Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Én meg Nynfus vagyok.

0 bejegyzést írt és 65 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem akarunk nagyon ünneprontók lenni, mert ugye a Compact Disco bejutott az Eurovíziós Dalfesztivál döntőjébe, és ennek persze örülni kell, hiszen minket képviselnek, de a nótát magát nem muszáj szeretni. Mi már leírtuk a véleményünket a Sound of Our Hearts című…..
Varánusz Fuss, Viktor, fuss! 2012.01.03 05:15:48
"Életem legkínosabb másnapja: fölébredek és nem találom a köztársaságomat."Ez a transzparens felirat fejezte ki legfrappánsabban azt, amit tegnap az Andrássyn fagyoskodva éreztünk. Mennyien voltunk? Fogalmam sincs, és őszintén szólva a pontos szám nem is…..
Mert ugye egy kép többet mond ezer szónál. Két kép meg még annál is többet. MTV Híradó fél nyolc vs RTL Klub Híradó fél hét. Az MTV vagy egy másik tüntetésen járt, egy másik Operaház előtt, egy másik tér-idő kontinuumban, vagy inkább a köztévé pár sarokkal elvétette a…..
Én meg Nynfus vagyok. 2012.01.03 16:23:27
Hali,
Egyetlen dolgot nem ertek. Meg mielott ram vetne barki is, barmilyen kovet en elismerem, hogy LMP-re szavaztam. Nem tudom miert, nem lattam mas alternativat. Siman el tudom kepzelni, ha egy Pokorni lenne a Fidesz vezetoje es min jeloltje ra szavaztam volna, de sajnos nem igy van es a kokardazas ota en nem szavazok Magyarorszag foldi helytartojara. zoval a lenyeg. Olvasgatva itt a kommenteket, nem tudom eldonteni, hogy hogyan lett meg a 2/3? Itt mindenki mocskos fideszezik, Viktatorozik stb. De akkor ti vagy nem szavaztatok, vagy megiscsak a fityiszre ment az az X. Aposommal vitazok ezen nagyon sokat, habar o meg mindig vedi a mundert, de mar erzi, h kozel a veg. Hogyaszongya, akkor megis kire kellett volna szavazni? Komcsikra, zsidok es buzik gyulekezetere? Szokasos faszsagok. Erre en azt mondom mindig neki, hogy szavaztal volna akkor bzeg a jobbikra. Nem az volt a kerdes, hogy nyer-e a fidesz, hanem hogy mennyivel? A 2/3-nal az is jobb lett volna, ha a jobbik es LMP felve jegyzem meg kicsit tobbel a maszop kisse erosebben megy a parlamentbe, mert akkor jo esellyel nem lett volna meg a ketharmad. Szoval nem kotekedeskeppen, de sztem nagyon sok most ellenkezo embernek maskeppen kellett volna dontenie anno.
Masik tema, tegnap volt a hiradoban, bocsi A HIRADO-ban, egy korhaz igazgatoja, hogy mennyi kerelem erkezett be a dolgozoktol a kedvezmenyes vagy vissza nem teritendo hitellel kapcsolatban, amit Viki irt a kozalkalmazottaknak. Ezt ugye a munkatltato adhatja. Egy korhaz eseteben erdemes kicsit vegig gondolni a dolgot. A korhaz az allamtol (TB-tol) kapja a penzt, de oda meg mi fizetjuk be. Kvazi mi fogjuk megfinanszirozni allami cegek, intezetek eseteben a kedvezmenyes vegtorlesztesi hiteleket. Nagyon sajnalom az eu dolgozokat es tudom, hogy tobbet erdemelnek, egyet is ertek a Magor gyerekkel, de ne en fizessem mar ki az o sajat hibajukbol fakado fizetesi problemaikat. Oke, hogy egy a njelszo egy a zaszlo, de nekem ez kicsit sok mar. Nekem is van svajci hitelem, igaz tudom fizetni es fizetem is, es vehettem volna fel forint alaput, de en dontottem emellett es most vagyok ahataran annak, hogy kiegeyenlitodik a mostani torlesztom az akkor huf hitellel. Mondjuk nem a hazon van de akkor is. Az egy suket alszent duma, hogy ezt ok nem tudtak, nem mondtak nekik. 2 eset lehetseges, vagy pontagyu az illeto es nem tudta felfogni mit jelent az arfolyam kockazat vagy elengedte a fule mellett. En az utobbit gyanitom, de jobban veszi ki manapsag a bankokat hibaztatni. Habar regi, szep magyar hagyomany mindig masban keresni a hibat. Elnezest, ha zavartam. Udv
Talán mégis jobb lenne, ha gyorsan csődbe menne a BKV, akkor a kabáttépő trollokra se lenne pénz: Két jegyem volt, egyiket az Örsön kilukasztottam, rögtön szemrevételezte az ott álló ellenőr. Bólintott és tovább engedett a metróra. Leszálltam az Astorián, ott elém állt egy…..
Én meg Nynfus vagyok. 2011.12.21 16:15:12
@Kuty: nekem inden arckepesem kartya alapu es a brifkomban tartom. siman lehet, hogy o is. Ezzel most nem velemenyt mondtam, hogy igaz-e amit ir vagy sem, csak gondoltam megjegyzem nem ez a legszilardabb pont, ahol bele tudsz kotni a sztoriba.
Quimby @ Papp László Budapest Sportaréna, 2011.11.12. Mindenek előtt a szakmának szeretnék válaszolni egy kérdésre, ami a legtöbb zenészt érdekel: telt ház volt? Igen, kis híján az. Nagyon sokan összegyűltek a magas jegyár ellenére is. Csak összehasonlításképpen hozom fel,…..
Én meg Nynfus vagyok. 2011.11.14 09:57:37
@Nelson M: En kerek elnezest, ugy tunik en voltam reszegebb a kelletenel. A felesegem felvilagositott :)
Tenyleg nem volt
Én meg Nynfus vagyok. 2011.11.14 19:37:15
@Nelson M: szavadon ne fogjalak :)
Szeretem a sört, nem is nagyon tagadhatnám le, főleg az előtt nem, aki mostanában benézett a csomagtartómba. Pár hete ugyanis három jókora kartondobozban több száz sörösdobozt zörgetve közlekedek. Nem bírtam már tovább elviselni a temérdek dobozt a garázs sarkában, egyrészt,…..
Én meg Nynfus vagyok. 2011.09.22 07:19:24
@agyramegy: az okotudatossag nem a penzen mulik. en akkor is visszaviszem, illetve leadom, ahol lehet, ha nem kapok erte penzt.
Nem tudom van-e szebb annál, mikor a kettős beszéd úgy nyal vissza, hogy napokig eltart, míg Kedves Vezetőnk ábrázattyáról letörlik a nyalintásból visszamaradt szájhabot." A kormány hiszi azt, hogy egy bizonyos szinten túl az embert terheli a felelősség, amiért elment a…..
Én meg Nynfus vagyok. 2011.09.14 11:08:21
@dimitrij: egyebkent ez igy van. magambol ki indulva tuti. a legrosszabb arfolyamnal is kevesebbet fizettem, mint hufban.
amit en vitatok, az a lassan mar bevettnek nevezheto ugyintezesi mod. Kivancsi lennek, h csanyi papa ehhez mit szolt, amikor belebofogtek az eterbe ezt az egeszet. Illetve meg elotte, mert mar a bofogeskmor le volt tisztazva, h az OTP es FHb valamilyen szinten vedett lesz.
Én meg Nynfus vagyok. 2011.09.14 11:17:26
@Devil: nem ezt a reszet vitatom. igazad van, felelosen irtam ala es el is foigadom azt, hogy fizetnem kell, ahogy teszm is. En pusztan arra gondoltam, ha mar szopatni akarjak a bankokat, akkor azt tegyek ugy, hogy legyen mogotte egy megfoghato indoklas, amit az emberek el tudnak fogadni. es eseteleg a bankok is belatjak, hogy van benne nemi igazsag, habar ez nyilvan nem kovetkezne be soha.
Igen, tudom, itt a sok nem fizeto miatt akkora a kamat, es a torlesztokkel fizettetik meg. De en szemely szerint akkor is kivancsi lennek ra, hogy ami itt cca 10%, az a lengyeleknel miert 6,5%. Engedd ezt meg nekem kerlek.
Gyakran tapasztalom - főleg lakott területen kívül - hogy a megengedett 90 km/óra sem elérhető, sokan messze nem annyival mennek. És az is tipikus, hogy több sáv esetén a belsőben ragadnak a sebességtől félő autósok. Holott lakott területen kívül már tényleg szabálytalan.…..
Én meg Nynfus vagyok. 2011.07.21 16:19:15
@Asztalos Gábor: basszus. birom az ilyeneket. 90-nel a 96 neked gyorhajtas? meg 130nal mondjuk a 134? sztem te tipikusan az az ember vagy, aki a belsoben elmegy 80nal es posztokat irnak rola. Spec az en focusom, ha 100at mutat az ora, akkor megyek kb 93. Jajj, amokfuto gyorshajto vagyok es kozveszelyess. Bortonbe velem.
Én meg Nynfus vagyok. 2011.07.21 16:40:32
@Asztalos Gábor: OKKK ott a pont
Praxis Pénisz protézis 2011.07.14 06:00:00
Aktuális levelünket valószínűleg humoros fricskának szánta beküldője, de döntsétek el Ti, hogy mennyire vicces. Semmit sem változtattam rajta, a helyesírási hibákat (szinte csak az van benne) is meghagytam. Délután azért lesz majd "normális" levél is.    …..
Én meg Nynfus vagyok. 2011.07.14 14:52:24
Én meg Nynfus vagyok. 2011.07.14 14:53:04
Az alábbi ügyben a Zugügyvéd sem érti, milyen üzletpolitikai érdek áll a mögött, hogy ha egy nyilvánvalóan hibás bevásárlókocsi miatt valakit baleset ér egy áruházban, és a felelősök próbálják időhúzással és mellébeszéléssel  elkenni az ügyet.Tisztelt…..
Én meg Nynfus vagyok. 2011.06.02 15:29:42
@hawkeye: hali. en ugyanezt gondolom, csak a CBA-rol. Csak akkor sikerul oda bemennem, ha minden kotel szakad. Remelem, nem a CBA-ra gondoltal, amikor esetleg egy alternativat probalsz sugallani. Egy olyan ceghez, amelyik folyamatosan lejart szavatossagu arut arul, raadasul azt is kibaszott dragan es meg a kulonado fizetese alol is kubujik, ne hivja magat magyar uzletlancnak. Illetve az adotorveny eleve ugy lett megirva, hogy nekik kedvezzen. Es addig, amig a 4,5 literes persil mosogel 3000FT a teszkoban es 3ezer nemtudom mennyi a 3literes a CBA-ban vagy akarhol, addig a teszkoban veszem meg. Pedig megvehetnem (szerencsere) a CBA-ban is. De ezt hivjak arversenynek. Pedig homo sapiens vagyok. Apropo homo sapiens. A HS gondolkodik ugyebar. Namost, ha olcsobban tudok megvenni egy csomo mindent teszkoban, akkor kiert menjek mashova? Nem elelmiszerrol beszelek. Azt en sem vennek onnan.
Én meg Nynfus vagyok. 2011.06.02 15:29:45
@hawkeye: hali. en ugyanezt gondolom, csak a CBA-rol. Csak akkor sikerul oda bemennem, ha minden kotel szakad. Remelem, nem a CBA-ra gondoltal, amikor esetleg egy alternativat probalsz sugallani. Egy olyan ceghez, amelyik folyamatosan lejart szavatossagu arut arul, raadasul azt is kibaszott dragan es meg a kulonado fizetese alol is kubujik, ne hivja magat magyar uzletlancnak. Illetve az adotorveny eleve ugy lett megirva, hogy nekik kedvezzen. Es addig, amig a 4,5 literes persil mosogel 3000FT a teszkoban es 3ezer nemtudom mennyi a 3literes a CBA-ban vagy akarhol, addig a teszkoban veszem meg. Pedig megvehetnem (szerencsere) a CBA-ban is. De ezt hivjak arversenynek. Pedig homo sapiens vagyok. Apropo homo sapiens. A HS gondolkodik ugyebar. Namost, ha olcsobban tudok megvenni egy csomo mindent teszkoban, akkor kiert menjek mashova? Nem elelmiszerrol beszelek. Azt en sem vennek onnan.
Nem mindenki olyan szerencsés, hogy a saját lábán járhat, és bárhova könnyedén eljut. Ezért törekszünk mindenhol arra, hogy akadálymentesítsük a terepet és megkönnyítsük a kerekesszékes embertársaink közlekedését. Erre hivatottak a rokkant parkolók is, amelyeket általában…..
Én meg Nynfus vagyok. 2011.04.06 14:15:29
@DeluxeTroll1: siman ket dolgot tudok elkepzelni rolad. termeszetesen azon kivul, hogy egy gyoker vagy.
A; egyaltalan nem fizetsz TB-t
B; te is egy tipikus magyar "vallalkozo" vagy, aki bejelenti magat a sajat bt-jebe minimallal es sokkal tobbet szakit egy honapban ennel. de meg mindig nem annyit mint amennyit mutat

Szeretnem neked kivanni (de nem teszem, mert olyan feregge valnek mint te), hogy egyszer te is legy kerekesszekbe kenyszerulve es probalj meg egy nagybevasarlast elintezni. Irta valaki, hogy habar azt mondjuk magunkrol, h nem a balkanon vagyunk, a viselkedesunk alapjan megis. Sajnos igaz, de orulok annak, hegy nem az en viselkedesem miatt, hanem az olyan f@szkalapok miatt mint te.
Én meg Nynfus vagyok. 2011.04.06 14:53:03
@Andie: hat te is letetted a magad bizonyitvanyat. Ertem en mit akarsz mondani, de sztem te vagy az, aki atesett a lo tuloldalara. Amikor egy bevasarlokozpont parkolojaban tavolabb allsz meg es mennel at a parkolon az aruhaz bejarataig, hanyszor alltak meg eddig az autosok, hogy elengedjenek? Kepzeld el a kerekesszekes embert, amint all a parkoloban egy keresztezodes kozepen es varja, hogy a roppant udvarias es galans magyar soforok elengedjek.
Meg egy dolog. A posztban speciel egy kerekesszekes emberrol van szo, de vannak kozottuk olyan rokkantak is, akik ket mankoval jarnak es esetleg a terdkalacsuk hatrafele hajlik, vagy teljesen funkciojat vesztett. Kepzeld mar azt el, hogy nekik mit jelent az a plusz 200 meter, amikor minden egyes lepes megtetele maga a pokol es fizikai fajdalommal jar.
Miert kell ilyeneket leirnod?
Ezen a héten elkezdődött az új alkotmány általános vitája a parlamentben. Ez az alkotmányozás, bár legális, teljesen illegitim. A Fidesz annak ellenére kezdett el önkényesen alkotmányozni, hogy technikai értelemben 2011 tavaszán nincsen alkotmányozási kényszer. Úgy kezdtek el…..
Én meg Nynfus vagyok. 2011.03.25 12:44:27
@Katapán: en nem kesergem az mdf es plane az szdsz megszunesen. de ez akkor is egy kamuvita. es voltam szavazni nem fideszre nem jobbikra es nem mszpre:) most en biztosan egy zsido, liberalis, kommunista cigany vagyok.
Én meg Nynfus vagyok. 2011.03.25 14:24:28
@NewWay: vagy ha brutto 90000 keresel akkor -3000. ahogy szerencsetlen ocsem, katonakent. plusz meg az adojovairast is megvaltoztattak, es mar abba sem esik bele szerencsetlen. hol elsz ember a Holdon?
Én meg Nynfus vagyok. 2011.03.25 14:30:55
@Boli: mondasz valamit. azt kifelejtettem a felsorolasbol es ide kivankozik meg, hogy buzi is kellene, h legyek. csak hogy teljes legyen a felsorolas. Eddig voltam mar mind kulon-kulon egyes hozzaszolasokban. Igazabol okuk nem volt soha ra, de ez az uccso mentsvara altalaban azokra, akik a fidesz elvrendszere menten mozognak (ami nem mondom, h rossz, csak nekem masok az elveim), hogy aki ellent mond a partpropagandanak, akkor az vagy cigany vagy kommunista vagy libsi vagy zsido. Vagy esetleg buzi. en most igy osszegyurtam egybe.
Belsőség A visszatekerés vége? 2011.03.22 16:00:00
Az óravisszatekergetés lassan nemzeti sport. Hétvégi hírünk és az azt megelőző publikáció eléggé felkavarta az állóvizet, de valahol ez is volt a cél. Semmi nem véletlen, rajta vagyunk a témán, ahogy azt az ATV reggeli műsorában is láthatták. (A képre kattintva az ATV…..
Én meg Nynfus vagyok. 2011.03.23 15:19:18
@Pallér: nem vedem a bankokat, de nem vertek at. csak gondolom te is a kereskedonel vetted fel a hitelt, aki ugye nem a bank embere. ezert nem ad at minden infot, ami nem tenne jot az uzletnek. amugy ahhoz nem kell Einsteinnek lenni, hogy valaki felerje esszel, hogy a deviza alapu hitel ingadozik. Mielott ram is ram piritanal, CHF alapu hitelem van nekem is az automon, de en erdekes modon tisztaban voltam vele, hogy ez valtozhat es nem szidom a bankok anyjat ez miatt. vettel volna fel forint alaput, akkor meg ennel is tobbet fizetnel. ez igenis az egyen sajat hibaja. az enyem, a tied a mindenkie. spec szerencsere engem nem vagott foldhoz az arfolyam kulonbseg, akit meg igen az miert nem vettmaganak egy oteves hasznalt autot. nem kell mindenkinek ujat vennie. mielott barki leburzsujozna, az enyem is hasznaltan lett veve, igaz 4 honaposan, masfel misivel olcsobban a lista arnal. ezert is nem kell vadiujat venni. de hat a magyar ember soha nem kepes elismerni, ha hibazott. ot szegenyt mindig atveri valaki. vagy a bank vagy az allam vagy a vallalkozo vagy a szolgaltato. nem gyanus egy kicsit az egesz? talan csak vegig kellene gondolni a dolgokat, nem pedig bedolni egybol egy huszeves auto elado gyerek szofosasanak es egybol beleugrani egy hitelbe. a bank nem jotekonysagi intezmeny. az viszont tagadhatatlanul egy utolso szemet dolog a bank reszerol, hogy amikor a forint hitelosszeget kiadja, akkor veteli arfolyamon szamol, de a reszletek torlesztesenel meg eladasin.
Időnként mindig előjön a vita az elfogyó sávok használatáról. Vannak, akik nem merik használni, mert szerintük pofátlanság, holott más országokban elfogadott a "cipzár-elv". Sokan pedig egyetértenek abban, hogy ha már ott az aszfalt, akkor használjuk már, amíg lehet,…..
Én meg Nynfus vagyok. 2011.03.21 13:42:40
@Csigorin: veled ertek egyet. aki szandekosan, tudva, hogy egy jobbra kanyarodo savban van es ott megy el a sor mellett es menne vissza az elejen, az pofatlan. ellenkezo esetben nincs gaz sztem.
Remek munkahely lehet az Erste Bank, hiszen olyan lojális alkalmazottai vannak, akiknek nem is lenne kötelességük, mégis megpróbálnak mindenfélét, például felesleges hitelkártyákat rátukmálni a kuncsaftokra. Még azon az áron is, ha egy kicsit hazudni kell a havidíjról. Egy…..
Én meg Nynfus vagyok. 2010.09.16 15:41:08
detto ugyanez tortent velem az Erstenel. Lakashitel, szerzodeskotes. Aszongya az ugyintezo, akkor itt van a hitelkartya igenylo, kerdezem mi? Most ebben a konstrukcioban kotelezo megigenyelni a hitelkartyat. Haromszor futottuk le azt a kort, hogy nem kell, kotelezo, nem kell..... Aztan rahagytam, ugyanis ket honapig tartott mire elbiraltak a hitelunket es rohadtul orultem, hogy vegre eljott az alairas napja. Amugy azt mondta, ha nekem annyira nem kell, habar nem erti miert nem, akkor az aktivalas utan szuntessem meg. A csavar elso resze ott kezdodott, hogy a szerzodes alairas masnapjan kaptam egy sms-t, hogy 5490 ft-ot beterheltek a kartyara. Aug 4.-e alairas, 5.-e sms. Telebankot felhivtam, ahol azt mondtak, hogy ez a ket kartya kibocsatasi dija (ketten vettuk fel a hitelt, ezert fo es tartskartya is kellett), de, ezt az erste jovairja nekunk, ha ilyen osszegben hasznaljuk a kartyakat. Jelzem egy hitelszamla volt, ket kartya, az egyik 3000, a masik 2500 ft kibocsatasi diju. Tehat kulon az egyikkel 3000 minimum, a masikkal 2500ert kellett vasarolni. Jo gondoltam, akkor miutan megkapom a kartyakat ezt levasarolom, megvarom a jovairast es megszuntetem. Aug 23-an erkezett meg a fiokba a kartya, vele a bankkartyam a telebank azonositom, ami kellett ahhoz, hogy a netbank (bazzeg) azonositomat akltivaljam es vegre legyen ralatasom a szamlamra, hogy mi is az abra. En 28-an tudtam bemenni a fiokba, mivel nem ott lakom, felvettem a cuccokat, hazamentem, aktivaltam. Mondta a telebankos holgy, hogy aktivalta az azonositom, holnaptol be tudok lepni a netbankra. @9-en netbank belep, latom, hogy az 5500 ft helyett 7500 van minuszba. Felhivtam a telebankot, ahol kozoltek velem, hogy igen de nekem 25-ig be kellett volna a minuszomba torleszteni 2000 ft-ot minimum, ez mivel nem tortent meg, ugynevezett buntetokamatkent ok racsesztek meg 2000-t. Szepen elmeseltem neki, hogy nem volt nalam a kartya, nem volt se telebank, se netbank azonositom, nem volt ralatasom a szamlamra plusz hogy majdnem veszekedesbe torkollott anno az egesz "kervenyezes", mivel en ezt nem akartam, de "kotelezo" volt. Erre azt mondta, nincs olyan, hogy kotelezo, biztos rosszul tudta az ugyintezo.Biztos. Irjak reklamaciot es kerjem vissza a 2000 ft-ot. Ez megtortent, ma van eppen ket hete, ennyi ido alatt valaszoljak meg papirszerint, am ez meg nem tortent meg. Kozben en befizettem a 2000-t, levasaroltam, jovairtak es megszuntettem. Varom, hogy a 2000 penzemet visszakapjam. Nem az osszeg nagyszaga, hanem a pofatlan hazugasg az ugyintezo reszerol, annak erdekeben, hogy az o esetleges havi vagy eves bonusza nagyobb legyen az eladott hiteltermekek utan. Amugy egy kicsit azt is nonszensznek erzem, hogy egy olyan osszeget terhelt meg buntetessel az Erste, amit en nem hasznaltam es azt ok amugy is jovairnak.
Miközben Orbán Viktor forradalmi hevületben értékelte a Nagy Száznapos Menetelést, a csatorna kifejezte véleményét a dologról. Bátor húzás volt, nem mondom. (A képet itt találta Szily kolléga)...
Én meg Nynfus vagyok. 2010.09.08 14:43:47
@Kage: en nem kivanom vissza az elozo garniturat, de egy dolog nagyon kikivankozik belolem, amikor ilyen velemenyeket olvasok, mint amit irsz. Van egy devizahitelem, szerencsere keresunk ugy a felesegemmel, hogy az arfolyamvaltozas miatt emelkedett reszletet is tudjuk fizetni, de szerinted az a tobb tiz vagy szazezer ember, aki nem tudja fizetni, mit gondol az OV igeretekrol. szemelyszerint en csak azt lattam az elmult szaz napban, hogy lecsereltek a garniturat, de gazdasagi szempontbol semmi nem tortent. 4 honapja 200-220 ft a frank. nemezzel kene foglalkozni inkabb a nagy szonoklatok helyett? Ha ezt elintezi a nagy OV, akkor azt mondom valamit mar csinalt, de addig nem.
A világért sem szeretnénk negatív képet festeni a Rádió Taxi 2777 forintos akciójáról, de újabb olvasónk levele szerint - aki persze lehet, hogy pont ugyanazzal a taxissal találkozott - a taxisok alternatív megoldásokat kénytelenek bevetni, hogy ne ők fizessék meg az akció…..
Én meg Nynfus vagyok. 2010.08.11 14:23:32
@mokas_gizi: ezzel az egesszel az a problema, hogy mindenki azt hajtja, hogy milyen magas itthon az ado. azt nem gondoltatok meg at, hogy miert? legalabbis reszben? a sok vallalkozo, aki amugy sir, de persze szamlat nem ad, vagy azok, akik pl Szlovakiaba alapitanak ceget. En meg fizetem a kurva sok szjat idehaza. Ha mindenki ide fizetne adot, akkor egeszen biztos vagyok benne, hogy jelentosebb adocsokkentest lehetne vegrehajtani. Ez azert igazsagtalan, az pedig egyenesen arcpirito, hogy azok az emberek picsognak allandoan, meg sirnak az adok miatt, akik ott basszakl at az allamot, ahol csak tudjak. Es tokmindegy, h mszp vagy fidesz kormany van. nem a gyulolt politikust roviditik meg ezzel, hanem az orszagot, vagyis engem teged es minden rendesen adozo embert. mondhatnam azt is, hogy tolunk LOPNAK. buszke lehet minden ember magara, aki ezt teszi. te meg kerkedj vele, gratula az ismerosodnek, jo magyar es hazafi. bullshit
Én meg Nynfus vagyok. 2010.08.11 14:25:16
@venszivar: "Ide érezni a szátok pöcegödrére emlékeztető szagát." ezt sztem fogalmazd at. talan pocegodorre emlekezteto. nem? te minden forumon ekkora suttyo vagy?
Hát mit képzel a T. állampolgár, hogy csak úgy tápanyaghoz juttatja az amúgy rendszeresen gondozott köztéri fákat? Főleg, amikor már a kutyák is felszedik maguk után a pisát. A rend őrei nagy erőkkel csaptak le rá és társára, az eljárás során pedig lekésték az utolsó…..
Én meg Nynfus vagyok. 2010.08.10 15:33:53
@venszivar:te egy igazi fasz vagy. nem vagyok meleg, nem is csipem oket az az igazsag, de senkinek (neked sem ) sincs semmi koze egy masik ember nemi beallitottsagahoz. Ha esetleg egyszer eletveszelyes helyzetbe kerulnel es egy meleg rendor jarna arra, akkor vissza utasitanad a segitseget? te, te gyoker, okos, megmondo ember.
Én meg Nynfus vagyok. 2010.08.10 15:41:24
@venszivar: te tenyleg nem tudsz egy ertelmes magyar mondatot osszerakni, alannyal, allitmannyal es targgyal. De akkor minek irsz? Csak magadat jaratod le.
Nem akarnak lemaradni a volánosok az ügyfélterrorizálásban a BKV-s és MÁV-os kollégáktól a jelek szerint. Miklósnak az volt a bűne, hogy szóvá tette, egy közlekedési alkalmazott dohányzott az Árpád hídi buszpályaudvar utasvárójában, ahol ez természetesen tilos. Tegezéssel…..
Én meg Nynfus vagyok. 2010.07.27 08:32:21
@BandW: nem ezert vannak a dohanyzasra kijelolt helyek bakker? en is cigizek, de egy olyan helyen, ahol nem lehet ragyujtani, ebbol kifolyolag ott vannak azok akik nem akarnak cigizni, ott nem gyujtok ra.
Ha mar ilyen sokszor emlegetted a taplo szot, engedd meg kerlek, hogy en is ezt a jelzot hasznaljam rad. Te budos nagy taplo. a hozzaszolasod alapjan legalabbis annak tunsz. az a baj, hogy tele van az utca a hozzad hasonlo sopredekkel, akiket nem visz el a szel. sokkal szebb lenne es elhetobb ez az orszag nelkuled. azt mar csak felve kerdezem meg, mielott lezsidozol vagy kommunistazol, hogy neked nincs veletlenul nagy magyarorszag matrica az autodon?
w A világi hatalom 2010.07.19 04:50:00
Ideje van a sírásnak, és ideje a nevetésnek. Lesz mindkettőből elég, a nemzeti ügyek kormánya eddig eddig főleg a röhögést tekintette nemzeti ügynek, de most ráálltak megint a tragédiára. Addig jó nekünk ugyanis, amíg Magyarország a kis színesek közé, a napilol rovatba…..
Én meg Nynfus vagyok. 2010.07.19 20:14:10
@Aveu: te komolyan gondoltad amit irtal vagy be vagy allva? Mas szelek fujdogalnak meg majd Orban megmutatja, hogy nincsenek bologato veresjanosok? MEg kemeny targyaklasok? hol nem szarik rank az IMF? ha nem tartjuk be az o felteteleiket akkor nem adnak a penzukbol oszt joccakat. Sztem hessegesd el a funek a fustjet a szemed elol. Tisztelem Orbant mint politikust (igaz kicsit hatalomehes), de ennyire vakon ne higgy mar el enki mindent. Majd ez az icipici (10m) felvevo piac a nulla iparaval, az osztrak bankjaival meg a semmivel, ami van neki, majd megtanitja az IMF-et meg azEU-t kesztyuben dudalni, nem? oregem, tudom, hogy aki istenkent tekint viki kiralyra, (aki sztem meg mindig jobb valasztas mint feri)mindent elhisz neki, de ennyire nemar, emberek. kik vagyunk mi, az IMF sze meben? egy penzert kuncsorgo orszag, akirol mindnki tudja, hogyha nem kapja meg, akkor bedol. Mindenki, kiveve OV es a szemellenzos kovetoi.
Amy az Anubis Travellel utazott Krétára, hogy aztán onnan tovakiránduljon álmai szigetére. Úgy látszik, annyira mégsem volt csudálatos, hogy a 4 órásra tervezett kirándulásból 3 nap lett, különben biztos nem panaszkodott volna. Ja, hogy a család fele Krétán maradt? 2010…..
Én meg Nynfus vagyok. 2010.07.15 11:34:58
@ZX: az iazsag kedveert el kell mondanom, hogy harom nyaralast toltottem Gorogorszagban eddig, es mindet irodan keresztul. Mi is a 100000 ft koruli illetve vmivel magasabb arat fizettuk fejenkent, de nem vartam csodat. nekem arra volt szuksegem, hogy charterrel odavigyenek, elvigyenek a szallodaba, ha van esetleg reggeli, akkor valamit tudjak hatrapni es ennyi. Soha nem fizettunk be az iroda altal szervezett programokra es autot sem az altaluk "legolcobbnak" mondott (PL: avis, bruhaha) cegtol bereltunk. Minden sarkon van maszek kolcsonzo es kb harmad, na jo felaron megkapod ua az autot. ez volt a helyzet a hajokazassal is. amikor ugy gondoltuk, hogy hajozni akarunk, kimentunk a kikotobe, 1-2 arcot megkerdeztunk, utba igazitottak es talaltunk magunknak.
Mindezt arra irom, hogy a 100 rugo, az annyira eleg, hogy odavisznek, van egy zuhanyzod meg egy agyad es talan egy reggeli, jo esetben fp. Ha valaki ennel tobbet akar ennyi penzert, az az a kategoria akirol irtal. Pokhendi, kivagyi es sotet.
Én meg Nynfus vagyok. 2010.07.15 12:13:50
@nyanyus: szia, nem lehet tudni, hogy kinek van igaza. egy allitas egy masikkal szemben, de azt hiszem egy noi idegenvezeto viselkedese, nem adhat okot arra egy ferfinak, akarmilyen ideges, hogy megusse. el lehet kuldeni a picsaba, vagy ahogy egy ismerosom szokta mondani, ha mar olyan ideges vagy, hogy legszivesebben megutnel egy not, akkor inkabb kopd le. Kicsit olyan erzesesm van a kommenteddel kapcsolatban, hogy mintha jogosnak erezned a ferj viselkedeset, az utesre gondolok, felteve, ha igaz, hogy meg akarta utni.
Én meg Nynfus vagyok. 2010.07.16 00:36:59
@Hyberoid: okes, utana szamoltam, 28, es a pontossag kedveert, ebbol 2 orszagban csak az atszallas miatt toltottem 1-1 napot.
Tán innen eredeztethető az a hazaértem-érzés, amit egy pick-up kabinjában érzek. Mondjuk a férfiak jelentős hányadában megvan ez, hiszen – ha figyelmesen szétnézünk – temérdek Navarát, Rangert, Hilux-ot vagy L200-ast látunk a forgalomban. Persze ne feszegessük most…..
Én meg Nynfus vagyok. 2010.05.20 13:32:41