Regisztráció Blogot indítok
Adatok
masterclass

236 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Március első hetében utaztam Máltára, hogy ottani iskoláinkat meglátogassam, a szigetet még jobban megismerjem, tapasztalataink alapján tudjuk iskoláinkat ajánlani. Fontos, hogy mindenkinek azt az iskolát tudjuk ajánlani, amiben maximálisan jól érzi magát, igy csak a nyelvtanulásra…..
Dorset megye egyik ékköve Bournemouth, csodálatos tengerparttal, mólókkal, bájos parkokkal, rengeteg jó iskolával, sok brit és nemzetközi látogatóval büszkélkedhet. A Bournemouth Eye-t mindenkinek érdemes kipróbálni, 12 GBP a hőlégballonos csoda egy útra. Egyik junior iskolánk programjait…..
Több iskolával dolgozunk és folyamatosan látogatjuk legtöbbjüket, de ezt tudjátok.... Ilyenkor ellenőrizzük, tartják-e azt a szintet, amit diákjiank elvárnak, volt-e tanfolyamaikban, tanáraikban változás, milyen kedvezményeik vannak diákjaink részére, milyen újdonságokkal…..
Cambridge bármely korosztály számára az egyik legideálisabb helyszín a nyelvtanuláshoz. Jobbnál jobb tanulmányi programok várják a brit és a nemzetközi diákokat, akik az iskola utáni diákéletet is imádják ebben a megkapó városban. Több programunk közül mindenki kedvencei az…..
Büszkék vagyunk rá, hogy Angliában lévő nyelviskoláinkat az English UK ellenőrzi! Feladata:  a diákok érdekében folyamatosan együttműködve javítják a szolgáltatások színvonalát, az iskolák környezetének jobbítása, minőségi felszereltségek biztosíttatása, tanárok…..
A nyelvtanulás során rengeteg új dolgot tanulunk - a nyelvtant meg kell értenünk és használnunk, a különböző szerkezeteket a különböző nyelveken számon kell tartani. És rengeteg szót kell tanulni - az igazi biflázás. Hogyan könnyíthetjük meg a dolgunkat - most összeírtunk…..
  A konferencia után iskolalátogatások következtek – nagyon fontos, hogy folyamatosan ellenőrizzük az iskolák nívóját, a személyzet és a tanári kar felkészültségét, pozitív hozzáállását, segítőkészségét. Most is csak a legjobbakat tapasztaltam, láttam, nem csak velem,…..
  Szeptember 4-6. között több száz iskola, ügynökség és kiállító találkozott Londonban, hogy a nyelvtanuló diákok programjairól egyeztessünk, értékeljük a nyári időszakot, és hogy azon dolgozzunk, hogyan lehetne még jobb nyelvi programokat biztosítani a…..
A német tanulás, valljuk be, manapság nem divat. Angolt tanul mindenki. Ez részben érthető és indokolt is, hiszen angol tudás nélkül a mai világban nehéz ellavírozni. Mindenhol követelmény, nem csak munkában, hanem magánéletben is gyakorlatilag nélkülözhetetlenné vált. Akkor…..
Ha angol, akkor Anglia! Ha szükséged van az angol nyelvtudásra, akkor a legjobb megoldás, ha a nyelv hazájában ismerkedsz a nyelv rejtelmeivel, és első kézből gyűjtesz tapasztalatot. A személyes tapasztalatot semmi sem pótolja, senki nem szerezheti meg helyetted a tudást, a…..
Sokan nagyon ragaszkodnak az itteni életükhöz és tartanak attól, hogy hosszabb távon külföldön tartózkodjanak, távol a megszokott dolgaiktól, környezetüktől. Honvágyunk lehet 2 hét vagy 2 hónap után - de előbb utóbb valószínűleg előkerül az érzés, hiszen ez a külföldi…..
Válaszolj röviden Kanadával kapcsolatos kérdéseinkre és pénzutalványt nyerhetsz 3 vagy 4 hetes kurzusod mellé. Garantáljuk, hogy: - jól szórakozol és angolul tanulsz egy időben - egy szuper intenzív nyelvtanfolyamon veszel részt - felfedezed a természet rejtett értékeit -…..
Elterjedt nézet, hogy a minél korábban kezd el valaki egy idegennyelvet tanulni, annál könnyebben megy és tökéletesebb lesz az eredmény. Ez abban az esetben teljesen igaz, ha a szülők két külön anyanyelvet beszélnek, hiszen akkor születésétől fogva hallani fogja mindkettőt és…..
Van, aki úgy fogalmazná meg, hogy azért tanulunk nyelvet mert KELL. De ez ettől jóval összetettebb - nem kötelező 50 évesen nyelvet tanulni, mégis sokan megteszik - és aztán élvezhetik az előnyeit. Igen, időt kell szánni, foglalkozni kell vele, néha úgy érezzük nem megy - talán…..
Aki külföldi nyelvtanfolyamra jár, az pontosan tudja, hogy hány tanórája lesz egy héten, amikor biztosan tanulni fog. Persze mivel minden idegen nyelven lesz körülötte, igazából mindenhonnan ragadni fog a tudás, nem csak az órákon - de azért mégis jó lenne tudni, miket lehet…..
Itt a nyár a nyakunkon, már kis hazánkba is bőven érkeznek a turisták, és magunk is hamarosan azok leszünk valahol külföldön. Ha külföldi úti célt választottunk a nyaraláshoz, bárhol is legyen az, egy biztos: ott nem magyarul fognak beszélni. Persze lehet, hogy egy szervezett…..
Bármilyen vizsgáról is legyen szó, nyelvvizsgáról, érettségiről, felvételiről vagy akár egy állás interjúról, legtöbbünk tapasztal bizonyos szintű stresszt. Ami egy pontig jó, hiszen felpörgeti az adrenalinunkat, és nem elaludni fogunk a vizsgán, hanem órákon keresztül…..
Hogy Málta miért ideális helyszín az angol tanulásra? - az angol 1936 óta hivatalos nyelv, a máltaiak 90%-a beszél angolul - rendkívül barátságosak a helyiek, nem csak angolul beszélgethetünk velük, hanem sokan tudnak a helyiek közül olaszul, franciául is - gazdag kultúra,…..
Ha szeretnéd, hogy gyermeked ne csak fantasztikus élményekkel gazdagodjon idén nyáron, hanem a nyelvtudását is szeretnéd erősíteni – akkor irány egy külföldi junior tábor! Megbízható külföldi iskolákkal dolgozunk együtt immár 17 éve – tudjuk, mire kell figyelni egy ilyen…..
Idén több, mint 20%-al csökkent a magyar felsőoktatásba jelentkezők száma, ennek számos oka lehet, egyelőre a szakértők is elemzik a konkrét okokat. A csökkentett helyek  száma, a nyugat-európai szintű tandíjak mértéke, de akár a növekvő külföldi lehetőségek száma is…..
Mint édesanya és mint aktív cégvezető folyamatosan topon kell legyek, a világ változásainak folyamatos figyelése szinte napi feladatom. Édesanyaként teljesen ki vagyok élezve azokra a hírekre, mit is tehetek azért, hogy gyermekeimnek mindazt a körülményt biztosítani tudjam, amivel…..
Hívhatjuk azt Cream Tea-nek, Devonshire Tea-nek, vagy High Tea-nek - a lényeg ugyanaz: 5 órai tea és mennyei édes falatok hozzá! Azért nem árt beszerezni néhány hozzávalót, amitől igazibb lesz: szép terítő az asztalra, néhány igazi porcelán csésze, kecses étkészlet,…..
Brighton nyüzsgő városában mindig történik valami. Anglia egyik legnagyobb és leghíresebb üdülőhelye, régóta berendezkedtek a szórakoztatásra. A városban zajlik az élet, kiállítások, színházak, koncertek, mozik, éttermek, bárok. Bővebben olvashatsz a lehetőségekről itt:…..
Itthon ugye remekül meg lehet tanulni a nyelvtant, lehet, hogy már legmélyebb álmodból felkelve is kívülről fújod a feltételes mód alakjait – de ha az utcán útbaigazítást kér egy külföldi turista, akkor kisebb erőfeszítés, hogy ne menekülj kétségbeesve az ellenkező…..
„Én, mint szülő, azt mondhatom, hogy elégedettséggel tölt el, amikor a gyerek nyár végén visszatérve a külföldi táborból nem 10 szóban, hanem 10 mondatban tud beszámolni nekem arról, hogy mi történt vele a táborban. Akik itthon maradtak, azok még mindig a 10 szónál tartanak.…..