Regisztráció Blogot indítok
Adatok
perrymason

0 bejegyzést írt és 497 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nehéz eldönteni, kinek van igaza az LMP belső háborújában. Schiffer András a párt önállóságáról beszél, valójában nem zárkózik el attól, hogy a demokráciát elpusztító és milliókat nyomorba döntő Orbánnak adjon még egy esélyt. Jávor Benedek és köre a…..
Megdöbbenéssel olvastam újfent az Urbanista blog elkeserítő visszaemlékezését a hagymázas Nagy-Magyarország-nosztalgia jegyében. Miért kell ez? Miért nem tudjuk a múltat már végre lezárni, miért kell folyton holmi Nagy-Magyarországról ábrándoznunk, amikor soha nem…..
perrymason 2012.11.13 22:00:18
A TV2-nél tényleg elgurult a gyógyszer, és úgy tűnik, nincs egyetlen munkatárs sem, aki szolidan felemelné a bőrkanapé alól, beadná a Mokkának, a Tényeknek, meg az Aktívnak, megsimogatná a buksiját, és azt mondaná, hogy pihenj egy kicsit, nyugalom van, meg béke. Már eddig is a…..
Az én apukám meg főkönyvelő - mondta nekem az óvodában a Kovács Zoli, majd egy olyat csulázott a rakétamászóka mellé, hogy beleszédültem a zöld ötven árnyalatába. Felkészületlenül ért, annyit azért tudtam, hogy az én nővérem pedig ének-zene tagozatba jár, olyan…..
Éles szem kellett hozzá, hogy észrevegye, de Timinek sikerült: amikor Nagy Feró a síráskényszerben szenvedő Lass Beát és Keresztest cinkelte az X-Faktorban, mentortársa egy aprót beintett neki. ..
Két nagyon izgalmas képet találtunk a cncrd.tumblr.com-on. Csak nem a SuperTV2 logóját? ..
perrymason 2012.10.05 10:33:53
A tehetségkutatók mezőnyéről köztudomású, hogy csak részben áll össze az utcáról beszédelgő, jó hangú lakatosokból és műkörömépítőkből, a legtöbb igazán tehetséges induló direct casting, azaz közvetlen szereplőválogatás útján kerül be a tévébe. Ezt a tévék…..
perrymason 2012.10.01 22:41:51
@uraaam: a történelmi Erdély, kb. 103.000 km2 a Romániához csatolt területek, a földrajzi (szűkebb értelemben vett) Erdélybe nem tartozik bele a Bánság és a Partium...
comment:com Hírek kávé mellé 2012.09.17 09:30:00
A nap tumblerje: a Trónok harca jelenetei a Drót szövegeivel. Végleges az American Idol zsűrije: Randy Jackson és Mariah Carey mellet Keith Urban és Nicky Minaj osztja majd az észt jövő év elején. Szereposztás: Adam Rodriguez (CSI:MIami) a Goodwin Games című újonc sitcomban…..
"Bizonyos csoportok szórakoztatását már nem tekintem feladatomnak" – nyilatkozta a Borsnak a kozmopolita RTL Klubról a királyi tévéhez átigazoló, baszdmegelő öregúr, a humorbonbonok, humorlabdacsok, humorpetárdák és humorröppentyűk egyetlen, hiteles magyar nagymestere, akinek…..
A Napló szerkesztő-riportere lesz az RTL2-n újrainduló Forró nyomon főszerkesztője - tudta meg a Blikk. Hadas Kriszta 12 év után távozik a TV2-től. Azt már mi is megírtuk, hogy Máté Kriszta leszerződött az RTL Klub új csatonájához, ahol az egykor a TV2-n 1998-2002 között futó…..
Sorozat lesz a Beverly Hills-i zsaruból, de Axel Foley, azaz Eddie Murphy helyett a fia lesz benne a főszereplő, aki történetesen szintén detroiti rendőr, írja a Movieweb. A Sony Pictures Television a Kemény zsaruk író-producerére, Shawn Ryanre bízná az új szériát, ahol az…..
A CreativeAds megoldotta a mindenhová kirakott, közhelybajnok "Az ég kék, a fű zöld, az élet szép"-plakátok rejtélyét: ez a nemrég elindult RTL2 tévécsatorna frappánsnak szánt reklámkampánya. Nem tudunk sokat hozzáfűzni, legfeljebb azt hogy a régi L'art pour L'art-videókban…..
Elképesztően modoros színházi tartalomismertetésbe botlottunk a port.hu szerdai címlapján, és ezek után az sem lepne meg minket, ha kiderülne: maga Fábry Sándor a Modorosblog valódi szerkesztője és az Arany Farmermellény élethossziglani viselője. Tudták a kedves olvasók, hogy a…..
Az RTL Klub hamarosan elővezeti a Dallas új inkarnációját, mi meg leültünk szépen, és megnéztük az egészet, hogy a kedves olvasónknak ne kelljen. Az új sorozat valahol olyan, mintha a cérnazoknis-szandálos buszsofőrre hipszter bakancsot adnánk, de ettől még pont úgy zárja be az…..
comment:com Új kölykök a BK-ban 2012.08.21 11:30:00
Ma este visszatér a Barátok közt, amiben új arcokkal találkozhatnak a nézők, ahogy azt már a nyári szünet előtt megszellőztettük. Balogh Nóra és Berényi Miklós lányát, Timit mostantól új gyerek játssza, a 11 éves Jelinek Éva. Éva a Borsnak elmondta, hogy korábban már…..
Nem szeretnénk túl mindent fűzni a Stop.hu itt olvasható, nagyszerű újságírói munkáról és emberségről tanúskodó cikkéhez, illetve annak címéhez, mert minek, lefotóztuk, tessék eldönteni az 1-100-as gyökérméteren hány pontos gyakorlat volt. Ja, a címben emlegett férfi…..
A nagy sportesemények, pontosabban kontinensviadalok vagy olimpiák elengedhetetlen kellékei a nyitó- és záróünnepségek, ezeket lehet szeretni vagy rühelleni, ettől még vannak, sőt, nem tévedünk nagyot, ha kijelentjük, lesznek is, míg Föld kerek (mint a rockerek, ugye). Az persze…..
A Kreatív online szedte össze azt, ahogy pár magyar tévé (Tv2, RTL Klub, m1, m2, Duna és Duna World) arculatot, illetve logót váltott az elmúlt években. Érdekes, hogy míg az RTL Klub logója nem változott 1997 óta, a köztévé a mi pénzünkön 1981 óta most hetedjére vált (és…..
Nem azért, hogy fényezzem a majmot, de pár hete megjósoltam, hogy a Jóban Rosszban című szappanoperából kiírt Tamás atyát alakító Száraz Dénes nem a papot alakítva tér majd vissza a sorozatba, hanem saját ikerterstvéreként, és tessék, bejött a tipp. Jó, azt is mondtam, hogy…..
Németh Kristóf után újabb alapítótagtól válnak meg a Barátok köztben. R. Kárpáti Péter azaz Berényi András azonban annyira a nézők szívéhez nőtt, hogy a Blikk szavazóinak 79 százaléka szerint maradnia kéne. A sorozat producere, Kalamár Tamás szerint azonban az a 21…..
perrymason 2012.06.27 21:57:11
@deahnid: Rékasi alapítótag, Németh Kristóf jött később...
A "sztárpáros" nem tud együtt dolgozni a Neo FM csődje után, mivel 50-50 százalékban jogtulajdonosai a Bumerángnak, ám jelenleg nincs olyan országos rádió, amelyik mindkettejüket ki tudná fizetni. Aki meg ki tudná, annak már van saját reggeli műsora, írja a mai Blikk.  "Az…..
Hétfőn mi is beszemléztük, hogy a Borsnak azt állítja a 35 éves Hada Renáta, hogy 12 évig szeretője volt egy közismert tévés celebnek. A sztori persze ma folytatódik a Borsban, Renáta azt még mindig nem mondja meg, hogy ki az illető, de legalább szűkíti a…..
perrymason 2012.06.05 14:49:19
perrymason 2012.06.05 17:04:07
A Big Bang Theory már 2007 óta műsoron van, de máris klasszikusnak számít, ünnepeljük meg azt az örvendetes tényt, hogy végre az RTL Klub is tudomást vesz a sorozatról és műsorra tűzi június 2-től a délutáni műsorsávban. Nem magyar premier lesz persze, a Cool már vetítette…..
Nem akarunk nagyon ünneprontók lenni, mert ugye a Compact Disco bejutott az Eurovíziós Dalfesztivál döntőjébe, és ennek persze örülni kell, hiszen minket képviselnek, de a nótát magát nem muszáj szeretni. Mi már leírtuk a véleményünket a Sound of Our Hearts című…..