Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kartal

0 bejegyzést írt és 63 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Napi Bilik önmagát megnevezni nem kívánó forrásból megtudta, hogy a jelenlegi kormánypárt állítása ellenére, idén ősszel minden bizonnyal előrehozott választásokra kerül sor. Ezt az is alátámasztja, hogy a pártok elkezdték felkészíteni a képviselőjelöltjeiket.…..
 Kisebbik lányom azzal jött haza a napokban, hogy eljöhetne-e velünk egyik osztálytársa az uszodába. Persze, mondta feleségem, szívesen elvisszük (nekünk bérletünk van). A kis barátnő még nem járt ott, a gyerekek nyilván beszélgettek egymás közt, így került szóba, hogy…..
Vastagbőr Két őszinte vélemény 2009.04.02 11:01:00
Ma reggel két őszinte interjú is megjelent, Szabó Máté ombudsmannal és Gulyás József SZDSZ-es ügyvivővel. Lehet, hogy azért tűnt őszintének (nekem), mert nem a szokásos sablonszöveget nyomták, a legfontosabb részek:  Szabó Máté ombudsman:  "-Említette, hogy a…..
Kartal 2009.04.02 21:18:36
@tesz-vesz: Ez sajnos így van. Le lett zsírozva ez már évekkel ezelőtt. Emlékeztek rá, amikor a maszop átvette a hatalmat a fityisztől, mekkora elánnal kezdtek a nyomozásba? Hogy mutogatták, hogy a zorbán szórta a pénzünket? Hogy keresték a felelősöket? Aztán pár év múlva az összes nyomozás, vizsgálat szép csöndesen lezárult, mire eljött a kampány, semmit nem lehetett tudni róluk. Mert hátha a fidesz nyer? Akkor cserébe ő is kussolni fog, és megszünteti az esetleges eljárásokat. Szépen csöndben. Így megy ez.
Örömteli hírrel kezdjük a mai napot: Mohácsi Viktória, a harcos jogvédő nem indul az EP-választásokon. Nem fogja telesírni Brüsszelt a Magyarországon "tomboló" rasszizmussal. Persze, biztos lesz helyette más, aki megpróbálja majd ezt, de lássuk be, Mohácsi nélkül…..
Vastagbőr Bajnai vagy Orbán? 2009.03.30 08:01:00
Az elmúlt 20 év legpörgősebb, legtragikusabb és legszánalmasabb hete van mögöttünk. A Nagy Gazdasági Válság közepette a helyzet még elkeserítőbb. Most, vasárnap estére letisztult a kép: Az MSZP 18. miniszterelnök-jelöltje, Bajnai Gordon lesz a miniszterelnök, vagy Orbán…..
Kartal 2009.03.30 08:43:08
@epres négercsók: És ha utcára megyünk, akkor mi van? 2006-ban is elég érezhetően fejezték ki nemtetszésüket a Kossuth téren tanyázók, és nem volt semmi eredménye. Most is csak annyi lenne, hogy teljes joggal vetnék be ellenünk a kommandót és az In-Kalt.
Reménykedtem, hogy annyira elkúrják a dolgot, hogy lesz előrehozott választás. Nem jött be. Most már tényleg félek egy véres forradalomtól.
Vastagbőr Káosz a köbön 2009.03.28 15:31:00
Az SZDSZ nagy meglepetésjelöltje, Bokros nem vállalja."sértő még a gondolata is annak, hogy a hírnevemet, hitelességemet odaadjam egy olyan programhoz, amelynek a sikerében nem bízom". Márpedig a szocialista párt mereven elzárkózik az én programomtól" - állapította…..
Srácok, ez a mélypont ...   Takács János az MSZP új kormányfőjelöltje – tájékoztatott rendkívüli tudósításában a Hír Televízió pénteken.  Takács János román-magyar kettős állampolgár, a jászberényi Electrolux vezetője, valamint a svéd-magyar kereskedelmi…..
Sosem volt még aktuálisabb! Holnap, március 21-én lesz az Antirasszista Világnap! 1966-ban jelölte ki az ENSZ március 21-edikét az Antirasszizmus Világnapjának, ezzel állítva emléket egy 1960-ban Dél-Afrikában történt, vérfürdőbe torkollott apartheid-ellenes demonstráció 69…..
Kartal 2009.03.20 17:44:23
@Egaesz Homo:
A te fejedben meg Homó barátom, rendőrségi gumibot tegyen rendet némi könnygázzal kombinálva nemzeti ünnep alkalmából.
Rasszista társadalom? Hülye vagy? Legalább nézz utána az általad használt szavak jelentésének!
Egyébként meg kikérem magamnak az általánosítgatást, a társadalom egészére mint rasszistára utalást! Egyébként milyen jogon rekesztitek ki a nácikat, a rasszistákat, a fasisztákat, a nemzeti érzelműeket, a jobbosokat, és a többit??? Ez a fajta szemét kirekesztés csak a rasszistákra jellemző! Mi is vagy te? Liberális? Te???
Én tényleg megpróbáltam. Jó ideje regisztráltam magam a kapcsolat.hu baloldali közösségi portálon. Abban a reményben tettem ezt, hogy talán megismerhetem az MSZP-szavazók gondolkodásmódját, és esetleg az értelmesebbik felével párbeszédet folytassak az országot érintő…..
Kartal 2009.03.16 17:20:38
@turbó magyar: ahá! Szóval te leskelődtél a szavazófülke függönye mögül! Különben honnan tudhatnád ilyen pontosan?!
Azt mondasz amit akarsz, tojok rá.
Az "év legnagyobb sületlensége" verseny komoly dolog, csak oltári nagy dobással lehet bekerülni. Draskovics András, a Bács-Kiskun megyei Magyar Gárda kapitány valami egészen kemény szöveget tolt a toborzásra betévedt lakosok arcába Solton. Nincs is kellemesebb esti…..
Vastagbőr Mohácsi magyarázkodik 2009.03.09 11:31:00
...nem szívesen és nem is hitelesen persze. Mohácsi Viktória péntek reggel a Mokka vendége volt az MTV-s szereplés közben elkövetett ámokfutása miatt, amikor is cigányozással vádolta meg a meggyilkolt Marian Cozmát.  Mohácsi nagyon ügyes, itt is többször kimondta, hogy…..
Kartal 2009.03.09 17:44:12
Tegnap találtam munkveráról egy jó kis blogbejegyzést. Ha már cigányokról van szó...
npvg.sfblogs.net/2009/01/31/marpedig-cigany-bunozes-letezik/

Egyébként hogy kinek az érdeke: hát kezdem azt hinni, hogy tényleg igaz a rémhír miszerint cigány-magyar polgárháborút akar a hatalom, aminek leple alatt betilthatná a jobb-szélsőjobb sajtót és pártokat, és segítségül behívhatná/bevethetné az In-Kalt... Persze tudom, hogy ez csupán egy szélsőséges összeesküvés elmélet, de a tények erre felé mutatnak...
Ráadásul 56-ban az oroszok valami hasonló módon lettek idetelepítve...
Persze lehet, hogy paranoid vagyok és hülye, nem mondom hogy nem.
Kartal 2009.03.10 08:27:40
@laspalmas:
Nekem is feltűnt, de sajna a blog.hu-ról nem vágják ki.
Tényleg kellene indítsak egy blogot én is, csak és kizárólag cigányok által elkövetett bűncselekmények felsorolásával. Tartok tőle, hogy oda is legalább öten kellenénk, annyi anyag van...
Kartal 2009.03.10 11:34:22
@hannibal22(A tények rasszista dolgok!):
Yeah! Köszi! Lehet beszállok segíteni :)))
Vastagbőr A táncoló börtön 2009.03.07 16:31:00
Az Index-en jelent meg egy klassz cikk, "99 dolog, amit látnod kellett az interneten". A 99-ből az egyik egy videó, amelyben a fülöp-szigeteki Cebu börtönének 1500 elítéltje táncol Michael Jackson Thrillerére. És a Youtube-on keresgélve egy kicsit, nem csak a Thrillert…..
Vastagbőr Legrosszabb esetben 2009.03.06 14:01:00
Addig is, míg Zero elkészül az argentínás poszttal, nézzünk egy másik, kicsit távolabbi jövőképet hazánk számára. Ízlelgessük: "A kormánypárti Népszabadság tizenkét oldalon méltatta a 70. születésnapját ünneplő Gyurcsány Ferencet. Az újság kiemelte a 27 éve az…..
 „Akarja-e Ön, hogy az Országgyűlés a büntető törvénykönyvről szóló 1978. évi IV. törvényt akként módosítsa, hogy ne legyen büntethető az a személy, aki saját, illetőleg mások személyét, tulajdonát, testi épségét, életét fenyegető, veszélyeztető jogtalan…..
Kartal 2009.03.06 08:43:42
Nos, mostanság anyagilag elég szarul állok (ne jöjjön senki azzal, hogy internet bezzeg van, azt a cég állja). A fizetésem felét elviszi a rezsi, az asszonynak nincs munkája, nincs jövedelme, a munkaügyi központ nem támogat semmilyen iskolát, és nem ad semmilyen támogatást. Ha ilyen körülmények között valaki ellopja a pénztárcámat, azt emberölési kísérletnek értékelem, és simán agyonlövöm/agyonütöm a tolvajt. Ha nem teszem, mi gebedünk éhen, úgyhogy nem sok választásom van.
Ezek után ne gyere nekem azzal, Sasika, hogy "Bízni kell abban, hogy egyszer, talán már nem is kell sokáig várni, lesz itt még állam, amely tisztességesen működik, lesz rendőrség, amely hatékonyan végzi a dolgát..." Bízok én, de a bizalomra nem adnak kenyeret a boltban, és addig is életben kellene maradni valahogy.
Abban egyet értünk, hogy Szepessy kicsit túllőtt a célon, de ugyanott tartunk, mint az előző javaslatával: valamit tenni kell, mert ez az impotens kormány szarik ránk. És Szepessy legalább valamit tesz, amiből kialakul egy párbeszéd, ami talán hoz majd egy elfogadhatóbb törvényi szabályozást.
Ja, és ne gyere nekem azzal, hogy van lehetőség az önvédelemre. Nézd meg Galgagyörk vagy Kesznyéten esetét!
Lehet, hogy nálunk a legszigorúbb a Btk, de akkor a rendőrök miért sírnak, hogy hiába fognak el egy bűnözőt, másnap este/egy hét/két hét múlva már megint ugyanabban a kocsmában verekszik. Be is kéne tartatni a törvényeket, és ebben nem járunk az élen.
 Gondolom, sokan ismerik azt az anekdotát, hogyan fogadták az USA vezetői a második világháborúban nekik küldött magyar hadüzenetet. Ha a történet hitele ugyan nagyon is kétséges, az azonban kétségtelen, hogy az USA vezetői nem rettentek meg félelmükben, s a hadüzenetet nem…..
Kartal 2009.03.05 08:00:35
@mig8: Szerintem meg Gyurcsány azért maradt miniszterelnök, mert a Fidesz választások előtt komoly operatív hibákat követett el. Azóta pedig stratégiai hibákat követ el.
Hozzá kell tennem, hogy rühellem mind a két nagy pártot, de ha ezek végre eltakarodnának a büdös francba szadeszos csatlósaikkal együtt, lehet, hogy én is leinnám magam örömömben.
És remélem Viki nem ássa elő megint valahonnan Mikolát, mert akkor megint nem szavazok rájuk.
Vastagbőr Atyai nyaklevest kaptunk 2009.03.04 11:01:00
... az USA-ban megjelent emberi jogi jelentésben. A Vastagbőr blog profiljának megfelelően itt természetesen arról a pár mondatról lesz szó, amelyben a cigányhelyzetet taglalták a derék szakemberek: 'a roma közösség tagjai tavaly célpontjai voltak a társadalmi erőszaknak, amely…..
Egy hétig szükséglakásban, romák között fog lakni a miniszter. Mielőtt mindenki csettintene, hogy na igen, ez az, természetesen nem Abszurdisztánról van szó, hanem Csehországról ... Inforadio.hu: "Michael Kocáb, miután nyílt szóváltásba keveredett az észak-csehországi…..