Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Az Eleai Vendég

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Mire gondol a férfi, miről álmodik a lány? Az MSZP EP-kampányvideóinak rendezői, vágatlan változata:   A videókra teknős hívta fel figyelmünket - köszönjük...
Elnézést kérünk, ha esetleg monomániásnak tűnnénk, akiknek nincs elég tehetsége bármivel foglalkozni, amihez se Hagyó Miklósnak, se Gurmai Zitának nincs köze, de hát az internet már csak ilyen. Olyan, hogy kitermeli a maga sztárjait, akiket aztán jó sokáig lehet sulykolni.…..
Célegyenesbe fordult a kampány. Az MSZP és az SZDSZ is előállt az új reklámanyaggal. Az MSZP egy apja-lánya autóreklámmal kampányol, a szokásos klisékkel: Magyar Gárda, kopasz autós, lökdösődés, felgyújtott autók. És a megerősödött baloldallal. MSZP-s apuka: MSZP-s…..
Vastagbőr Patkányok 2009.05.20 17:03:00
A mai, kampányoknak szentelt napunk méltó befejezéseként nézzünk meg egy alternatív EP-videót. Az alkotó Underdog, aki tavaly híresült el "A bukás" című alkotásával. A mostani nem olyan vicces, de jól összefoglalja a lényeget.....  ..
  Régóta vártuk már a pillanatot, hogy az mszp.hu címlapján szerepeljünk. Nem számítottunk rá, hogy pont most ér minket e megtiszteltetés, s nem pl. a fegyveres Societas-elnökről szóló írásunkat tisztelik meg vele az MSZP honlapjának szerkesztői. De így is büszkeségtől…..
  Az MDF Új kiegyezést! plakátja üt, erről nem is érdemes vitát nyitni. Hiányoltuk már egy ideje a történelmi távlatokkal dolgozó politikai üzeneteket, most megkaptuk. Szinte látjuk magunk előtt, ahogy a párt ügynökségének kreatívjai lapogatják egymás vállát: Új…..
Az Eleai Vendég 2009.05.21 11:46:23
@nénike: Az MSZP-s filmnek már meg is van a Reloaded-változata:

iqblog.blog.hu/2009/05/21/mszp_kampanyfilm_reloaded

Mandiner blog Nincs Hunvald-ügy? 2009.02.10 15:31:00
  A reakciósoknak is lehet gyereknapjuk: egy szocialista polgármester őrizetbevételéről szóló poszt kifejezetten jól mutat a „Börtönbe jut a gyilkos komcsi” című írás fölött. Szép napunk van, csak így tovább.  Aki nem tudná: Hunvald Györgyöt,…..
Az Eleai Vendég 2009.02.10 16:54:49
 Belefáradván az ideológiai harcba és a munkába, nemrég pár napra hátrahagytam megkergült hazámat és többedmagammal egy Németországban tanuló ismerősömet látogattuk meg - filmszemle és miskolci cirkusz helyett. A városnézések, sörözések, beszélgetések és a kamionok…..
Válságkezelésre, munkahelyteremtésre és munkahelyek megtartására fordítják azt a 12 milliárd forintot, amire uniós forrásból 2013-ig lehetett volna pályázni kerékpárúthálózat-fejlesztéshez, áll a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (NFÜ) közleményében. A 2008 áprilisában…..