Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mechanicalbride

2 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Kreatív utánajárt annak, hogy most akkor a Vodafone titkos reklámkampánya a telekommunikációs cég reklámjai alapján apokalipszist ígérő videó, vagy egy unatkozó reklámszakember viccelt, esetleg egy névtelen összeesküvés-hívő rémálma csak a Youtube-on tizenegy, végtelen…..
A jóga nem az én sportom. Ezt minden mentális kudarcba fulladt jógaóra után megállapítom: egyszerűen nincs összhangban az agyhullámaimmal. A mozdulatokat ismerem, udvariasan kivitelezem, végigunatkozom, majd helló, megkönnyebbülten lelépek. Az érzés nem kizárólag a jóga…..
A Stílfűrész 2011.01.14 13:42:00
Virginia MacDonald tudja, milyen a tökéletes sarok egy lattéhoz.Mondjuk még egy kávéfőző is kéne hozzá.Fotó innen.                 ..
A Stílfűrész 2011.01.12 17:10:00
 Üdv, üdv, kedves olvasó!Ha az Anne otthonra talál című klasszikus és a legújabb dizájnőrületek közös metszéspontját keresed, akkor itt a helyed.Divat, dizájn, lakberendezés - ezekről tuti szólni fog a blog. A többi meg majd elválik. ..
A múltkor már összeszedtük azokat a hazai reklámkampányokat, amelyek láttán a legtöbb embernek ökölbe szorul a keze és tikkelni kezd a szeme. A negatívumokat persze sokkal könnyebb meglátni a dolgokban, így nem csoda hogy annyi példát hoztatok fel az Algopirin reklámoktól kezdve…..
Velencey Diána (szül. 1981) fiatal kora ellenére számos könyvet és nem egy drámát tudhat maga mögött. Írásait a női lélek mély ismerete hatja át, technikájára pedig a pszichés láttatás a jellemző. 2008-ban elnyerte az Ámor és Psziché-díjat, melyet a kultúra iránt…..
mechanicalbride 2009.10.09 12:29:01
Az alaplépések:    Modor Tibi, a Modorosblog kíméletlen pennájú írója, nem mellesleg nagyra becsült kollégám – kinek értékéből vajmi keveset von le, hogy férfi –, valamint Nyelvész Józsi és nosferato szinte már női empátiáról tanúságot téve,…..
mechanicalbride 2009.09.24 15:10:53
@Maestro: amúgy a szóló legénytáncok rivalizáló jellege abszolút hasonlít a breaktáncra. A break a kortárs etno? :P végülis a társadalmi réteg, ahonnan származnak, valamilyen szinten hasonló.
Amúgy a rímes-rigmusos csujogatás is van néha annyira alázós, mint a rapszövegek.
Update: A térdelő hölgy mögött álló fekete alakos print nem más, mint a nálunk a per óta már Metropol néven futó ingyenes napilap megbízásából készült, és azt hivatott demonstrálni, milyen az, ha mások irányítják a véleményedet. A képre kattintva előbukkan az eredeti…..
A nagy márkák gyárainak Kínába költözése után az ott készült cuccokkal párhuzamosan azok nagyipari méretekben gyártott hamisítványai is elárasztották a viágot. Milyen jó is volta annak idején az akkor még lengyel piacnak hívott zsibvásáron azzal szórakozni, hogy ki talál…..
Én kifejezetten szeretem a különleges és szép kádakat, de ez egy kissé túlzás. Az olasz SICIS magassarkú cipőre hasonlító fürdőkádja eleve nagyon sok helyet foglal, így mondjuk egy kisebb panel-illetve társasházban biztos nem lenne helye. Mindenképpen ötletes megoldás a…..
Éreztél már egy koncert közben úgy, mintha a tested minden egyes hangjegyre rezonálna? Mintha a zenekar nem is a füledbe, de egyenesen a füleden, orrodon, szemeden, lábujjaidon és mellkasodon zenélne? Ha nem, akkor azonnal utazz Dortmundba, és ülj be a helyi filharmonikusok…..
Már a MaxFactor Masterpiece Max sem bírja, ázott csomókban csüng a szempillán, miközben széles sávot mar magának a könny a finoman felvitt Loreal Accord Parfait alapozóban. De kit érdekel, amikor már zokogva szorítod magadhoz a vadonatúj Louis Vuitton-táskát. Szabó Patrícia…..
Megrendülve állunk Balka elméjének romjai előtt. Régóta csinálom ezt a blogot, de ilyen torokszorító érzés még sosem fogott el. Íme az ember, aki 16, értitek, tizehat darab iszonyatos rossz szóviccet faragott a Hír TV-ről. Elképesztő, bizarr, az a legkevesebb, hogy beteges, és…..
mechanicalbride 2009.04.27 11:46:19
Update: And the Titonic goes to...Gorraf! Gratulálok Gorrafnak, akit ismét a random.org segítségével sorsoltam ki, és aki mellesleg arra tippelt, hogy a hiredtésen egy új, szalontüdő ízesítésű óvszert reklámoztak. A kijózanító valóság ezzel szemben az, hogy - ahogy azt Bery már…..
Mai posztunkat modoros művésznevű tchabeenak köszönhetjük: örömmel látom, hogy mások is ráéreztek embertársaink elemezgetésének gyönyörűségére. A fiatalember valamin módfelett feldühödhetett, mert hirtelen írt nagyon sokat, helyenként kissé szétszórt stílusban.…..
  Különös hirdetésre hívta fel a figyelmemet Rufufu kollegina, a Bp Butik bloggere. Nagycsütörtökön ugyanis fennjárt a Szent István-bazilika kupolájában és kiszúrt valami furcsaságot. Sajnos csak egy kölcsöntelefonnal tudta lefényképezni a szemben levő tetőt (ezért ilyen a…..
Nemzetközi blogösszefogás keretein belül kaptam meg ezt a postot, miszerint minden divatrajongót buzdítsunk arra, hogy újrahasznosítson és védje a környezetet! Az első körlevélben egy üdítősüveg aljából készült pénztárcát láthattok. Előállítása nagyon egyszerű és…..
mechanicalbride 2009.04.03 16:59:50
@coco : Fôleg, ha hozzávesszük, hogy a fél világot átívelô szállítás is mekkora mértékben károsítja a környezet...
Ó, nem. Nem én terveztem őket, hanem Kurt Geiger alkotásai ezek a gyönyörű necchálós lábbelik, viszont a névhasonlóság miatt nem hagyhattam ki a róluk szóló beszámolót. A rengeteg cipőt felvonultató széria 200-220 font körüli áron kínál tűsarkúkat, balerinákat és…..
mechanicalbride 2009.03.19 12:19:33
Ha csak egyet választhatnátok, melyiket kérnétek?Chanel gyönyörűség - bézs bőrből, csodálatosan szép kövecskés rátétekkel, a szokásos bőrrel kombinált láncos pánttal. A másik Chanel már kevésbé tetszik. Ez a steppelt nejlon sem kabáton, sem táskán nem tetszik…..
Nem tudok szó nélkül elmenni a hajnali Oscar-díj kiosztó, és természetesen az eseményen megjelent sztárok ruhái mellett - így az eheti hétfői körkérdésnek ez az apropója.A legjobb Oscar ruha: Freida Pinto szárikat idéző indiai hatású John Galliano ruhája álomszerűen csodás…..