Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MJé

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Alapvetően megbízható, precíz embernek tartom magam, a rám osztott feladatokat rendszerint időben, rendesen elvégzem. Munkahelyi papirmunkák nem okoznak gondot, a szódolgozatok javítását sem szoktam hetekig halogatni. Otthon sosem fogy ki a wc-papir a mellékhelységből, mindig van tej,…..
Gyerekszoba Gyógybaba 2011.03.07 12:13:00
A játék - a játék folyamata, de olykor maga a játékszer is - sokszor több, mint aminek kinéz. Nem véletlenül használják kortól függetlenül, különböző diagnózisok megállapításhoz, analízishez, vagy épp terápiára. Volt már itt a blogon kórházi segédrobot, a mostani robot…..
MJé 2011.03.07 21:01:12
Az Office sikertörténete a brit eredetivel kezdődött 2001-ben, puristák szerint ezzel, illetve a kát évaddal és két karácsonyi különkiadással pedig véget is ért, de szerencsére a készítők, azaz Stephen Merchant és Ricky Gervais nem így gondolták. A szerencsétlen, irodában…..
MJé 2010.08.11 22:21:51
@Prophet: Miután közölte, hogy bár a humor nagyon fontos az irodában, de ő persze nem csinál viccet a kerekesszékes lányból. Majd persze elmondja a viccet, amit a biztonság kedvéért még el is magyaráz.
Guadalupei Miasszonyunk Juan Diego köpönyegénMexikóváros külvárosi székesegyházban őrzött Juan Diego köpönyegén (tilmáján) található Mária kép Mexikó és Latin-Amerika legismertebb vallási szimbóluma és mint szent ereklye kiemelt tiszteletet, csodálatot érdemel ki a hívő…..
Tavaly mutatták be Svédországban a Stieg Larsson által kiadott Millenium könyvtrilógiából készült filmeket. Hollywoodban egyből felkapták a fejüket. páran A svédek népszerű regényből filmet forgattak? Ráadásul sikert értek el vele? Mi eddig miért nem figyeltünk fel erre?…..
Ezen a héten nagyjából mindenki befejezi az évet, január elejéig nem lesz új sorozatepizód, lehet elővenni a darálásra félretett cuccokat. Winnie pont tegnap érdeklődött a sorozatjunkie-n, hogy az olvasók mit fognak a háromhetes szünetben darálni, nos, én a Spooks, a Mentalista…..
A Fox a baseball-nagydöntő miatt minden évben pihenteti sorozatait már ősszel is, és ez néha visszaüt, hiszen 2-3 hetes kihagyás után a nézők hajlamosak elfelejtkezni arról, hogy mikor tér vissza kedvencük a képernyőre. A Glee 3.3-as ratinggel jelentkezett a kihagyást követően,…..
Ha november, kabrió, bár szerintem a sztori fék, hahaha.A kép innenSziasztok! Egy történetet szeretnék megosztani veletek a gazdag emberek világából. Mind a két felet jól ismerem, tudom hogy ők nem írnák meg maguktól, ezért írom meg én mert szerintem durva. A szereplők…..
Amióta a Népszavába látogatott két gárdista, valami végleg megváltozott. Hamuszürke lett az ég, barna eső szitál és a gyűlölet szagát hordja a szél. Nem elég, hogy valami történelmi újságot kínálgattak a főszerkesztőnek, de még fényképeztek is. Jogellenesen. Mire föl a…..
comment:com A 24 a legjobb méreg 2009.07.22 12:00:00
Emlékszem, a 24 volt az a sorozat, ami istenigazából berántott a függők közé: anyám beszélt rá, hogy nézzem, még amikor az első évadot vetítette az m1. Mivel a hatodik-hetedik rész környékén kezdtem bele a történetbe, így nem sokat értettem belőle, kénytelen voltam…..
A pop királyának tegnapi temetéséből világméretű médiaesemény és/vagy hisztéria lett, Timbuktutól Tiranáig mindenütt ezt adta a tévé, a rajongók az USA-ban mozikban is nyomon követhették az eseményeket, a németeknél egy sportcsarnokot is megtöltöttek azok, akik nem akarták…..
MJé 2009.07.08 17:04:19
@Mehley: Bennem van a hiba biztos, de azért próbáljuk meg a helyén kezelni a dolgokat. Egy zenész volt. Jó zenész, rendben, de ennyi. A világhisztéria tényleg túlzás.
Persze a netes profil oldalán volt egy zavaró mondat: „Nem azért vagyok itt, mert bármi bajom lenne” Azért ez akkor is kicsit furcsa volt, de átléptem a dolgon.A kép innenSziasztok!Sokáig vaciláltam, hogy megírjam-e a sztorimat, végül úgy döntöttem leírom. Bár…..
Ősszel kerül adásba a BSG újabb, és egyelőre úgy tűnik, sajnos utolsó kiadása (a Capricát leszámítva), a The Plan című tévéfilm, melyet Edward James Olmos rendezett, és az eredeti szereplőgárda nagy részét felvoultatva avat be majd minket a Cylonok tervébe, abba, amiről már…..
A második évad ötödik epizódjának (Celestial Navigation) három iszonyú vicces jelenete, courtesy of Joshua "hostile" Lyman.     ..