Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mechanicalbride

2 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Kreatív utánajárt annak, hogy most akkor a Vodafone titkos reklámkampánya a telekommunikációs cég reklámjai alapján apokalipszist ígérő videó, vagy egy unatkozó reklámszakember viccelt, esetleg egy névtelen összeesküvés-hívő rémálma csak a Youtube-on tizenegy, végtelen…..
A jóga nem az én sportom. Ezt minden mentális kudarcba fulladt jógaóra után megállapítom: egyszerűen nincs összhangban az agyhullámaimmal. A mozdulatokat ismerem, udvariasan kivitelezem, végigunatkozom, majd helló, megkönnyebbülten lelépek. Az érzés nem kizárólag a jóga…..
A Stílfűrész 2011.01.14 13:42:00
Virginia MacDonald tudja, milyen a tökéletes sarok egy lattéhoz.Mondjuk még egy kávéfőző is kéne hozzá.Fotó innen.                 ..
A Stílfűrész 2011.01.12 17:10:00
 Üdv, üdv, kedves olvasó!Ha az Anne otthonra talál című klasszikus és a legújabb dizájnőrületek közös metszéspontját keresed, akkor itt a helyed.Divat, dizájn, lakberendezés - ezekről tuti szólni fog a blog. A többi meg majd elválik. ..
A múltkor már összeszedtük azokat a hazai reklámkampányokat, amelyek láttán a legtöbb embernek ökölbe szorul a keze és tikkelni kezd a szeme. A negatívumokat persze sokkal könnyebb meglátni a dolgokban, így nem csoda hogy annyi példát hoztatok fel az Algopirin reklámoktól kezdve…..
Velencey Diána (szül. 1981) fiatal kora ellenére számos könyvet és nem egy drámát tudhat maga mögött. Írásait a női lélek mély ismerete hatja át, technikájára pedig a pszichés láttatás a jellemző. 2008-ban elnyerte az Ámor és Psziché-díjat, melyet a kultúra iránt…..
mechanicalbride 2009.10.09 12:29:01
Az alaplépések:    Modor Tibi, a Modorosblog kíméletlen pennájú írója, nem mellesleg nagyra becsült kollégám – kinek értékéből vajmi keveset von le, hogy férfi –, valamint Nyelvész Józsi és nosferato szinte már női empátiáról tanúságot téve,…..
mechanicalbride 2009.09.24 15:10:53
@Maestro: amúgy a szóló legénytáncok rivalizáló jellege abszolút hasonlít a breaktáncra. A break a kortárs etno? :P végülis a társadalmi réteg, ahonnan származnak, valamilyen szinten hasonló.
Amúgy a rímes-rigmusos csujogatás is van néha annyira alázós, mint a rapszövegek.
Update: A térdelő hölgy mögött álló fekete alakos print nem más, mint a nálunk a per óta már Metropol néven futó ingyenes napilap megbízásából készült, és azt hivatott demonstrálni, milyen az, ha mások irányítják a véleményedet. A képre kattintva előbukkan az eredeti…..
A nagy márkák gyárainak Kínába költözése után az ott készült cuccokkal párhuzamosan azok nagyipari méretekben gyártott hamisítványai is elárasztották a viágot. Milyen jó is volta annak idején az akkor még lengyel piacnak hívott zsibvásáron azzal szórakozni, hogy ki talál…..
Én kifejezetten szeretem a különleges és szép kádakat, de ez egy kissé túlzás. Az olasz SICIS magassarkú cipőre hasonlító fürdőkádja eleve nagyon sok helyet foglal, így mondjuk egy kisebb panel-illetve társasházban biztos nem lenne helye. Mindenképpen ötletes megoldás a…..
Biztos vagyok benne, hogy ezer meg ezer szebb, érdekesebb, meghittebb könyvesboltot fel tudna nekem bárki sorolni, amik mind verik a londoni Watersone's könyves monstrumot, mégis azt kell mondjam, életem egyik legjobb könyvesbolti élményében volt részem, amikor beléptem ennek a hatalmas…..
mechanicalbride 2009.05.12 17:35:12
@Wolf Gabor: Abszolúte egyetértek. Sok ötlet nem is igényelne plusz anyagi befektetést. Az eladók is valószínûleg szives(ebb)en részt vennének benne, ha jutalékkal is szorgalmaznák ôket.
Én itthon egy helyen találkoztam hasonlóval, az Odeon tékában van egy külön polc az alkalmazottak kedvenceivel, bár ott sajnos nincs indoklás.
A 24 órás tematika is nagyon faszántos.
Éreztél már egy koncert közben úgy, mintha a tested minden egyes hangjegyre rezonálna? Mintha a zenekar nem is a füledbe, de egyenesen a füleden, orrodon, szemeden, lábujjaidon és mellkasodon zenélne? Ha nem, akkor azonnal utazz Dortmundba, és ülj be a helyi filharmonikusok…..
Már a MaxFactor Masterpiece Max sem bírja, ázott csomókban csüng a szempillán, miközben széles sávot mar magának a könny a finoman felvitt Loreal Accord Parfait alapozóban. De kit érdekel, amikor már zokogva szorítod magadhoz a vadonatúj Louis Vuitton-táskát. Szabó Patrícia…..
Megrendülve állunk Balka elméjének romjai előtt. Régóta csinálom ezt a blogot, de ilyen torokszorító érzés még sosem fogott el. Íme az ember, aki 16, értitek, tizehat darab iszonyatos rossz szóviccet faragott a Hír TV-ről. Elképesztő, bizarr, az a legkevesebb, hogy beteges, és…..
mechanicalbride 2009.04.27 11:46:19
Update: And the Titonic goes to...Gorraf! Gratulálok Gorrafnak, akit ismét a random.org segítségével sorsoltam ki, és aki mellesleg arra tippelt, hogy a hiredtésen egy új, szalontüdő ízesítésű óvszert reklámoztak. A kijózanító valóság ezzel szemben az, hogy - ahogy azt Bery már…..
Mai posztunkat modoros művésznevű tchabeenak köszönhetjük: örömmel látom, hogy mások is ráéreztek embertársaink elemezgetésének gyönyörűségére. A fiatalember valamin módfelett feldühödhetett, mert hirtelen írt nagyon sokat, helyenként kissé szétszórt stílusban.…..
  Különös hirdetésre hívta fel a figyelmemet Rufufu kollegina, a Bp Butik bloggere. Nagycsütörtökön ugyanis fennjárt a Szent István-bazilika kupolájában és kiszúrt valami furcsaságot. Sajnos csak egy kölcsöntelefonnal tudta lefényképezni a szemben levő tetőt (ezért ilyen a…..
Nemzetközi blogösszefogás keretein belül kaptam meg ezt a postot, miszerint minden divatrajongót buzdítsunk arra, hogy újrahasznosítson és védje a környezetet! Az első körlevélben egy üdítősüveg aljából készült pénztárcát láthattok. Előállítása nagyon egyszerű és…..
mechanicalbride 2009.04.03 16:59:50
@coco : Fôleg, ha hozzávesszük, hogy a fél világot átívelô szállítás is mekkora mértékben károsítja a környezet...
Ó, nem. Nem én terveztem őket, hanem Kurt Geiger alkotásai ezek a gyönyörű necchálós lábbelik, viszont a névhasonlóság miatt nem hagyhattam ki a róluk szóló beszámolót. A rengeteg cipőt felvonultató széria 200-220 font körüli áron kínál tűsarkúkat, balerinákat és…..
mechanicalbride 2009.03.19 12:19:33
Ha csak egyet választhatnátok, melyiket kérnétek?Chanel gyönyörűség - bézs bőrből, csodálatosan szép kövecskés rátétekkel, a szokásos bőrrel kombinált láncos pánttal. A másik Chanel már kevésbé tetszik. Ez a steppelt nejlon sem kabáton, sem táskán nem tetszik…..