Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ccenter

0 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba A VILÁG TETEJÉN 2011.04.14 13:20:00
Hatalmas kingdom az utakon Dubaiban, utazz tigrissel.   ..
Subba Buli van: Homealone 2011.02.08 12:36:56
Ccenter 2011.02.08 16:38:18
Viszkei György valószínűleg az egyik legbátrabb hazudozó az országban. Az Inforádió vasárnap ismételt környezetvédelmi műsorában a Zöldjelzőben ugyanis meglehetősen futurisztikus számokat említett valósként. Viszkei György szerint ugyanis Magyarországon a papírszemét…..
Ideje egy új országimázskampánynak, az angol nyelvű jelmondat pályázatára ezennel benevezzük az Andia Tabak kft.-től azt, hogy For us, pálinka is the Wiagra. Árpi küldte, köszönjük...
Star Wars Hány nap is telt el? 2010.09.16 10:49:00
Érdekes felvetést láttam A birodalom visszavág filmmel kapcsolatban. Százszor láttam, nekem is ez a kedvenc részem a sorozatból, de soha nem gondoltam, hogy valami nem stimmel a sztorival. Ha megnézzük az ábrát, láthatjuk, hogy a szerzője szerint zavar van az idővel. Luke ugye elmegy…..
Subba R.I.P. Dennis Hopper! 2010.05.30 19:39:00
:-( ..
Ccenter 2010.06.01 16:51:42
Csak egy kis adalék, az Újra szól a hatlővetű-ben (Gunfight at OK Corall www.imdb.com/title/tt0050468/) ami a filmtörténelem 10 legjobb western filmje közül az egyik.!!!Ő volt Billy Clanton aki majdnem megölte a jó Wyett Earp-t. Emlékeztek!!!!
Subba Subba Records: Necro 2010.04.15 14:58:05
Hiába, a jó öreg Necro bármit csinál, amellett nem lehet szó nélkül elmenni. (Köszi LAC!)   ..
Ccenter 2010.04.15 15:13:20
Levélírónk ezuttal sem a segítőkész Tanulmányi Osztályról, az egyszerű adminisztrációról és a könnyen követhető információkról számol be nekünk. Sokunk számára ismerős problémákat oszt meg velünk, a legtöbb szinte ellehetetleníti a tanulást. Kedves…..
Két egyetemi campust, két gyanús ügyekbe keveredett szórakozóhelyet és egy villamosmegállót köt össze az az aluljáró, amelyről András írt levelet az Urbanistának. A szétgrafitizett falakat egy hónapja ugyanis horpadt, foltos, randa bádoglemezek váltották fel: Kedves…..
Gábor már jó ideje nem a Dunaweb ügyfele, ehhez képest a szolgáltó levélben értesítette arról, hogy tartozása van. Gábor rendes ember, személyesen befáradt az ügyfélszolgálatra hogy tisztázza a helyzetet, azonban nem járt sikerrel: az ügyfélszolgálatnak fogalma sincs, mire is…..
Veszedelmes fogak, páncélozott test, hatalmas izomzat és agresszív természet: ez a víziló.  Egy egész csordányi ellen esélye sincs egy kifejlett krokodilnak, főleg, ha egy a borjaikat védő csoportról van szó. Utoljára hibázott a képeken szereplő nílusi krokodil, amikor a…..
  Kolozsvár, mint láthattuk, panelban és kábelben nagyon erős, de ne legyünk igazságtalanok: a város szobrászatban is ott van, ahogy azt már Tempetőfi kollega is szépen megénekelte, ha nem értettük is minden sorát. Nézzük csak:   Matei Corvint az egész…..
Ha nem látom a saját szememmel, nem hiszem el ... Nagyszínpad, este 21:30, a "Nap Sztárja", Fatboy Slim, vagyis Norman Cook, egy 46 éves angol csávó. Kijön a faszi a Nagyszínpadra, felmegy egy összetákolt emelvényre, beteszi a CD-t, amit kb. idefele a saját magánrepülőjén…..
A hét bűnözője egy 38 éves kanadai férfi, aki elmondása szerint nem emlékszik az alább történtekre de szemtanúk láttak az esetet, és nem is próbálja meg tagadni. Internetes értesüléseink szerint május 4.-én a férfi egy parkban elkezdett iszogatni a hugával,…..
Ma, vagyis június 23-án ünnepli 75. születésnapját Nepp József rajzfilmrendező, aki számtalan sorozatklasszikussal ajándékozott meg minket. Az irigylésre méltó életmű részletezése előtt gyorsan említsünk meg néhány adatot az életrajzból, aztán térjünk a lényegre.…..
Azt ugye nem tudjuk, hogy Ádám lopja-e a kábeltévét, vagy nem, de abban egészen biztosak vagyunk, hogy egy szolgáltató nem kommunikálhat olyen portásstílusban az ügyfeleivel, ahogy a győri ViDaNet Zrt. teszi. Azaz megteheti, mint látjuk, de legalább több ezren vagy tízezren…..
Úgy tűnik, bizonyos esetekben igaz, hogy az autó hasonlít a gazdájára. Ez Vorro levele alapján különösen igaznak látszik, mert a nagy sötét terepjáróban nagy sötét emberek ültek. A vezetési stílusukból adódóan ez már önmagában sem örvendetes tény, ennél is nagyobb…..
Beyoncé @ Papp László Sportaréna 2009.04.29. Nem a nyitóperformanszt elkövető Karmatronic hibája, hogy a 20 perces ráhangolásuk után, következett a dögunalmas lehangolás, a másfél óra masszív semmi, ameddig egy bizonyos „technikai hibát” próbáltak orvosolni. Hogy…..
Tisztázatlan okokból igazoltattak tömegével bicikliseket a rendőrök szerdán kora este. A biciklisek a klasszikus Critical Mass felvonulás miatt gyűltek össze. A Critical Mass, azaz kritikus tömeg nevű kezdeményezés lényege, hogy több biciklis egy időben egy irányba teker. Azaz nem…..
 Nem is tűnt fel, hogy az MSZP-féle Internacionálé performanszról milyen hamar elkészült az első politológusi gyorsértékelés. A videóhoz írt hozzászólások között puszedli66 írja, hogy a 24. másodpercnél, közvetlenül Havas Szófia bejelentése után valaki tisztán…..
- A világmédia Michael Phelps drogügye után ismét szupersportolók drogozási szokásain csámcsog. A Jovem Pan nevű népszerű brazil rádióadó a múlt héten egy partiról tudósított, amelyen a modern futball feltalálója, Pelé is megjelent, aki a világ valaha élt legjobb…..