Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kovarik

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Majdnem pontosan két éve készült a témában ez a poszt és magunk is meglepődtünk, hogy mennyi minden megváltozott azóta, sőt inkább mondjuk úgy, hogy alig maradt valami, ami ma is ugyanúgy működik. Ezért aztán itt a friss, felújított verzió, már csak azért is, mert idén is szépen nőtt a két…..
kovarik 2019.12.16 20:46:50
Azert az utasok se semmi, friss élmény Ryanairel:
Elsőbbségit vettem plusz előre lefoglaltam a helyet ablak mellé 5. sorba, nem is volt gond beszallaskor, nem problemaztak, pedig a nagyobb táskám enyhén kidudorodott, úgy meg volt pakolva.
Beszalltam, lepakoltam, leultem. Jön a suttyó, hogy mi az, hogy a borondjet visszatartjak, nem engedik fel? Vegighallgatom az anyazasat a magyarul nem beszélő utaskiserovel. Mutogat, hogy az enyém, meg a többieket is nagy. Hiába mondjuk neki, hogy nekünk elsőbbségi van, azért. Öt nem érdekli. Végül felengedtek, de már sehova nem fért a borondje, mert felül tele volt minden. Ezen is kiakadt, hogy akkor ő most hova tegye?

Újabb kör a családtagokkal, akik fel akartak állítani, hogy ők egy helyre akarnak ülni, és én csak egyedül vagyok. Mondtam nekik, ne haragudjanak, én plusz fizettem azért, hogy oda üljek, ahova akarok és szeretek ülni. Persze én voltam a suttyó, amiért nem adtam át a helyem a folyosó melletti szekeret cserébe.

Előttem lévő sorban a fiatal csaj jegye hátra szólt, persze sunnyogott, mikor leult a barátja melle. Mikor jött az utashogy a jegye neki odaszol, akkor mutogat, mint a majom hogy ő nem erti, amit mond az utas... Kénytelen volt az másik helyet nézni magának, akinek ott lett volna helye. Légyszívesebben felallitottam volna a csajt, amiért Ilyen tapló volt.

Miért kell ezen a pár ezer fton spórolni? Ez olyan szarragas kategória. 3-4e Ft-os jegyre van pénz, plusz 4e ft-t meg nem képes kiadni fix székre, meg nagyobb pottyaszra? Persze drága telefonra, meg francos cuccokra meg igen, azzal tud menozni, mert azt mindenki látja, a repülőn a garasoskadasat, meg csak pár ember.