Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bacchpapucsban Balatonfüredre

0 bejegyzést írt és 112 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Facebook oldalán jelentette be Demcsák Zsuzsa, hogy kérte szerződése felbontását az ATV-nél, amit Németh Szilárd vezérigazgató elfogadott. Kóros fáradtsággal indokolta döntését. Az ügyben kerestük Demcsák Zsuzsát, aki azt mondta, hogy egyelőre nem szeretne nyilatkozni. Ahogy arról korábban…..
Bacchpapucsban Balatonfüredre 2017.09.20 12:48:52
Amikor Demcsák Zsuzsa felállt a Mokkából, és eljött a TV2-től, nem úgy hagyta ott a kettes számú állami tévét, hogy rájuk rúgta a sámlit, és a teli bilit, azt nyilatkozta, hogy mással akar foglalkozni egy ideig. Aztán ez addig tartott (a mással foglalkozás), míg az ATV meg nem kereste egy…..
A 2016 -ban életbe léptetett CSOK változtatások közül van egy nem reklámozott, de az eddigi "CSOK alkalmas" családok számának emelésével szembemenő szabályozás. Ez pedig az utófinaszírozás folyamata. Azt jelenti, hogy a bank úgy fizeti a támogatás és hitel összegét az építkezőknek, hogy az első…..
Bacchpapucsban Balatonfüredre 2016.11.04 12:52:08
@maradokapénzemnél:

A csokot meg a 10 mio huf hitelt annak talaltak ki,aki megfelel a felteteleknek.Ezen felul kell egy kis esszel is rendelkezni a bulihoz azaz belatom h mekkora onerom van es mekkora a beruhazas ktg vonzata es nem probalom meg a onero gyenge projektemet beleszuszakolni a csokba majd anyazok h nem adnak eleg penzt v. rosszkor adjak...
Bacchpapucsban Balatonfüredre 2016.11.04 13:09:27
@Kivlov:kepzeld, igy mukodik.
Bacchpapucsban Balatonfüredre 2016.11.04 13:09:27
@Türpi: mi is kivitelezovel csinaljuk.
Sajnos alkalmazottak vagyunk es nincs szabad kapacitasunk magunknak epiteni.
Folyositas menete: epitesi hitelnel:
Onerobol elkezded,onerot teljesen v. reszben rakoltod, ebbol eljut vmeddig az epitkezes. Ekkor a banki musz.ell. atveszi.Utana bank utal.ebbol mehet a kov. szakasz.
A vegen kell figyelni mert a vegen a bankok vissztarthatnak kb 5% a teljes ktgvetesbol. Ezt csak az utan adjak oda miutan a haz tenylegesen elkeszult es bekoltozheto amit szinten a banki musz. ell hagy jova. Figyelem ez nem egyenlo a hasznalatba veteli engedellyel mert ott kevesebb dolgot neznek mint itt a banki ell.
Egy kanadai tévé bemondója gyanútlanul belekezdett abba a hírbe, hogy egy Ig Nobel-díjas férfi (ezt a díjat első blikkre teljesen eszement, de ha jobban megnézzük, elgondolkodtató kutatásokért adják 1991 óta) kecskék között élt három napot, műlábon, műkarokon, füvet legelve. És pont úgy röhögött…..
Bacchpapucsban Balatonfüredre 2016.09.28 15:14:00
Annak idején a Tények egykori műsorvezetője úgy állt fel a műsorból tavasszal, hogy hamarosan visszatér egy közéleti háttérműsorral, amiből nem lett semmi. Jó sokáig. Első körben ez a műsor a Napló lett volna, amit Hajdú Péter cégére bíztak volna, de nem tudtak hozzá megfelelő stábot összerakni,…..
Szerintem pont olyan, mint aranyérkenőcsöt vagy egy liter tejet, de nem vagyunk egyformák. Dombóvárinak mindenesetre ma este 9-től lesz az önálló estje a Comedy Central Comedy Club című műsorában, amiben, és most idézem a sajtóközleményt, szó lesz a súlyproblémáiról, az evésről, a barkácsolásról, az…..
Bacchpapucsban Balatonfüredre 2016.05.13 14:09:17
@Takács Kr.:
koltoi tulzast hasznaltam de akkor ez neked nem ment at.
Arra utaltam h nincs mar jo komedias az orszagban a fiatalok kozott sem jelenleg.

te lattad a kohalmi cs-s musorat?
ha az szerinted jo akkor neked van bajod.
A Barátok közt sorozat sajtóközleményben jelentette be, hogy a sorozat egyik ikonikus szereplője, a zsivány/sittes Bartha Zsoltot alakító Rékasi Károly bizonytalan időre kiszáll az RTL napi szappanoperájából. Az ok Rékasi egészségügyi állapota, amiről bővebb infót a sajtóközlemény nem…..
Kezdjük azzal, hogy ez a poszt most egy Showtime Hajdú Péterrel című műsorról fog szólni, aminek a házigazdája és egyben gyártója is az a Hajdú Péter, akinél megosztóbb médiaszemélyiséget nehezen lehetne találni ebben az országban, talán ha Sebestyén Balázs és Berki Krisztián szerelemgyermeke…..
Évekig vártuk, hogy elérkezzen hozzánk harmadik gyermekünk. Majd amikor úgy tűnt, hogy végre sikerül, nagyon féltem. Mivel védőnő hallgató voltam, tudtam, hogy a negyvenes években megfogant babák nagyobb arányban lehetnek Down-syndromásak. Imádkoztam a magzathoz, hogy ha "beteg" – már tudom, hogy…..
Bacchpapucsban Balatonfüredre 2016.03.31 10:50:32
@atpijkamo120: ugy teszel mintha valaszthatnank.
Sztem inkabb maradjunk a realitasok talajan.
Amugy Ha down-os lett volna akkor is megtartottuk volna.nem is lett volna kerdes.
Bacchpapucsban Balatonfüredre 2016.04.05 22:26:14
@atpijkamo120: szerintem mi nem egy síkon mozgunk ha olyan szavakat hasznalsz, mint "gyerek gyartas,utanad dobjak".felre ne erts nem minositelek csak nekem ezek tul eros kifejezesek.meggyozni vegkepp nem akarlak, masok vagyunk ennyi
A TV2-nél úgy gondolták, hogy április 1 ide vagy oda, a pénteki nap pont jó lesz megtizedelni az állományt, jön a hétvége, hétfőre mindenki elfelejti, hogy ma már a negyedik alkalmazottat rúgják ki a csatornától. Az első fej Kárász Róberté volt, őt három óra körül hívták be Kökény-Szalai Vivien…..
FittKismama Futok mégsem fogyok... 2016.02.17 17:30:14
Futni könnyű, belénk van kódolva: futottunk a vad elől vagy éppen a vadért. Mozgásszegény életformánk lekorlátozta a futómennyiséget a tömegközlekedési eszközök utáni rohanásra, a gyerekek utáni kergetőzésre a játszótéren. A test izmai mozgásra van berendezkedve, futásra, guggolásra, húzódkodásra,…..
Azt mondta a Való Világ egykori nyertese, főállású médiaceleb A Dal indulóiról a Facebookon, hogy: Nézem az Eurovíziót, és nem értem, hogy a miniszterelnök miért is hagyhatja azt, hogy Magyarországot adott esetben egy afrikai, egy ázsiai vagy egy Magyarországtól eltérő, teljesen idegen…..
Bacchpapucsban Balatonfüredre 2016.01.27 12:54:38
Az ORFK vezetője „a szükségesnek ítélt esetleges további intézkedésekre” megküldte a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóságnak a Tv2 Napló című műsornak a tetten ért kukoricatolvajokról forgatott, mint utóbb kiderült megrendezett, riportjával kapcsolatos…..
Bacchpapucsban Balatonfüredre 2011.08.23 12:38:33
@Baszkurátor: a ne nézd/ne hallgasd teóriával ki lehet engem kergetni a világból. ez egy teljesen téves eszme:
ez oda vezet, hogy minden önkritika nélküli p.csf@sz az emberek arcába tolja a hígfos produktumát minden elképzelhető csatornán. (értsd tv. rádió, nyomtatott sajtó stb. ) ennek a vége az lehet, hogy a szerencsétlen fogyasztó delikvens aki nem kér a sz@rságból az majd nem néz semmit, sőt befalazza az ablakait is. előbb utóbb mindenkinek túl alacsony lesz a műsor színvonala mert ez egy lefelé mutató minőségi hurkot képez és senki nem fog semmit se nézni.
amire utalok az csak annyi, hogy egy jobb világ érdekében inkább az előadóknak kéne előzetesen önkritikával rendelkezni és, ha vmi sz@r, akkor ne kezdjék el nyomatni!
persze ez utópia de várom már, hogy elérjük határhajlandóságot a szar műsorok fogyasztása esetében de persze tudom, hogy még ettől is nagyon messze vagyunk...
hogyvolt Aranypart - 1x01 2011.08.23 06:38:00
Itt a magyar Jersey Shore, a tapló reality, vagy szürreality (nem az én találmányom, de fasza) műfaj non plus ultrájának hazai kiadása, ami akkor és csakis akkor lehet sikeres, ha a casting jól sikerült - a képek alapján nem rossz a felhozatal, a gyökérségmérő kilendült pár beállításnál, de az igazi…..
  Van, aki bélyeget gyűjt, más esetleg ritka sörösüvegeket, de ma talán legtöbben lájkot gyűjtenek munkaidőben megosztott poénvideók és subbaposztok alá – én egy ideje magyar vezetékneveket gyűjtök. Az alábbi pársoros baromi rég készül-bővül, többnyire véletlen…..
Bacchpapucsban Balatonfüredre 2011.08.19 13:58:46
@HDCase: főiskolán évfolyamtársam volt.
lehet egy és ugyanaz a nő volt mert nem lehet gyakori név :)
Burzsuj Legyen Sting a szomszédod! 2011.08.15 08:30:00
A szomszédok: Tom Hanks, Barbra Streisand és Sting Van felesleges 22 millió dollárod, meg egy repjegyed Los Angelesbe? Akkor van esélyed megnyerni ha nem is az évszázad, de az évtized üzletét! Ennyitől indul a licit arra a korábban 65 millió dollárra értékelt házra, ami a…..
Subba Aladár 2011.08.15 09:17:00
Engem nyilván az lep meg a legjobban, hogy létezik olyan ember, aki nem szarja le Geszti húzásait Aladár óta. Boxeralsó úrfit annyira felidegelte a Black Eyed Peas, és a Geszti valamelyik száma közötti hasonlóság, hogy csinált belőle egy harmadik szar számot, amin szemlélteti. De…..
Tizenkét éve, 1999. augusztus 11-én volt az eddig utolsó teljes napfogyatkozás Magyarországon. A mi generációnknak az utolsó. Mindenki emlékszik rá. Egy időben szoktam azt mondani, hogy három időpontra emlékszik kristálytisztán mindenki ebben az országban, mindenki tudja, hogy…..
Van egy ismerősöm, nevezzük Móninak, aki szerint minden troli az ördögtől ellen való szerkezet, és tervei szerint amint meghódítja a Földet, ez lesz az első, amit elpusztít. Ugyanis ha egy troli lerohad, akkor utána az összes lerohad, ez pedig állítólag gyakran előfordul a…..
Mármint a Borgiák második epizódjában, amiben egy bérgyilkost alakított. Nem egy friss fotó, de most kaptuk egy nagyon kedves olvasónktól...
Bacchpapucsban Balatonfüredre 2011.07.11 11:41:37
Váltónadrág használata kötelező, fogad a felirat a klasszikus szocreál kockaház harmadik emeleti kilépőjén. Vajon mi az a váltónadrág, és miért kell a MAFILM egyik épületében kötelező viseletté tenni, azt valószínűleg soha nem tudom meg, mindenesetre az Éden hotel2 /…..
Bacchpapucsban Balatonfüredre 2011.07.06 14:51:34
Három gyermekhez többféle módon juthat az ember: kitartó gyermekszüléssel, jól sikerült második házassággal, az ügyesebbek egy patronból megoldják. Viszont ilyenkor egy csapásra szembesülnek az nagy kérdéssel: milyen autóban fér el három gyerekülés? Mai cikkünk…..
 Kedves Feri! Azért használom ezt a talán indokolatlanul közvetlen megszólító formulát, mert egyszerű – mint ahogy levelem mondanivalója is rendkívül egyszerű.Az elmúlt napokban tovább folyt az az értelmetlen küzdelem, amely az MSZP megszerzéséért tart már egy…..