyar szót csi végződéssel. Most hogy tisztáztam magamat vágjunk bele! Ma délelött találkozóm volt az egyik…..
Na ma is írok valamit, ezúttal friss az élmény:Eljött a péntek napja, amit úgy szoktam ünnepelni hogy lesétálok a helyi Plus-ig, és bevásárolok egy hétvégére elég Cherry Coke-t, vagy Nestea-t. Mármost tudni kell hogy nekem huligán fejem van. Pont. Bár ismerőseim nagytöbbsége…..
Na meg is fog születni az első bejegyzés, remélem tetszeni fog:Nemrég, pár hete esett meg a következő eset a metró Gyöngyösi utcai megállójában. Akkor eléggé esett az eső, így aki csak tehette esernyővel járt. Így cselekedett az az úrimber is, aki pár éves kisfiával együtt…..