Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Haraszthy

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kovács Gábor, a Bankár Holding alapítója, hetvenmillió forintos alaptőkével száll be a Buttler borászatba. Az új cég, a Gróf Buttler Borászati Zrt. továbbviszi a hasonló nevű kft tevékenységét. Az új cégben a Bukolyi családnak harminc százalékos részesedése lesz. A HVG…..
Az alábbi lista afféle illusztráció a pontozási szokásainkhoz. A példák talán jobban segítik az eligazodást, mint a definiálási kísérletek. Szeretnénk persze, ha a szemmértékünk soha nem csalna, de a borozásnál a célpont és a megfigyelő is állandó mozgásban van. Ráadásul…..
Minden kóstolónak megvan a maga tanulsága. A Borkollégium által szervezett Syrah kóstoló után azon gondolkodtam el, hogy vajon mennyire kóstolunk mi magyar szájjal? Adva volt ugyanis 16 fajtabor, amiket egy kb. 24 fős társaság kóstolt végig. Többségében lelkes amatőrök voltunk,…..
Haraszthy 2009.03.23 17:14:35
@Ferraiolo: "...ez is a Nagy-Eged szülötte"? :o
Év végén mindenféle vérnyomásproblémáim támadtak, mert balga módon nem fogadtam meg nagyapám vonatkozó bölcsességét: "magas vérnyomása annak van, aki méri", amely mondás mélységes igazságtartalmát alig csökkentheti az a tény, hogy az öreget végül is…..
Haraszthy 2009.02.26 12:24:39
@dalton1: Festőművésznek kell lenned, hogy megérts egy da Vincit? Vagy filmrendezőnek, hogy szakszerű filmkritikát írj?